Erkek arkadaşımın kuzeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babaannesi kızın huyunu bildiği için "saçmalama x, öyle bir kıza benzemiyor ben çok sevdim" tarzında konuşmuş. Yani o da beni korumuş. Bir sonraki hamlesini nerede ve nasıl yapacağı merak konusu. Erkek arkadaşımla ilgili bir problemim yok, o zaten ebni her türlü savunup arkamda duruyor. Ama kızın niyetini bir türlü anlamıyorum. Sanki annesini babasını öldürmüşüm de kan davalıyız gibi.
Bence onun huyunu herkes biliyor yada takıntısını millet umursamıyor. Sizde umursamayın boşverin. Taktıkça daha çok üstünüze gelecek ve amacına ulaşacak. Sevgiliniz sizin yanınızda daha bir problem yok demektir. Bence birazdaha sorun yaratırsa siz muhatap olmayın sevgiliniz gereken cevabı versin. Siz cevap verirseniz yarışı sürdürebilir ama sevgiliniz cevap verirse geri çeker kendini. Çünkü arada sizin olduğunuzu düşünüyordur ona ulaşma konusunda, ama asıl engelin sevgilinizin ona ilgisi olmadığını anlamış olur bu vesileyle.

İlk olaydan sonra bizden saklamaması gerektiğini ben rica ettim.
Kız kardeşinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez kendisiyle. Bayağı samimiyiz. O yüzden söylüyordur belki. Ama siz böyle diyince bir kurt düştü içime. Ya ilişkiyi falan komple silip atasım var, hayatımda böyle saçma sapan birşey yaşamadım.
Bence gururu bırakıp gidip konuşmalısınız hem yüzyüze bu konuyu konuşurken kızın tavırlarından bir şeyler sezinleyip fikir sahibi olursunuz. Konuşurken çok takmış üzülmüş gibi değilde daha üst perdeden ve haline acımış gibi davranırsanız sizin için daha iyi olur yani siz üzülmüş gibi değil de onun haline üzülmüş gibi umarım anlatabilmişimdir. Yaşı da küçük değilmiş ilerde başınıza çorap örme ihtimali yüksek gibi geldi bana

Bence onun huyunu herkes biliyor yada takıntısını millet umursamıyor. Sizde umursamayın boşverin. Taktıkça daha çok üstünüze gelecek ve amacına ulaşacak. Sevgiliniz sizin yanınızda daha bir problem yok demektir. Bence birazdaha sorun yaratırsa siz muhatap olmayın sevgiliniz gereken cevabı versin. Siz cevap verirseniz yarışı sürdürebilir ama sevgiliniz cevap verirse geri çeker kendini. Çünkü arada sizin olduğunuzu düşünüyordur ona ulaşma konusunda, ama asıl engelin sevgilinizin ona ilgisi olmadığını anlamış olur bu vesileyle.
Evet belki de benim söylettiğimi falan düşünüyor olabilir. Kafasında ne kuruyor inanın bilmiyorum. Ama düşünmekten kafayı yiyeceğim, başıma iş açmasını da istemiyorum.

Katıklı ekmek, kağıt ve tepsi kebapları, künefe, sarmalar, dolmalar,mumbar özellikle keşkek hatrına, erkek arkadaşınızın bu kıza sağlam ayar vermesi gerekiyor.
Vallahi mumbar hariç hepsini çok sevdim, zaten tıka basa yedirdiler beni. Gıdım gıdım yediğim için kızdılar hatta :D

Mune Mune abla konumu kapatır mısın? . Yanıtlar için herkese çok teşekkür ederim, gelişmeler olunca yine yazacağım size :)

o kız delı mı ne
aıleyı doldurmasından bosuna cekınıyorsunuz aılede herkes onun tuhaf oldugunu bılıyor zaten :)
ben sızın yerınızde olsam herkesın ıcınde benı hıc bır zaman hıcbır mevzunun ıcıne cekemezsın benımle bosuna ugrasıyorsun der hıc yokmus gıbı davranırdım yerı geldıgı an

Daha okumaya başladığımda kesin bu kızın sevgilinize ilgisi var dedim.

Başka mantıklı bir sebep bulamıyorum.

Erkek arkadaşınız gereken tepkiyi gösteriyormuş, hanımlığınızı bozmayın şu aşamada naçizane..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X