Erkek arkadaşımın tavrı

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba sizlerden fikir almak istiyorum.
1 yıllık ilişkim var ben 28 erkek arkadaşım 30 olmak üzere.
Geçen yıl tam bu vakitlerde tanıştık o çok istedi tanışmayı başladık işte.
3 ay sonra nişanlanmak istedi ben hazir değildim babam bilmiyordu.
Babam iş için sehir dışında çalışıyordu eve 20 günde bir kez gelip 1 gece kalıp gidiyordu.
Erkek arkadaşım İstanbul'da yaşıyor, bunun için düşündüm.Bana sürekli aileme git onlari tanı demeye başladı babam tam anlamıyla bilmedigi için ben gidemedim annesini davet ettik bize yengesi halasi ile tanıştık baska bir ev gezmesinde.

Babama anlattim olayı onayladi.Erkek arkadaşımin annesi gelmek istedi bize ne olcak bu iş nasil olur vs diye konusmaya
Annemi aramış biz o gün gezmeye gidecektik
Anlatmış annem kadın da müsait ararsın demiş.
Erkek arkadaşım annemi davet etmedniz
Senin benimle evlenmeye niyetin yok ailende uzak diye pek gönüllü değiller,biz seninle anlasamayiz ailemde artık bu iş olmaz dedi siz anlaşamazsiniz gibisinden laflar demişler
Benden ayrılmak istedi,biz normalde iyi anlaşiriz, ben herşeyi yoluna koyucam dedim.
Şuan bana çok soğuk davranıyor aramak
Aramak istemiyor mesaj atmıyor hatalı olan benmiyim?

Annesinin, ailesinin söyledikleriyle sizden ayrılmaya kalkan adamdan hayır gelmez...
1 yıldır ailesinin evine gitmedim annesi yengesi tanışıp konuştuk babasi ile de konuştum marketten çıkışı.
Ben istanbulda yapamazmisim
Cesaretim yokmuş.

Adam normal değil de Kv adayını ararız deyip aramadınız mı

Yani bugün müsait değiliz dediniz o da önemli değil müsait olunca arayın dedi öyle kaldı mı

Yani bugün müsait değiliz yarın buyurun denmez mi ya da işte iki gün sonra

Tamam siz mıç mıç aile ile görüşmeyin de adım atan Kv adayını umursamamış gibi olmuşsunuz

Tanışmaya gelmeye niyeti olan kadına gezmeye gidicez sonra gelin demek yakışıksız olmuş tabii ki hani önemli bir iş değil sonuçta. Öte yandan da annesi gelemedi diye size soğuk davranan insandan da hayır gelmez bu kadar kolaymış demek ki vazgeçmek bence öyleyse aramayın çok istiyorsa arasın aramazsa da biter

Ay ne aileymiş anasını satayım ya bırak Allah aşkına aramasın sormasın en hayırlısı olmuş.
Daha tanışmadan olay yaratmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum.

Bu kadar erken evlenmek isteyen biri emin ol, senin ile evlenmek istemiyor, sadece evlenmek istiyor. Bu Ayse ilede olur, Fatma ilede olur. 3 ay sonra bile emir veriyor "annem ile görüs" diye. Yani ne alaka? Mecburmusun? Daha birbirini tanimadan, aile ne alaka oluyor?

Bak görüyorsun, annesinin bir lafi ile hemen cayiyor.

Herseyi yola koymanin yerine, bence tekmeyi basmalisin. Fazla otoriter ve fazla anneci bir adam. Bu kombinasyon ile evlilik senin için cehenem olur. Sakin evlenme bu çoçuk ile.

Arayıp davet edicektim oğlu ayrılmak istediğini söyledi bende aramadim.

1 yıldır ailesinin evine gitmedim annesi yengesi tanışıp konuştuk babasi ile de konuştum marketten çıkışı.
Ben istanbulda yapamazmisim
Cesaretim yokmuş.

Arayaresmiyet girmediği sürece kimsenin evine gitmek zorunda değilsiniz.

Ama kayınvalide adayınız gelmek istediğinde müsait değiliz deyip sonra tekrar arayıp davet etmediyseniz ayıp etmişsiniz.

yani evet biz kayınvalide ve erkek tarafını gömmeye bayılırız amaaa
kadın gelmek istemiş siz de yok biz gezmeye gidicez demişseniz biraz kötü olmuş bence de

istanbulda yapamazsın konusunu hiç anlamadım zaten nerede yaşıyorsunuz şu an?

Hep bende kendimde hata aramaya başladım.
Ailemi tanimadin ailem seni tanimak istedi
Bize ısınsin istedi.
Sen hiç umursadin,artik çok bunaldim arada kalmaktan dedi.
Aileme hep savundum ama yoruldum bahane bulmaktan dedi

Arada ne kadar Zaman geçti

Yani ben de bozulurdum bugün müsait değiliz deyip bir tarih vermeyene
Cuma günü aksama doğru aramış kadın
Oğlu ayrilmak istedi bende aramadim
Ne konuscaktik ki.

Ben Samsun'da o işi için İstanbul'da
Onun ailesi de burda
Ailesi de çok iyi insanlardi.
Kime sorarsak iyi dediler.

"Al dedi git dedi ne yaparsan yap dedi"
Keske biraz daha dikkat etseniz anlatiminiza

Anladigim kadariyla, sevgilinizin ailesi sizden haber bekliyor fakat bugun gezmeye gitmissem yarin cagirabilirim degil mi? Karşi tarafta isteksiz izlenimi yaratmışsınız hakli olarak.

Cuma günü aksama doğru aramış kadın
Oğlu ayrilmak istedi bende aramadim
Ne konuscaktik ki.

yahu kadın aramış ya
ben olsam aradığı zaman derim direk şu an müsait değiliz haftaya cumartesi vs. size de uygunsa görüşelim diye.
telefon öyle şu an müsait değiliz deyip kapatılır mı? çok ayıp olmuş.
benim anneme yapsalar valla ben de çok sinirlenirdim.

Hep bende kendimde hata aramaya başladım.
Ailemi tanimadin ailem seni tanimak istedi
Bize ısınsin istedi.
Sen hiç umursadin,artik çok bunaldim arada kalmaktan dedi.
Aileme hep savundum ama yoruldum bahane bulmaktan dedi

Bunalmis ise, kapi orda de.

Hayir sen onun ilemi evleniyorsun, ailesi ile mi? Dedigim gibi, birbirini tanimadan, bu ne hemen aile ortaya atiliyor? Onlar seni begenmek zorunda degiller ki, esin seni begenmek zorunda.

Evlilik 60-70 yillik süren bir kurum. Buna 3 ayda karar verilmez. Yada hemen aileler tanistirilmaz.

Bu çoçugun yaptigi ve dedigi hersey bir falso. Sana romantik gelmis olabilir. "Aa bak ne kadar asik, hemen evlenmek istiyor". Ama degil, cidden degil. Mantiksiz ve aileci oldugu bir göstergesi.

Sakin arama, mesaj yollama ve bence ayril bu çoçuktan. Yoksa "vay annemi niye aramadin? Vay anneme niye temizlige gitmedin, vay annem..." ile baslayan cümleler ile devam eden bir iliski yada evliligin olur.

ailesi çok kıymetli belli bırak madem kıymetli ailesiyle kalsın ilerde evlensen pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…