hahah alemsın ya :1hug:
yanı once pc nın ısmı sıbeldı ve pc nın ısmıyle bı dosya olurya pc de ıcınde dokumanlar olur ıste o dosya o dosyaydı
evt sorcaktım msj hazırladım pc dekılerı sıldım dıye ama uste cıkmak ıcınde bırsuru kızdım kızın resımlerı ne arıyo pc de dıye =)
sormustum bı ara amaan ugrasmak ıstemedım demıstı
bende dedım ınanmıyorum eskı sahıbının sevgılısının resımlerı olduguna cunku oyle olsaydı sılıp verırdı demı
cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .
ya ben bunu yapcamda pc Turkce deıl ve anlamadıgım bı dılde off bı klavye Turkce oluyo
kızma ama hiç bilgisayar kullanmadın mı öyle siliniir mi dosya sırnaşık şey
yani bilgisayarın beyni içindeki tüm organlar
hahah alemsın ya :1hug:
yanı once pc nın ısmı sıbeldı ve pc nın ısmıyle bı dosya olurya pc de ıcınde dokumanlar olur ıste o dosya o dosyaydı
bunda uğraşcak ne var allasen?
neden üste çıkasın,zaten üsttesin yerimseniben
bence onun pcde yığınla kız resmi var,seni kekliyo.buldu saf kızı
hep diyorm güvenmeyin şu erkeklere yasakkelime
bir de videolara baksana.ne varmış merak ettim :jeyyar:
dıyorumya sıbel gordum delırdım zaten hemen sıle tıkladım ama baska bı dosya daha vardı aynı seyler vardı ıcınde yanı aynı dosyadan ıkı tane oldugunu sanıp sılmıstım o dosyayı
benim bildiğim kadarıyla bilgisayarın dili değişmiyo sadece klavye değişiyo
ya ben bunu yapcamda pc Turkce deıl ve anlamadıgım bı dılde off bı klavye Turkce oluyo
evet bayabı kız resmı vardı ama onları hep sılmış bı bunları sılmemıstı belkı gormedı cunku aynı dosyada deıllerdı
yok kız vıdeo yok taradım pc yı kaydirigubbakcemile3
evet haklısınız ıyıkı sılnmısım oda o kızın resımlerını sılseydıııııııııııı !!!!!
casus program yükle secretlove bayanssulusmile
o nası bişey elime geçmediki bilgisayarı yani evine gitmedim hiç nasıl olcak hack felan yapsam sırnaşık şey
google amcama sor söyler sana kaydirigubbakcemile3
hiç bi şey yapamadn msn plus yükle kaydirigubbakcemile3[/Q
fikirlerin için çok teşekkür ederim canım çıkmam lazım benim çok güzeldi muhabbet kaydirigubbakcemile5
canim o DE sadece klavyeyi türkce yapiyor
arkadasin almanca windows kurmus öyle de ile windows u türkce yapamassin
sahi niye cöp kutusu yok yemismiki kaydirigubbakcemile3
papierkorb u yanlis yazmissin diyor
star-> arbeitsplatz a bak ordan bulursun papierkorb u
sen gel beni dinle c sürücüsünü sil
pc çöksün
kardeşim silmiş dersin aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?