Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Senin yerinde olsam suphelendigimi belli etmezdim ama alttan alttan kurcalardim ustune gitme bence illaki bi acik verir

eğer o sevgili olmadığı kızsa bence kız onu istememiştir kız da aklında kalmıştır.
fakat yeni biri de olabilir o zaman aklında başkasıyla birlikte olma fikri yatıyor. kimisi ayrılık sebebi değil illa icraata mi dökmesi lazım düşüncesi bile ayrılık için yeterli

Ben o kız olduğuna inanmıyorum. Yeni biri bu eğer böyle biri varsa aklında. Başkasıyla beraberliğinin nasıl olacağını merak etmiş beni sinirlendiren de aynen bu. Bu bir aldatma sayılmaz mı?

Ben o kız olduğuna inanmıyorum. Yeni biri bu eğer böyle biri varsa aklında. Başkasıyla beraberliğinin nasıl olacağını merak etmiş beni sinirlendiren de aynen bu. Bu bir aldatma sayılmaz mı?
bilmiyorum sayılır mi sayılmaz mi. benim için ayrılık sebebi çünkü bendem başkasını nasıl düşünebilir o şekilde? sen de devam edeceksen ya ısıtıp ısıtıp aynı meseleyi konuşma tamamen unut aklına kendine eziyet etme. eğer aklına takılacaksa sürekli düşünüp kendini yiceksen ayrıl

Yengeçle akrep uyumlu bir çift olur. Şaka bir yana ya gerçekten kızı düşünüyor ya da kızın kendisini nasıl gördüğünü merak ediyor. Her iki durumda da guven sarsan bir durum bence.

Yengeçle akrep uyumlu bir çift olur. Şaka bir yana ya gerçekten kızı düşünüyor ya da kızın kendisini nasıl gördüğünü merak ediyor. Her iki durumda da guven sarsan bir durum bence.

Bu durumda ayrılmalı mıyım sizce? Kesinlikle güvenim sarsıldı.

ilk defa burç uyumuna önem veren bir erkek duydum
7 aydır berabersiniz, 2 hafta önceki geçmişse bence tribi haketmiş

şimdilik bununla kalsın, çünkü niyetinin ne oldugundan emin değilsin belki öylesine bir aramadır. ne bilim erkek mesela, cinsel anlamda uyumu merak etmiştir. yengecin en fazla akreple uyumlu oldugunu okumustur bi yerden. sonra o da merak edip "dur bi bakayım yengec napıyor da bu kadın mutlu oluyor" demiştir, fikir amaçlı.
şu an çok üstüne gitme trip at, biraz korksun, eğer kötü niyeti varsa eli ayağına karışır zaten.

Gece gece felaket telalligi yapmis gibi olmak gibi olmasin ama, bana da aklinda biri var gibi geldi. Aa karsilastik burc uyumumuza bakayim dedim gibi bir olay degil bu, resmen uzerine kafa yormus iliskimiz olsa uyumlu olcak mi diye. Telefonunu karistirsan, gozlemlesen dahi somut bir sey bulacagini sanmiyorum. Sanki kafasinda kurmus ama icraate gecirmemis gibi geldi bana. Umarim hakkinda hayirlisi olur

Meraktan felan baktim.. onu gecicen bi.
Ben olsam inanmis gibi yapardim.
Ve cok dikkatli bi sekilde gozlemlerdim su gunler.

Dikkatini ceken bisy oldumu?
Mesjlara gec cevap vermeler/ musait olmamalar/ arkdaslarla sikca bulusmalar.
Sosyal medya hesaplarinin sifresini biliyomusun?
Yada ogrene bilirmisin?

Trip attım kalktım gittim peşimden gelip açıklama yaptı. Kesinlikle öyle bir düşüncem yok diyor, telefonunda da başka bir konuşma göremedim. Ama bu konuyla ilgili önce ben yazmadım dedi, sonra arkadaşla konuştuk ondan merak ettim yazdım dedi, en son da o kızı gördüm onun üzerine yazdım dedi. Açıklaması da şüphelendirdi beni doğruyu söylemedi.

Çok sinir bozucu bir durum ama ayrılık konusu değil. Unut ama takipte kal...

Aynen sizin gibi düşünüyorum. Yoksa bir erkek böyle saçma bir arama yapmaz durduk yere. Benden başka biriyle bir birliktelik düşünebilmiş öyle ya da böyle. Dediğiniz gibi telefonda başka bir şey göremedim. Ona da dedim böyle bir ilgin olmuş ama düşünce aşamasında kalmış diye, bunu söylediğimde ciddiye bile almadı güldü reddetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…