Merhabalar forumu uzun süre takip ediyorum ama gerek duymadığım için konu açmamıştım. Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz ancak son 1 aydır uzak ilişki yaşıyoruz ikimiz de farklı ülkelerde değişim programındayız. Dün bara gitti ve çok sarhoş olup bana çok eğlendiğini ve beni özlediğini belirten sesler attı. Ayrıca kızlarla beraber tuvalete gittiğini de söyledi ancak ertesi sabah kendini yanlış ifade ettiğini (afedersiniz) sokağa yaptığını ve kızların da 5-6 metre uzakta olduğunu söyledi. Ben de sinirlendim ancak büyütülecek bir şey olmadığını söylüyor kendisi sizce bu normal mi? Teşekkürler
Yorumunuz için teşekkürler 6 aylık ilişkide o şekilde bir sadakat beklemiyorum tabii ama yaptığı davranışı çok çirkin buldum ve tepki verdikten sonra yanlış mı yaptım diye düşündümYaşlar gençse ben pek sadakat bekleyemiyorum kendim baya aldatildiğimdan dolayi da olabilir, kendim de kucuk yaştayken sadakat konusunda zorlanirdim.(15-16-17-18-20) yaşlarimdaHerkes boyle olacak değil tabi ihtimalleeerrr...
20lerin başlarinda bir insan alkol, bar, karşicins her şey bir araya geldiğinde evliymişcesine irade gostermesi zor olabilir, anlik bir şeyler olmuş olabilir hoş bazi evliler bile iradeli olamiyor.
Her şey olmuş olabilir ve bunu asla ogrenemezsiniz boşuna didiklemeyin.
Yorum için teşekkürler hayır kızlarla takılması pek rahatsız etmiyor zaten kız çevresi olan biri ancak bu şekilde kontrolsüz davranması ve önceki tartışmalar birikince patladım sanırım22 yaşında , değişim programına katılıp yurt dışına çıkmış genç bir kadınsınız.
Size , erkek arkadaşınızla ilgili foruma konu açtıran ; aklınıza takılan esas sorun nedir ?
Kızlarla bara gidip eğlenmesi mi ; sokağa işemesi mi ?
Tuvalet eğitimini tamamlayamamış , ağzıyla içmekten aciz ve sokağa işeyen bir adam (!) olması çok rahatsız edici.
Yorum için teşekkürler hayır kızlarla takılması pek rahatsız etmiyor zaten kız çevresi olan biri ancak bu şekilde kontrolsüz davranması ve önceki tartışmalar birikince patladım sanırım
Çok sarhoş olması ve kızlarla bu kadar yakın olması. Üstelik kıyafetime çok karışmasına rağmen kendisinin rahat olması. Bana asla sarhoş olamayacağımı söylüyor ki öyle bir niyetim yok ama kendine hak görüp bana görmüyor gibi geliyor.Sizi rahatsız eden hangi kontrolsüz davranışı ?
HaklısınızKızlarla tuvalete gitmiş, felekten bir gece yaşamış olan adamı yeğelerim sokağa işeyeceğine, en azından aldatıldım der ayrılırım.
Öbürü bir ayıyla hala beraber olduğum anlamına gelir.
Çok sarhoş olması ve kızlarla bu kadar yakın olması. Üstelik kıyafetime çok karışmasına rağmen kendisinin rahat olması. Bana asla sarhoş olamayacağımı söylüyor ki öyle bir niyetim yok ama kendine hak görüp bana görmüyor gibi geliyor.
Kendimi tam ifade edemedim o yaptığı hareket zaten kızlar olmasa da çok itici bir şey en çok gözüme batan o. HaklısınızAdamın sokağa işemesinde sıkıntı yok yani.
Erkek arkadaşınızda , değişim programından akademik anlamda da birşeyler öğrenme isteği olsaymış keşke.
Gün gelecek , bu adam "ben yurtdışında eğitim aldım vb" gibi laflarla hava atmaya , insanlara üstünlük taslamaya kalkacak belki de , çok yazık.
Aldatılacağımı düşünmemiştim şimdiye kadar o sebeple sordumBunu idrak edemeyip bize soruyor olman normal mi ?
Zaten bir erkek : Seni seviyorum,seni çok özledim vs diyerek ilgi ve alakayı abartiyorsa ; illaki bir halt yemistir.
Bunlar hep göz boyama..
Yorumunuz için teşekkürler 6 aylık ilişkide o şekilde bir sadakat beklemiyorum tabii ama yaptığı davranışı çok çirkin buldum ve tepki verdikten sonra yanlış mı yaptım diye düşündüm
neden insan sevgilisine sokağa işediğini söyler o da ayrı rezillik. hadi kendini kaybettin yaptın bi hata, söylemek nedir? hiç mi düşünmez benden tiksinir, soğur diyeAdamın sokağa işemesinde sıkıntı yok yani.
Erkek arkadaşınızda , değişim programından akademik anlamda da birşeyler öğrenme isteği olsaymış keşke.
Gün gelecek , bu adam "ben yurtdışında eğitim aldım vb" gibi laflarla hava atmaya , insanlara üstünlük taslamaya kalkacak belki de , çok yazık.
Kıyafetinize karışıyor, kendisinin sahip olduğu hakkı size tanımıyor tanımadığı gibi bir de sizi uyarıyor. Sizce baska soruya gerek var mı?Çok sarhoş olması ve kızlarla bu kadar yakın olması. Üstelik kıyafetime çok karışmasına rağmen kendisinin rahat olması. Bana asla sarhoş olamayacağımı söylüyor ki öyle bir niyetim yok ama kendine hak görüp bana görmüyor gibi geliyor.
neden insan sevgilisine sokağa işediğini söyler o da ayrı rezillik. hadi kendini kaybettin yaptın bi hata, söylemek nedir? hiç mi düşünmez benden tiksinir, soğur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?