Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Erkeklerin kullanma kılavuzu da olsa keşke...

Kullanma kılavuzu değil de akıllarını okuyabileceğimiz bir şey olsa çok iyi olurdu. Kırk soru sordum tatlı dille de sordum kızarak da sordum kim bu akrep burcu neyin nesi bu arama doğru söyle bana diye bir sürü hikaye anlattı. Böyle olunca daha çok kıllandım.

Bana kalırsa da ayrılın.
Bunu gördü ama halen devam ediyor demek ki daha da ileri şeyler yapabilirim diye düşünebilir erkek milleti sonuçta..

Sizce de mi bu düşünce olarak aldatmaya girer? O bunun yüzünden tartışmamızı bile komik gördü. Bende bir anormallik yok yani?

Bende yengeç burcuyum ben en küçük şeyden olay çıkaran biriyim sabrına hayran kaldım bide mesajlarda bişey yok diyip durmuşsun silmek çokmu zor? ama ben mesajlarda bişey olduğunu sanmıyorum sadece bi kızla aralarındaki uyuma bakmış yani birisini aklından geçirmiş kabul edilcek bi durum değil

Silmek zor değil o mesaj silmez önceden konuştuğu kızlarla konuşmalarını bile ben silmiştim telefonundan ona istinaden söyledim. Tabii ki bir halt yediyse siler silmiş de olabilir. Sizin gibi düşünüyorum ben de.

haklısın bu arada ben konuşma olduğunu düşünmüyorum ama aklından geçmesi bile yeterli değilmi bide gülmüş aptal yerine koymuş ben sinir oldum burdan

haklısın bu arada ben konuşma olduğunu düşünmüyorum ama aklından geçmesi bile yeterli değilmi bide gülmüş aptal yerine koymuş ben sinir oldum burdan

Ben de sinir oldum beni salak yerine koyma dedim varsa söyle adam gibi var de her şeyi söyledim doğruyu söylemesi için. Hala da öğrenemedim kim o akrep burcu neyin nesi o arama. Bu arama mevzuunu önemsiz görüyor.

sana karşı ilgisi nasıl sürekli arayıp yazarmı

Evet ilgilenir benimle. Şu anda bir sınava hazırlandığı için kütüphanede o yüzden sık konuşmuyoruz. Sabahları günaydın der, uyumadan mutlaka arar. Hiç ama hiç anlamadım eğer böyle bir şey varsa.

aklına şüphe düşürmek istemem ama sanki gün içinde biriyle konuşuyomuş gibi..sınav sonucundan anlaşılır

aklına şüphe düşürmek istemem ama sanki gün içinde biriyle konuşuyomuş gibi..sınav sonucundan anlaşılır

Bence varsa öyle biri çalıştığı yerde tanıştığı biridir. Beraber ders çalışıyorlardır, ara veriyorlardır öyle bir şey olabilir.

Sizce de mi bu düşünce olarak aldatmaya girer? O bunun yüzünden tartışmamızı bile komik gördü. Bende bir anormallik yok yani?
canim bnce ayrilik sbebidir bu..hicbi erkek bosu bosuna bakmaz boyle biseye..illaki fiziken aldatma gerekmiyo,dedigine gore eski kiz arkadasiyla arasindaki uyumu merak etmis,hayir yani sen varken niye onunla uyumunu merak ediyo,uyumlu olsa ne olucakmis..ne sacma su erkekler ya..
iki hafta once sevgilimin eski kiz arkadasiyla yazismasini yakaladim..senin gibi biraktim onu orda dondum..resmen umursamaz tavirlar,gulup konuyu hafife almalar..gayet normalmis gibi konusmalar birbirini tutmayan aciklamalar..ayni seninkinin yaptığı gibi..erkekler zorda kalinca bu taktikleri yapiyo demekki...
ben o dakika bitirdim ve dönmedim.

Ben de sizin gibi düşündüm. Bütün gün telefonum kapalıydı az önce açtım hiçbir arama yok. O sinirle aradım, benim aramamı beklemiş güya ben dün şimdi konuşmak istemiyorum yarın konuşalım demiştim. Aradığımda bu konuyu yarın yüz yüze konuşalım dedi. Okulda ders çalışıyor beni okula çağırdı. Telefonumda sıkıntılı bir durum var yoksa patlayacağım birazdan ona yine sinirlendirdi beni

bn gel konusalimlari dinlemedim..cunku ne aciklamasi olursa olsun yaptigi yanlisti ve dinlenicek bisi yoktu...seni etkilemek istemem ama baska biriyle olmayi düşünen biriyle devam edemezdim.. ama umarim siz halledebilirsiniz.

bn gel konusalimlari dinlemedim..cunku ne aciklamasi olursa olsun yaptigi yanlisti ve dinlenicek bisi yoktu...seni etkilemek istemem ama baska biriyle olmayi düşünen biriyle devam edemezdim.. ama umarim siz halledebilirsiniz.

Dediğim gibi ben de sizin gibi düşünüyorum sonuç olarak başka biriyle birliktelik akla gelmiş merak edilmiş, mutlu bir ilişkide olmaması gereken bir durum. Ayrılmayı düşünüyorum düşüncem bu yönde.

ilişkiniz nasildi canim yani araniz bozuk muydu mesela bnmki bizim aramizin soguk oldugu donemde konusmus..sizinde boyle miydi?

ilişkiniz nasildi canim yani araniz bozuk muydu mesela bnmki bizim aramizin soguk oldugu donemde konusmus..sizinde boyle miydi?

Hayır canım bozuk değildi aramız. İlgiliydi günaydın mesajı atardı uyumadan mutlaka arardı. Seviyor gibiydi. Çok duygularını dışa vuran biri değil ben de bundan şikayetçiydim, arama olayından önce ben bu yüzden ayrılmayı düşündüm ondan engel oldu bana.

Hayatta itiraf etmez, bosuna zorlayip kendinizi yipratmayin. Bence belli biri var, yeni biriyle tanisip burcunu ogrenmis olabilir, ya da uzaktan birisi ilgisini cekmis olabilir. Ama burc aramasi yapmis sadece, gidip onla iliski yasamamis. Bence aramayi yapti okudu falan ama ondan sonra uzerinde fazla dusunmedi bile. Cok dusunse, gecmisi silerdi. anlik bir sey oldugunu dusunuyorum ben, ayrilmaya ve uzatmaya degmez. Umursamiyormus gibi davranin, sanki o sizi aldatmis da siz devam ediyormus gibi davranmayin.

Kız bakmış olmasın? Sonuçta senin için baktım diyip konuyu kapatabilirdi. Vicdanını biraz rahatlatmak için işte karşılaştığını filan anlatabilir, sonra birsey ortaya çıkarsa ben karşılaşmıştım dedim ya diyip üste çıkabilir. Çok mu fesatım?

Yahu ne var bunda. Ben de geçen gün yengeç-başak uyumuna baktım Burak Arduç'un burcu. Kocamı mı aldattım yani tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…