Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Bence bu sebepten ayrılma.Kafana takılması normal ama ayrılık sebebi değil. Konunun üstüne gitme.Zaten cevabını vermiş. Başka bişey olursa ilerde ki umarım olmaz, o zaman dusunursun .

Bencede bu kiz aklinda gibi ama tam emin olmadan karar verme

Açıkçası bu "akrep burcu kadını"nın o kız olduğuna da inanmıyorum. Yeni biri gibi geliyor bana. Çünkü kızla az çok konuştular, ilişkilerinin nasıl olacağı hakkında bir fikri var zaten bana göre.

Bence bu sebepten ayrılma.Kafana takılması normal ama ayrılık sebebi değil. Konunun üstüne gitme.Zaten cevabını vermiş. Başka bişey olursa ilerde ki umarım olmaz, o zaman dusunursun .

Peki gerçekten başka birine ilgisi varsa ve ileride bu sebepten terk edilirsem?

Acikcasi burcla iliski tahlili yapan biriyle zaten devam etmezdim. Baska birinin burcuyla tahlil yapan biriyle hic hic devam etmezdim. Herif resmen alternatif dusunmus.

Peki son zamanda degisiklik var mi bu adamda burc olayi disinda aklini kurcalayan bisey?

Bir erkek durup dururken dur bakiyim su burcla uyumlu muyum diye arastirmaz sanki. Konustugu gorustugu biri var mi hayatinda kurcalayin. Sanki muhabbet sirasinda kiz biz uyumluyuz ya da uyumsusuz dedi de merak edip bakti gibi dusundum ben. Ama ben cok supheciyim, cok dallandirip budaklandiririm. Siz yine de dedigimi cok ciddiye almayin.

Mesajlarına bakmıştım bir şey görememiştim. Ben de sizin gibi düşündüm. Konuştuğu biri olmasa bile aklında biri var demek ki bilemiyorum, saçma sapan bir şey ya canımı çok sıktı.

Mesajlarına bakmıştım bir şey görememiştim. Ben de sizin gibi düşündüm. Konuştuğu biri olmasa bile aklında biri var demek ki bilemiyorum, saçma sapan bir şey ya canımı çok sıktı.
Telefonunu surekli kurcala bir sure diyecegim ama firsatini bulabilir misin bilmiyorum. Can sikici bir durum gercekten.

Burc yorumuna kadar bakiyorsa yani .. kötü ..bilemiyorum. Takipte kal ona caktirmadan.. illa kokusu cikar ..

Ay neden niye aratmış bilemem de
Burç uyumu aratan erkek bi itici geldi şuan bana:)

Belkide ciddi bir sebep yoktur sen takipte kal çokta darlama.

Telefonunu surekli kurcala bir sure diyecegim ama firsatini bulabilir misin bilmiyorum. Can sikici bir durum gercekten.

Telefonunda benden öncesine ait bir konuşma görmüştüm onun yüzünden de tartışmıştık şimdi telefonu vermeyeceğim sana artık diyor. Çaktırmadan birkaç gün önce bakmıştım mesajlarına bir şey görmemiştim.

Ay neden niye aratmış bilemem de
Burç uyumu aratan erkek bi itici geldi şuan bana:)

Belkide ciddi bir sebep yoktur sen takipte kal çokta darlama.

Nasıl takip edebilirim bilemiyorum, sınav dönemi olduğu için ayda iki kere görüşüyoruz.

Benim ilk aklıma gelen bir bayanla konuştuğu ve aralarında burç muhabbetinin olduğu bu sebeple internetten baktığı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…