- 13 Şubat 2015
- 186
- 378
- 103
- Konu Sahibi benimyolum
-
Bencede bu kiz aklinda gibi ama tam emin olmadan karar verme
Bence bu sebepten ayrılma.Kafana takılması normal ama ayrılık sebebi değil. Konunun üstüne gitme.Zaten cevabını vermiş. Başka bişey olursa ilerde ki umarım olmaz, o zaman dusunursun .
Ama hala konunun özünden uzaktasınız burçları saçma buluyor olabilirsiniz ben de saçma buluyorum zaten ona göre analiz yapmam, onun da yapmayacağını düşünürdüm ama buradaki sıkıntı erkek arkadaşımın herhangi biri ya da "akrep burcu kadını" olgusuyla kendi beraberliği düşünebilmiş olması, bunu merak etmesi. Konu bu.
Peki son zamanda degisiklik var mi bu adamda burc olayi disinda aklini kurcalayan bisey?Açıkçası bu "akrep burcu kadını"nın o kız olduğuna da inanmıyorum. Yeni biri gibi geliyor bana. Çünkü kızla az çok konuştular, ilişkilerinin nasıl olacağı hakkında bir fikri var zaten bana göre.
Peki son zamanda degisiklik var mi bu adamda burc olayi disinda aklini kurcalayan bisey?
O halde bekle bakalim biraz daha somut bir neden lazim bence ayrilmayi dusunmek icin.Hayır hiçbir değişiklik yok
Bir erkek durup dururken dur bakiyim su burcla uyumlu muyum diye arastirmaz sanki. Konustugu gorustugu biri var mi hayatinda kurcalayin. Sanki muhabbet sirasinda kiz biz uyumluyuz ya da uyumsusuz dedi de merak edip bakti gibi dusundum ben. Ama ben cok supheciyim, cok dallandirip budaklandiririm. Siz yine de dedigimi cok ciddiye almayin.
Telefonunu surekli kurcala bir sure diyecegim ama firsatini bulabilir misin bilmiyorum. Can sikici bir durum gercekten.Mesajlarına bakmıştım bir şey görememiştim. Ben de sizin gibi düşündüm. Konuştuğu biri olmasa bile aklında biri var demek ki bilemiyorum, saçma sapan bir şey ya canımı çok sıktı.
Telefonunu surekli kurcala bir sure diyecegim ama firsatini bulabilir misin bilmiyorum. Can sikici bir durum gercekten.
Burc yorumuna kadar bakiyorsa yani .. kötü ..bilemiyorum. Takipte kal ona caktirmadan.. illa kokusu cikar ..
Ay neden niye aratmış bilemem de
Burç uyumu aratan erkek bi itici geldi şuan bana:)
Belkide ciddi bir sebep yoktur sen takipte kal çokta darlama.
Peki ya yoksa ve ilerde pişman olursan?Peki gerçekten başka birine ilgisi varsa ve ileride bu sebepten terk edilirsem?
Benim ilk aklıma gelen bir bayanla konuştuğu ve aralarında burç muhabbetinin olduğu bu sebeple internetten baktığı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?