Erkek arkadaşımin tepkisi

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.
28 yaşındayım bir yıldır görüştüğüm biri vardı bir ay kendisi istanbulda yaşıyor bir ay sonra buraya yaşadığım şehre gelicekti ailesi ile ayni mahallede oturuyoruz.
Öyle büyük kavgalarimiz olmazdı ufak tefek tartışmalar 1 gün bile küs kalmadık
İstanbula gitmek geçinmek beni hep düşündürdü onu sevdim bunu hep biliyordu.
Kendisi de beni seviyordu bunu çok iyi biliyorum.
Bayrama bir gün kala ne olcak bu işin sonu
Sen yapabilecenmi bilmiyorum diye bana seyler söyledi
Kızdım ona görüşmeyelim dedi bana engelle o zaman dedim gerçekten de engelledi bir daha asla görüşmedi benimle
Bu arada annesi bize geldi biz onlara gittik annemle
Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem
Bu söz üzerine benden uzaklaştı erkek arkadaşım
Bu kadar çok severken nasıl böyle yapıyor
Acaba ailesi başka bir adaymi buldu
Konuşmak istedim asla konuşmuyor
Böyle hiç yapmadı bana bir yıldır
Ne yapmalıyım bilmiyorum çok üzgünüm ailemde şok oldu 🙁

Merhaba sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.
28 yaşındayım bir yıldır görüştüğüm biri vardı bir ay kendisi istanbulda yaşıyor bir ay sonra buraya yaşadığım şehre gelicekti ailesi ile ayni mahallede oturuyoruz.
Öyle büyük kavgalarimiz olmazdı ufak tefek tartışmalar 1 gün bile küs kalmadık
İstanbula gitmek geçinmek beni hep düşündürdü onu sevdim bunu hep biliyordu.
Kendisi de beni seviyordu bunu çok iyi biliyorum.
Bayrama bir gün kala ne olcak bu işin sonu
Sen yapabilecenmi bilmiyorum diye bana seyler söyledi
Kızdım ona görüşmeyelim dedi bana engelle o zaman dedim gerçekten de engelledi bir daha asla görüşmedi benimle
Bu arada annesi bize geldi biz onlara gittik annemle
Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem
Bu söz üzerine benden uzaklaştı erkek arkadaşım
Bu kadar çok severken nasıl böyle yapıyor
Acaba ailesi başka bir adaymi buldu
Konuşmak istedim asla konuşmuyor
Böyle hiç yapmadı bana bir yıldır
Ne yapmalıyım bilmiyorum çok üzgünüm ailemde şok oldu 🙁

Acaba çok severken nasıl böyle yaptı diyorsunuz. Aslında cevabı kendiniz veriyorsunuz. Seven insan erkek arkadaşınızın tepkilerini vermez. Sevilmiyorsunuz kısaca.
Bence sizde artık tamamen bitirmeye çalışın.

Annesi sizin evinize ne diye geliyor anlamadım sözlü falan mısınız?
Bir de arada resmi bir şey olmadıkça annenizin bu şekilde araya girmesi hoş değil bence.
Biraz karışık anlatmışsınız, tek sorun sizin İstanbul da yaşamak istememeniz mi?
Söz yapmak istiyordu karşı taraf erkek arkadaşım izne gelince tannesi de ne olur nasıl olur diye konusmaya geldi, annem de İstanbul hiç düşünmüyorduk nasip dedi kötü niyetli değildi
Ben erkek arkadaşımi seviyordum fakat uzak olmak istemiyordum ama gelmem demedim hiç bir zaman
Bir anda terk edildim.

Acaba çok severken nasıl böyle yaptı diyorsunuz. Aslında cevabı kendiniz veriyorsunuz. Seven insan erkek arkadaşınızın tepkilerini vermez. Sevilmiyorsunuz kısaca.
Bence sizde artık tamamen bitirmeye çalışın.
Oldukça dürüst biriydi üzülsem üzülürdü
Beni sevdiginden emindim fakat annesi ne dedi napti bilmiyorum.

