Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Bir adamın mutlu olduğu bir ilişkisi varsa başkalarıyla uyumlu olup olmadığını merak etmez, bunu masum göremezsiniz. Bu bana göre düşünce olarak aldatmadır. Erkek arkadaşım kendisine özel alan yaratabilir ama bu alan benimle ilişkisiyle ilgili olamaz. Benimle olan ilişkisiyle ilgili olmaması gereken bir emare olamaz bu alanda.

e ozaman ayrıl

Tam tersi sadakat konusunda güvendiğim için şok oldum zaten hiç beklemiyordum. 7 aylık ilişkimde bu konuda bir sıkıntı yaşamadım, telefonuna da bakardım denk geldiğim zamanlarda, benden öncesine dair birkaç konuşma gördüm onları da sorun etmedim zaten. Herhangi bir şey de sezmedim. Böyle zınk diye önüme çıkınca neye uğradığımı şaşırdım. Bir akrep kadını var, onunla birlikteliğini merak ediyor, onun özelliklerini merak ediyor, hiç burçlarla ilgilenmeyen adam bakıyor gerçekten çok şaşırdım.

Benimle mutluysa neden başkasıyla birlikteliğini merak ediyor? Evet benim de profillerine denk geldiğimde açıp baktığım eski sevgililerim var, yeni tanıştıklarım var. İnanın sadece açsa profiline baksa sıkıntı yapmayacağım. Ama bu merak direkt olarak sevgili olmayla ilgili. Yengeç burcu erkeği ve akrep burcu kadını birlikteliği diye bir arama var. Bir birliktelik düşünülmüş, akla gelmiş, merak edilmiş. Benimle beraberken. Bu beni düşünce olarak aldatma değil midir?

bununla ciksaydim ne kadar uyumlu olurduk dusuncesiyle bakmis anlasilan. skntli bi durum bence

Sizin gibi düşünüyorum... Ben de burç uyumu aratırdım eskiden, biriyle yeni tanıştığımda, bana ilgisi olduğunda, konuşma aşamasında olduğumda :) Aynı durum gibi duruyor.

Zaman geçtikçe tabii ki bağlanırım, robot değilim ki... Onu seviyorum da. Beni ayrılmaya itecek başka bir sebebim yok. Hiç beklemediğim anda darbe yemiş gibi hissediyorum başkasıyla beraberliği merak edeceğini hiç ummazdım. Mesajlarında da bir şey görmedim. Demek ki tek taraflı bir ilgili bir merak var. Ona da açıkça söyledim, sen biriyle tanışmışsın, ilgini çekmiş, henüz ondan yeşil ışık almamışsın düşünce aşamasında kalmış diye. Gülüyor nasıl senaryo yazıyormuşum.

Bence aklında o kız var.. rastlantı falan hıkaye. hadı rastladı dıyelım neden burç yorumuna baksın. Bu davranışı bır erkeğe ancak kız yaptırabılır. bence konusuyolar

Konuşup konuşmadıklarını nerden öğrenebilirim? Mesajlar kısmına da bakmıştım bir şey yoktu. Normalde hiç mesaj silmeyen biri. Tabii böyle bir konuşma olsa tutmaz herhalde.

Sizin gibi düşünüyorum... Ben de burç uyumu aratırdım eskiden, biriyle yeni tanıştığımda, bana ilgisi olduğunda, konuşma aşamasında olduğumda :) Aynı durum gibi duruyor.
aklın yolu bir demek ki. bu düşünceni onun yüzüne vurduğunda ne dedi?

aklın yolu bir demek ki. bu düşünceni onun yüzüne vurduğunda ne dedi?

Çok sofistike düşünmüşüm, senaryo yazmışım, benimle zor baş ediyormuş başka biriyle nasıl görüşürmüş. Benim için uğraşıyormuş, sevmese uğraşmazmış, bütün gün ders çalışıyormuş başını kaldıramıyormuş. Güldü ben ihtimalleri söylediğimde. Reddetti.

sorduğun sorunun cevabı değil bunlar... çarpıtmış bence..

Yok canim daha neler..bu bir aldatma degil bence, bir anlik bir arama oldunu dusunuyorum, oyle olmasaydi baska seyler de bulurdun ya da anlardin, biz kadinlarin 6.hissi cok iyidir.sadece bu burc aramasi icin fazla kafaya takiyorsun. Yasinin kucuk oldunu dusunuyorum, belki o yuzden olabilir.yapman gereken bunu unutmak ve sevgiline de devamli konuyu hatirlatmayip, ozguvenli bir durus sergilemek.

Burda yazan yorumlarla gaza gelip, bunun icin ayrilma derim. Senin iliskini en iyi sen bilirsin.

İşte 6. kadınların hissi çok iyidir diyorsunuz ben de esasında iyi şeyler hissetmediğim için bu konunun üzerine bu kadar gidiyorum. Belki de henüz düşünce aşamasındaydı, karşı taraftan yeşil ışık gelmedi ya da cesaret edemedi henüz düşünüyordu belki. Böyle bir şey varsa itiraf etsin diye çok sıkıştırdım bak kızmayacağım ayrılmayacağım güzelce söyle kim bu akrep burcu neden böyle bir arama yaptın diye, bir sürü uydurma senaryo. Demek ki duyduğumda ayrılmama sebep olacak bir şey var ki bu kadar saklanıyor. Bilemiyorum kafamda bir sürü senaryo yazdım kafam gerçekten çok karışık. Sizce belli biri yok mu yani peki sizce neden yaptı böyle bir aramayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…