Ailemi tanimak istemedin,ailem seno çok merak ediyordu neden uzak durdun gibi şeyler dedi hep acaba benmi hataliyim.Boşver bu ilerde aile içinde seni ezer ayrılın isabet olmus
1 yıldır ailesinin evine gitmedim annesi yengesi tanışıp konuştuk babasi ile de konuştum marketten çıkışı.Annesinin, ailesinin söyledikleriyle sizden ayrılmaya kalkan adamdan hayır gelmez...
Arayıp davet edicektim oğlu ayrılmak istediğini söyledi bende aramadim.Adam normal değil de Kv adayını ararız deyip aramadınız mı
Yani bugün müsait değiliz dediniz o da önemli değil müsait olunca arayın dedi öyle kaldı mı
Yani bugün müsait değiliz yarın buyurun denmez mi ya da işte iki gün sonra
Tamam siz mıç mıç aile ile görüşmeyin de adım atan Kv adayını umursamamış gibi olmuşsunuz
1 yıldır ailesinin evine gitmedim annesi yengesi tanışıp konuştuk babasi ile de konuştum marketten çıkışı.
Ben istanbulda yapamazmisim
Cesaretim yokmuş.
Arayıp davet edicektim oğlu ayrılmak istediğini söyledi bende aramadim.
Adam normal değil de Kv adayını ararız deyip aramadınız mı
Yani bugün müsait değiliz dediniz o da önemli değil müsait olunca arayın dedi öyle kaldı mı
Yani bugün müsait değiliz yarın buyurun denmez mi ya da işte iki gün sonra
Tamam siz mıç mıç aile ile görüşmeyin de adım atan Kv adayını umursamamış gibi olmuşsunuz
Hep bende kendimde hata aramaya başladım.Bu kadar erken evlenmek isteyen biri emin ol, senin ile evlenmek istemiyor, sadece evlenmek istiyor. Bu Ayse ilede olur, Fatma ilede olur. 3 ay sonra bile emir veriyor "annem ile görüs" diye. Yani ne alaka? Mecburmusun? Daha birbirini tanimadan, aile ne alaka oluyor?
Bak görüyorsun, annesinin bir lafi ile hemen cayiyor.
Herseyi yola koymanin yerine, bence tekmeyi basmalisin. Fazla otoriter ve fazla anneci bir adam. Bu kombinasyon ile evlilik senin için cehenem olur. Sakin evlenme bu çoçuk ile.
Cuma günü aksama doğru aramış kadınArada ne kadar Zaman geçti
Yani ben de bozulurdum bugün müsait değiliz deyip bir tarih vermeyene
Ben Samsun'da o işi için İstanbul'dayani evet biz kayınvalide ve erkek tarafını gömmeye bayılırız amaaa
kadın gelmek istemiş siz de yok biz gezmeye gidicez demişseniz biraz kötü olmuş bence de
istanbulda yapamazsın konusunu hiç anlamadım zaten nerede yaşıyorsunuz şu an?
Cuma günü aksama doğru aramış kadın
Oğlu ayrilmak istedi bende aramadim
Ne konuscaktik ki.
Hep bende kendimde hata aramaya başladım.
Ailemi tanimadin ailem seni tanimak istedi
Bize ısınsin istedi.
Sen hiç umursadin,artik çok bunaldim arada kalmaktan dedi.
Aileme hep savundum ama yoruldum bahane bulmaktan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?