Erkek arkadaşımın sorunları var ona nasıl yardım olabilirim?

Merhaba; erkek arkadaşımın sorunları var , psikolojim iyi değil dedi, şu an ayrıyız..ben ayrıldım :KK43: arada konuşuyoruz...unutup gidecektim yapamadım, kıyamadım sorunlarıyla içinde bulunduğu çıkmazda tek başına bırakmak istemiyorum... işinden ayrılıp memleketine gitti , benim neyimi özlüyorsun ben bile kendimden nefret ediyorum o derece dedi, bana ne yapmamı önerirsiniz , sizce kendi yoluma mı bakayım yoksa yanında olmalı mıyım ? Kafam çok karıştı , siz olsanız ne yaparsınız?
hayatta şunu çok iyi anladım ki biz kadınlar erkeklerin psikoloğu değiliz, kendim de sizin ikilemde kaldığınız gibi çoookk ikilemlerde kaldım ve bütün sorunları olan erkek arkadaşlarım onlara iyi gelmeme rağmen bir kirli mendil gibi ilk beni kenara attı .. demem o ki kimseye fazla iyilik yapmayın.. üstelik kocanız dahi değil.. gerçekten ben ettim siz etmeyin .. kötü niyetle söylemiyorum

Merhaba; erkek arkadaşımın sorunları var , psikolojim iyi değil dedi, şu an ayrıyız..ben ayrıldım :KK43: arada konuşuyoruz...unutup gidecektim yapamadım, kıyamadım sorunlarıyla içinde bulunduğu çıkmazda tek başına bırakmak istemiyorum... işinden ayrılıp memleketine gitti , benim neyimi özlüyorsun ben bile kendimden nefret ediyorum o derece dedi, bana ne yapmamı önerirsiniz , sizce kendi yoluma mı bakayım yoksa yanında olmalı mıyım ? Kafam çok karıştı , siz olsanız ne yaparsınız?
Kendi yolunuza bakın. Kimseyi kurtarmak bir insan işi değil. Siz Süpermen misiniz? Psikolojik danışman mısınız? Doktor musunuz? Şirket sahibimi misiniz iş veresiniz?
Kendi yolunuza bakın.

Sorunu neymiş peki?
Kaç yaşlarında siniz?
Elbette kendi hayatınıza bakın ama vicdansız da olmayın bence.

Nedense buradan, kıyamayıp iyileştirme görevini üstlenen bunun için emek veren ancak toparlanıp kendine gelen adam tarafından da darbeyi yiyen bir kadın öyküsü seziyorum.
Valla hep öyle olur. Acıma yetime.. diye boşuna dememişler. Konu sahibi kendi psikolojisini bozduğuyla kalır.

Back
X