Erkek arkadaşımın sorunları var ona nasıl yardım olabilirim?

kivircikkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
11
9
1
32
Merhaba; erkek arkadaşımın sorunları var , psikolojim iyi değil dedi, şu an ayrıyız..ben ayrıldım arada konuşuyoruz...unutup gidecektim yapamadım, kıyamadım sorunlarıyla içinde bulunduğu çıkmazda tek başına bırakmak istemiyorum... işinden ayrılıp memleketine gitti , benim neyimi özlüyorsun ben bile kendimden nefret ediyorum o derece dedi, bana ne yapmamı önerirsiniz , sizce kendi yoluma mı bakayım yoksa yanında olmalı mıyım ? Kafam çok karıştı , siz olsanız ne yaparsınız?

Çok teşekkür ederim , evet önce can sonra cânan denir ama...

Sizi istemeyen kimsenin peşinden koşmayın.

Sırf bu sebepten görüşmeyin bence kendi yolunuza bakın. Ha eski muhabbetinize dayanarak yardım almasını önerebilirsin bence yapacağın şey bu kadar olmalı

Madde bagımlısı falansa hiç bi faydanız olmaz. Uzak durun.

Sizi istemeyen kimsenin peşinden koşmayın.

Nedense buradan, kıyamayıp iyileştirme görevini üstlenen bunun için emek veren ancak toparlanıp kendine gelen adam tarafından da darbeyi yiyen bir kadın öyküsü seziy

Madde bagımlısı falansa hiç bi faydanız olmaz. Uzak durun.
Sapiosexual madde bağımlılığı yok kafası karışık kendini elestiriyor kendine güveni yok bunalkimde ve kafası karışık sanırım...

Çok teşekkür ederim mesajlarınız ve ilginiz için kafamda cevaplarınzla netleşmeye başladı , kendime biraz zaman lazım..

Sapiosexual madde bağımlılığı yok kafası karışık kendini elestiriyor kendine güveni yok bunalkimde ve kafası karışık sanırım...
Bırak kendi çözsün, kimseye annelik yapma. İleride hep annelik bekliyorlar. Kendi başına ayakta kalamayan adamdan sevgili olmaz.

Bir de bunlar standart sevgiliden kurtulma cümleleridir haberin olsun

Bırak kendi çözsün, kimseye annelik yapma. İleride hep annelik bekliyorlar. Kendi başına ayakta kalamayan afamdan sevgili olmaz.

Bir de bunlar standart sevgiliden kurtulma cümleleridir haberin olsun
Ben de birseyler hissettiğim için ilk ayrılan oldum sonra baktım ki gerçekten bir sorun var ..,özledim .. şu an duygusal düşünüyorum ama mantıklı olmakta yarar var

Ayol neyine üzülüyorsunuz 1-2 aya memleketten kendine yeni birini bulur, işini de ayarlayıp nişanı takar. Siz de ah vah ettiğinizle kalırsınız. Bu işler hep böyledir asla yanıltmaz.
Yazmayayım kız kendini kötü hissetmesin dedim ama kesinlikle böyledir şaşmaz. Belki de zaten bulundu bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…