- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 35
- Konu Sahibi benimyolum
-
Burçlarla ilişki analizi yapacak durumdaysak vah halimize!
Erkekler burc uyumlarina bakmaz bence sacma bulurlar gibime geliyor baskasi bakmis olmasin.
Kiza rastlayip sonra burc uyumuna mi bakmis anlamadim
O gecmise hepte yanlislikla bakilir :)
Geçmiş ne kadar geçmiş bu önemli?
Yapılan arama iki hafta öncesine ait. Neden başkasıyla bir birliktelik düşünmüş de aratmış bu nasıl oluyor aklıma yatmayan bu.
Bende bi supheye duserdim ki agziyla itiraf etmis zaten valla aklinda olmasa bakar mi bakmaz arkadasim bide burclari uyumlu olsa seni birakip ona mi gidecek acaba bide arastirma yapmisBana da saçma geldi, zaten bunlarla ilgili biri de değil ama kendi yaptığını kabul etti sonradan. Kendi burcunun erkeğinin olduğu bir kombinasyon var aramada ondan başkası yapmış olamaz. Gerçekten böyle biri mi var aklında bunu anlamaya çalışıyorum. Büyütülecek bir şey değil mi sizce?
Hmm hoşuma gitmedi bu durum.
Uyumlarını niye merak etmiş ki çok saçma.
Ama ayrılmaya değer mevzu mu onu da bilemedim..
Konunun ana fikrine de yorumunuzu alsam :)
Benim de hiç hoşuma gitmedi. Çok sıkıştırdım üstüne gittim biri yok diyor. Önümde net bir isim bir mesajlaşma olsa ayrılmak daha basit olacak ama saçma sapan bir arama var elimde. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bende bi supheye duserdim ki agziyla itiraf etmis zaten valla aklinda olmasa bakar mi bakmaz arkadasim bide burclari uyumlu olsa seni birakip ona mi gidecek acaba bide arastirma yapmis
Burclari hele de hayatina burclara gore yon verenlere anlam veremedigim icin birsey diyemeyecegim.
Biri yok ama birine duygusu, ilgisi var sanki.
Bu da tek başına sinir bozucu bir neden zaten.
Bencede bu kiz aklinda gibi ama tam emin olmadan karar vermeBana aklında biri var, henüz düşünce aşamasında, beraberliği aklından geçirmiş acaba nasıl olur diye, onun araması gibi geldi. Sıkıştırdım kesinlikle biri olduğunu kabul etmiyor ama bunun başka da bir mantıklı açıklaması yok. Ayrılıp ayrılmama karar aşamasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?