- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 35
- Konu Sahibi benimyolum
-
Erkeklerin kullanma kılavuzu da olsa keşke...
Bana kalırsa da ayrılın.
Bunu gördü ama halen devam ediyor demek ki daha da ileri şeyler yapabilirim diye düşünebilir erkek milleti sonuçta..
Bende yengeç burcuyum ben en küçük şeyden olay çıkaran biriyim sabrına hayran kaldım bide mesajlarda bişey yok diyip durmuşsun silmek çokmu zor? ama ben mesajlarda bişey olduğunu sanmıyorum sadece bi kızla aralarındaki uyuma bakmış yani birisini aklından geçirmiş kabul edilcek bi durum değil
haklısın bu arada ben konuşma olduğunu düşünmüyorum ama aklından geçmesi bile yeterli değilmi bide gülmüş aptal yerine koymuş ben sinir oldum burdanSilmek zor değil o mesaj silmez önceden konuştuğu kızlarla konuşmalarını bile ben silmiştim telefonundan ona istinaden söyledim. Tabii ki bir halt yediyse siler silmiş de olabilir. Sizin gibi düşünüyorum ben de.
haklısın bu arada ben konuşma olduğunu düşünmüyorum ama aklından geçmesi bile yeterli değilmi bide gülmüş aptal yerine koymuş ben sinir oldum burdan
sana karşı ilgisi nasıl sürekli arayıp yazarmıBen de sinir oldum beni salak yerine koyma dedim varsa söyle adam gibi var de her şeyi söyledim doğruyu söylemesi için. Hala da öğrenemedim kim o akrep burcu neyin nesi o arama. Bu arama mevzuunu önemsiz görüyor.
sana karşı ilgisi nasıl sürekli arayıp yazarmı
aklına şüphe düşürmek istemem ama sanki gün içinde biriyle konuşuyomuş gibi..sınav sonucundan anlaşılırEvet ilgilenir benimle. Şu anda bir sınava hazırlandığı için kütüphanede o yüzden sık konuşmuyoruz. Sabahları günaydın der, uyumadan mutlaka arar. Hiç ama hiç anlamadım eğer böyle bir şey varsa.
aklına şüphe düşürmek istemem ama sanki gün içinde biriyle konuşuyomuş gibi..sınav sonucundan anlaşılır
canim bnce ayrilik sbebidir bu..hicbi erkek bosu bosuna bakmaz boyle biseye..illaki fiziken aldatma gerekmiyo,dedigine gore eski kiz arkadasiyla arasindaki uyumu merak etmis,hayir yani sen varken niye onunla uyumunu merak ediyo,uyumlu olsa ne olucakmis..ne sacma su erkekler ya..Sizce de mi bu düşünce olarak aldatmaya girer? O bunun yüzünden tartışmamızı bile komik gördü. Bende bir anormallik yok yani?
canim bnce ayrilik sbebidir bu..hicbi erkek bosu bosuna bakmaz boyle biseye..illaki fiziken aldatma gerekmiyo,dedigine gore eski kiz arkadasiyla arasindaki uyumu merak etmis,hayir yani sen varken niye onunla uyumunu merak ediyo,uyumlu olsa ne olucakmis..ne sacma su erkekler ya..
iki hafta once sevgilimin eski kiz arkadasiyla yazismasini yakaladim..senin gibi biraktim onu orda dondum..resmen umursamaz tavirlar,gulup konuyu hafife almalar..gayet normalmis gibi konusmalar birbirini tutmayan aciklamalar..ayni seninkinin yaptığı gibi..erkekler zorda kalinca bu taktikleri yapiyo demekki...
ben o dakika bitirdim ve dönmedim.
bn gel konusalimlari dinlemedim..cunku ne aciklamasi olursa olsun yaptigi yanlisti ve dinlenicek bisi yoktu...seni etkilemek istemem ama baska biriyle olmayi düşünen biriyle devam edemezdim.. ama umarim siz halledebilirsiniz.Ben de sizin gibi düşündüm. Bütün gün telefonum kapalıydı az önce açtım hiçbir arama yok. O sinirle aradım, benim aramamı beklemiş güya ben dün şimdi konuşmak istemiyorum yarın konuşalım demiştim. Aradığımda bu konuyu yarın yüz yüze konuşalım dedi. Okulda ders çalışıyor beni okula çağırdı. Telefonumda sıkıntılı bir durum var yoksa patlayacağım birazdan ona yine sinirlendirdi beni
bn gel konusalimlari dinlemedim..cunku ne aciklamasi olursa olsun yaptigi yanlisti ve dinlenicek bisi yoktu...seni etkilemek istemem ama baska biriyle olmayi düşünen biriyle devam edemezdim.. ama umarim siz halledebilirsiniz.
ilişkiniz nasildi canim yani araniz bozuk muydu mesela bnmki bizim aramizin soguk oldugu donemde konusmus..sizinde boyle miydi?Dediğim gibi ben de sizin gibi düşünüyorum sonuç olarak başka biriyle birliktelik akla gelmiş merak edilmiş, mutlu bir ilişkide olmaması gereken bir durum. Ayrılmayı düşünüyorum düşüncem bu yönde.
ilişkiniz nasildi canim yani araniz bozuk muydu mesela bnmki bizim aramizin soguk oldugu donemde konusmus..sizinde boyle miydi?
İşte 6. kadınların hissi çok iyidir diyorsunuz ben de esasında iyi şeyler hissetmediğim için bu konunun üzerine bu kadar gidiyorum. Belki de henüz düşünce aşamasındaydı, karşı taraftan yeşil ışık gelmedi ya da cesaret edemedi henüz düşünüyordu belki. Böyle bir şey varsa itiraf etsin diye çok sıkıştırdım bak kızmayacağım ayrılmayacağım güzelce söyle kim bu akrep burcu neden böyle bir arama yaptın diye, bir sürü uydurma senaryo. Demek ki duyduğumda ayrılmama sebep olacak bir şey var ki bu kadar saklanıyor. Bilemiyorum kafamda bir sürü senaryo yazdım kafam gerçekten çok karışık. Sizce belli biri yok mu yani peki sizce neden yaptı böyle bir aramayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?