Söz yapmak istiyordu karşı taraf erkek arkadaşım izne gelince tannesi de ne olur nasıl olur diye konusmaya geldi, annem de İstanbul hiç düşünmüyorduk nasip dedi kötü niyetli değildi
Ben erkek arkadaşımi seviyordum fakat uzak olmak istemiyordum ama gelmem demedim hiç bir zaman
Bir anda terk edildim.

Anneniz de bir garip "İstanbul dusunmuyorduk hic" ne demek ki? Karsi tarafa, " bu işe gönlümüz pek yok" demek oluyor bu.

Bir anda terk edildim.

Ya bıraksın bu işleri. Millet nelere göğüs geriyor. Sevdikleri kızların aileleri evlenmelerine izin vermiyor diye yıllarca bekleyip, ikna edenler var. Seven insan kayınvalide adayı “Biz İstanbul’u hiç düşünmüyorduk, nasip” dedi diye ayrılmaz. Muhtemelen başka birini buldu. Veya dengesiz. Kendinizi veya annenizi suçlamayın, sorun onda.

Anneniz de bir garip "İstanbul dusunmuyorduk hic" ne demek ki? Karsi tarafa, " bu işe gönlümüz pek yok" demek oluyor bu.
Ama erkek arkadaşıma açıklama yaptım
Sorun çıkarmadı o an
Neden böyle yaptı bilmiyorum.

Neresini anlamadıniz yardımcı olayım kusura bakmayın çok üzgünüm telaşla yazdım 🙁

Estağfurullah. Ben erkek arkadaşınızın tavrını olgun bulmadım. Annesini size tanışmaya yollayan biri bu konuları enine boyuna düşünmeliydi. Anneyi yollayıp sonra da "vay efendim nolcak bu işin sonu" tepkisi çok saçma. Çocuk oyuncağı mı bu iş? Hem kendi annesine eziyet hem de sizin ailenize ayıp.

Yaşınız kaçtı? Bir de memleketiniz neresi?

Ya bıraksın bu işleri. Millet nelere göğüs geriyor. Sevdikleri kızların aileleri evlenmelerine izin vermiyor diye yıllarca bekleyip, ikna edenler var. Seven insan kayınvalide adayı “Biz İstanbul’u hiç düşünmüyorduk, nasip” dedi diye ayrılmaz. Muhtemelen başka birini buldu. Veya dengesiz. Kendinizi veya annenizi suçlamayın, sorun onda.
Ben de öyle düşünüyorum fakat bu benim üçüncü kez terk edilişim
Terk edip döndü diğer iki kişi affetmedim sorun mu var bende kadersizmiyim diye düşünüyorum.

Estağfurullah. Ben erkek arkadaşınızın tavrını olgun bulmadım. Annesini size tanışmaya yollayan biri bu konuları enine boyuna düşünmeliydi. Anneyi yollayıp sonra da "vay efendim nolcak bu işin sonu" tepkisi çok saçma. Çocuk oyuncağı mı bu iş? Hem kendi annesine eziyet hem de sizin ailenize ayıp.

Yaşınız kaçtı? Bir de memleketiniz neresi?
Ben 28 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında
Samsunun ilçesinde yaşıyorum.

Cok seviyor olsa yinede bu sekilde kesip atmazdi sevgilin ama annesi de biyandan doldurmustur kizin ailesinin gönlü yok, ilerde soyle olur, boyle olur diye.
Bende sizin gibi düşünüyorum
Kız kardeşim bile mesaj attı hiç konuşmak istemedi.
Umarım çok pişman olur.

Ben 28 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında
Samsunun ilçesinde yaşıyorum.

Hiç olgun bir insan değilmiş erkek arkadaşınız. Cidden yaşını görünce de şaşırdım. Hatta 20 yaşında bir insan canlandı gözümde.

Ben de öyle düşünüyorum fakat bu benim üçüncü kez terk edilişim
Terk edip döndü diğer iki kişi affetmedim sorun mu var bende kadersizmiyim diye düşünüyorum.

Onlar da böyle uzun mesafe ilişkisiyken mi ayrıldı? Veya ilişkilerinizin ortak noktaları neydi? Fazla mı iyi davranıyorsunuz? Veya hep benzer kişilikteki insanları mı seçiyorsunuz acaba?

Back
X