- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi benimyolum
-
Yahu ne var bunda. Ben de geçen gün yengeç-başak uyumuna baktım Burak Arduç'un burcu. Kocamı mı aldattım yani tövbe tövbe
zten kadınların hissettiigine inanirim ben herzaman...sende bi sorun hissedip ayrilmak istemişsin.. eger bunu sindirip devam edebilirsen et canim,ama aklinda acabalar olucaksa kendini yiyip bitirmene degmez ayril kurtul.Hayır canım bozuk değildi aramız. İlgiliydi günaydın mesajı atardı uyumadan mutlaka arardı. Seviyor gibiydi. Çok duygularını dışa vuran biri değil ben de bundan şikayetçiydim, arama olayından önce ben bu yüzden ayrılmayı düşündüm ondan engel oldu bana.
Kız bakmış olmasın? Sonuçta senin için baktım diyip konuyu kapatabilirdi. Vicdanını biraz rahatlatmak için işte karşılaştığını filan anlatabilir, sonra birsey ortaya çıkarsa ben karşılaşmıştım dedim ya diyip üste çıkabilir. Çok mu fesatım?
burak arduç terazi amaYahu ne var bunda. Ben de geçen gün yengeç-başak uyumuna baktım Burak Arduç'un burcu. Kocamı mı aldattım yani tövbe tövbe
9 Ekim terazimiydi :)burak arduç terazi ama
Yani ben şimdi s.çtım sıvıyorum galibaBurak değil Barış değil mi
evet ya beyin terkBurak değil Barış değil mi
hahaha 9 ekim terazi siz bide yengeç teraziye bakınYani ben şimdi s.çtım sıvıyorum galiba
Yok ben almayayım artıkhahaha 9 ekim terazi siz bide yengeç teraziye bakın
Konu sahibi arkadaşım keşke erkek arkadaşın yengeçle başka bişeyin uyumuna baksaydı heryerde olumlu şeyler yazar yengeçle akrep için
Acaba o kızla nasıl olurdu diye düşünmüş bence.
Kız ona burçlarımızın uyumu şöyle falan demiş de olabilir. O da merak edip bakmıştır.
Sizin ilişkiniz daha tam oturmamis ve kafası net değil sanki.
O kizla olsak anlasir miydik acaba diye kafa yormus yormakla kalmamis arastirma yapmis. Aranizdaki sevgi pek kuvvetli degilmis gibi geldi bu sebeple bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?