- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 35
- Konu Sahibi benimyolum
-
Kurcalamayın başkasının telefonunu, eşiniz dahi olsa buna hakkınız yok. İnsanların beynini, düşüncelerini, isteklerini de kontrol edemezsiniz ya. İnsan psikolojisi ve düşünce dinamikleri çok karmaşıktır. Sizi tam anlamıyla sevse de başka bir kızla ilgili burç uyumuna bakabilir. Ortalama bir kadın partnerinin kendisini gerçekten sevip sevmediğini anlayabilir. Ben böyle düşünüyorum.
e ozaman ayrılBir adamın mutlu olduğu bir ilişkisi varsa başkalarıyla uyumlu olup olmadığını merak etmez, bunu masum göremezsiniz. Bu bana göre düşünce olarak aldatmadır. Erkek arkadaşım kendisine özel alan yaratabilir ama bu alan benimle ilişkisiyle ilgili olamaz. Benimle olan ilişkisiyle ilgili olmaması gereken bir emare olamaz bu alanda.
Sizi yengec burcu olarak değil de akrep diye hatırlamis olabilir bence.
e ozaman ayrıl
sen bu olayı unutamazsın. aklında şüphe kalırO yönde düşünüyorum şu an. Hala düşünme aşamasındayım ama ayrılma fikri üzerine yoğunlaştım.
Yani güvenmiyorsun arkadasina 7 aylik iliskiniz nasildi adam güvenilir miydi dürüst müydü iyi miydi sen biliyorsun simdi burada yapilan yanlis yorumlarla adami mi terk edeceksin 7 aydir hic bi sey sezmedin bi netten aramasi mi dert oldu?
Baska bir sorun yoksa bunun icin ayrilmak cok sacma olur.sizi sevse de robot degil sonucta biri ilgisini cekmistir, bakmistir. Hepimiz insaniz,bu kadar abartmayin. Icinizi ferah tutun,zaten bir icraat olsa acip burc yorumuna bakmaz. Bu da aldatma sayilmaz.
bununla ciksaydim ne kadar uyumlu olurduk dusuncesiyle bakmis anlasilan. skntli bi durum bence
Tum yorumlardan da anlasilacagi uzere, bu durum kisiden kisiye degisiyor. Yani kimi o kadar da buyuk bir sey degil demis, kimi kesinlikle ayrilma sebebi demis.
Sonuc olarak siz karar vereceksiniz. İciniz kaldirir mi kaldirmaz mi, söz konusu kisiyi siz taniyorsunuz. Onu ne kadar seviyorsunuz, bu da onemli.
Ve en onemlisi zaman gectikce baglanir misiniz daha fazla?
Bence aklında o kız var.. rastlantı falan hıkaye. hadı rastladı dıyelım neden burç yorumuna baksın. Bu davranışı bır erkeğe ancak kız yaptırabılır. bence konusuyolar
aklın yolu bir demek ki. bu düşünceni onun yüzüne vurduğunda ne dedi?Sizin gibi düşünüyorum... Ben de burç uyumu aratırdım eskiden, biriyle yeni tanıştığımda, bana ilgisi olduğunda, konuşma aşamasında olduğumda :) Aynı durum gibi duruyor.
aklın yolu bir demek ki. bu düşünceni onun yüzüne vurduğunda ne dedi?
sorduğun sorunun cevabı değil bunlar... çarpıtmış bence..Çok sofistike düşünmüşüm, senaryo yazmışım, benimle zor baş ediyormuş başka biriyle nasıl görüşürmüş. Benim için uğraşıyormuş, sevmese uğraşmazmış, bütün gün ders çalışıyormuş başını kaldıramıyormuş. Güldü ben ihtimalleri söylediğimde. Reddetti.
sorduğun sorunun cevabı değil bunlar... çarpıtmış bence..
valla karar senin.. ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz ama şimdiden sadakat konusunda sinyaller var.Ben de açıklamalarınla beni daha da kuşkulandırıyorsun dedim. Kapattım bugün telefonumu onunla konuşmadan bugün kararımı vereceğim.
Benimle mutluysa neden başkasıyla birlikteliğini merak ediyor? Evet benim de profillerine denk geldiğimde açıp baktığım eski sevgililerim var, yeni tanıştıklarım var. İnanın sadece açsa profiline baksa sıkıntı yapmayacağım. Ama bu merak direkt olarak sevgili olmayla ilgili. Yengeç burcu erkeği ve akrep burcu kadını birlikteliği diye bir arama var. Bir birliktelik düşünülmüş, akla gelmiş, merak edilmiş. Benimle beraberken. Bu beni düşünce olarak aldatma değil midir?
Yok canim daha neler..bu bir aldatma degil bence, bir anlik bir arama oldunu dusunuyorum, oyle olmasaydi baska seyler de bulurdun ya da anlardin, biz kadinlarin 6.hissi cok iyidir.sadece bu burc aramasi icin fazla kafaya takiyorsun. Yasinin kucuk oldunu dusunuyorum, belki o yuzden olabilir.yapman gereken bunu unutmak ve sevgiline de devamli konuyu hatirlatmayip, ozguvenli bir durus sergilemek.
Burda yazan yorumlarla gaza gelip, bunun icin ayrilma derim. Senin iliskini en iyi sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?