erkek arkadasimin pc sindekileri tum sildim acil yardim

Ruyamsiin

u'r my dream <3
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
885
0
46
- Yurtdışı
kizlar coooook kotu bisey yaptiiiiiimmm offf :mymeka:

erkek arkasimin pc sini kurcaliyordum ve pc sinin ismi pc nin eski sahibinin kiz arkadasinin ismi. sevgilimde bi ara demisti pc nin ismini deistirebilirsen deistir bi ara bende tmm dedim.
neyse, deistirdim pc nin ismini. ama yine pc yi kurcalarken sibel (kizin ismi) diye bi dosya gordum gicik oldum sinir oldum (bide zaten sinirliydim cunku kizin resimlerini daha silmemisti bile bilgisayardan ) dosyaya baktim dokumente nin icindekilerin o dosyaninda icinde. Dosyanin ismini deistirmeye calistim olmadi.
Bende dedim zaten icindekiler dokumente dosyanin icindede var yani ayni dosyadan ikitane oldugunu ve sadece isim deisikligi oldugunu sandim, bunu silim dedim=) sil e tikladim biraz uzun surdu bende hemen iptal edip dokumente ye baktim onun icindekilerdemi siliniyo yoksa diye, baktim silinmemis ordakiler.
O zaman geri sibel dosyasina sag tiklayip sil e bastim. Sonra bi baktim muziklerde siliniyo hemen iptal e tikladim dokumente ye baktim ordakilerde silinmis yani anlayacaginiz butun resimler, muzikler, hersey silindi. offfffffff onemli seyleri vardi napcam ben yaa rezil oldumm annem diyo benim sildigimi soyle ama inanmaz =((( :çok üzgünüm:

of bu nasi bilgisayar cop kutusu bile yok nerde bu cop kutusu almanca cop kutusu ne demek???
soyleyimmiki benim sildigimi zaten mecburum soylemeyi de nasil soyleyim eyvahedigeldismile

tskrler okudugunuz icin

Anladığım kadarıyla sadece çöp kutusuna atmışsın.Korkmana gerek yok ki ,söylersin arkadaşına çöp kutusundan geri yükler bilgisayara...yerimseniben

sen söylersin çöp kutusunda hersey diye alır oradan istediklerini tabi tamamen silmediysen

erkek arkadaşına anlat olduğu gibi o biliyordur...kaza ile oldu de..(yani olanı söyle) birlikte halletmeye çalışın...olan olmuş bilerek isteyerek yapmamışsın ya....bi yolu vardır...önceki tarihe geri yükleme yaparsan belki işe yarar...silinmiş dosyalarda işe yarıyormu hatırlamıyorum ama...

sen söylersin çöp kutusunda hersey diye alır oradan istediklerini tabi tamamen silmediysen

tamamen silmedigimi dusunuyorum... ona soylemeden halletmem daha iyi olur canim ya bosuna rezil olmayim :çok üzgünüm:

canim arama yerine gir windows´da "Papierkorb" yaz bulmasi lazim ozmn..

canim diyoki ""Papierkorb" konnte nicht gefunden werden. Stellen Sie sicher, dass Sie den Namen richtig eingegeben haben und wierderholen Sie den Vorgang."
almanyaya yakinim ama almancam yok benim cnm yardimci olabilirsen sevinirim

çocuk nerdeyse boynuzu takmış,sen pcsini düşünüyosun kafamçokkarıştı
hayret bi şey :bbo:
bence pcsini hepten çökert.bunun için:
ya da bilgisayarıma gir C sürücüsünü sil,pcye format attırıp kurtarır belki şakkıdı
anakartını yak.içine et yani pcnin kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

dosyayi bulamazsam mecbur solicem canim anlayisla karsilar ama yinede solemek istemiorum :1no2: ama mecburumm

başlat/ ara/ dosyanın ya da klasörün ismini gir bulursn
almanca daçöp kutusu bin demek

ya da şu programı indir

yaptim, olmadi programi indirmeye caliscam tskrler

olduğu gibi anlat..anlayışla karşılamalı

dosyayi bulamazsam anlatirim benneyaptımki

Cöp kutusu bulunamadi diyor. Gerisini anlamadim

laptopu aç.sağ en altta harf olur.örneğn Türkiye*nin dili TR dir
üstüne gel sağ tıkla
Türkçe*yi işaretle
uygula/tamam
oldu,bitti

başlat/ayarlar/ denetim masasını aç
tarih,saat,bölge seçeneklerine gir
bölge ve dil seçeneklerini tıkla
dili gir
uygula de
tamam de

eğer çöp kutusu yoksa yandın benim bi kere pc de virüs vardı çöp kutusunu kaybetmişti ve giden geri gelmiyodu anlıycağın formattan sonra vardı çöp kutusu
inş çöp kutusu vardır ama bi arkadaş verilen uyarının çöp kutusu olmadığını şekilde çevirmiş eğer buysa çök kötü durum bilmiyorumkismile

benim takıldığım konuysa eski kız arkadaşının resimlerinin felan ne işi var kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…