- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Aslında tam tersi biriydi sanki şaka yapıyor gibi çok şaşkınim ben.Hiç olgun bir insan değilmiş erkek arkadaşınız. Cidden yaşını görünce de şaşırdım. Hatta 20 yaşında bir insan canlandı gözümde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında tam tersi biriydi sanki şaka yapıyor gibi çok şaşkınim ben.Hiç olgun bir insan değilmiş erkek arkadaşınız. Cidden yaşını görünce de şaşırdım. Hatta 20 yaşında bir insan canlandı gözümde.
Başkasını bulmuşturMerhaba sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.
28 yaşındayım bir yıldır görüştüğüm biri vardı bir ay kendisi istanbulda yaşıyor bir ay sonra buraya yaşadığım şehre gelicekti ailesi ile ayni mahallede oturuyoruz.
Öyle büyük kavgalarimiz olmazdı ufak tefek tartışmalar 1 gün bile küs kalmadık
İstanbula gitmek geçinmek beni hep düşündürdü onu sevdim bunu hep biliyordu.
Kendisi de beni seviyordu bunu çok iyi biliyorum.
Bayrama bir gün kala ne olcak bu işin sonu
Sen yapabilecenmi bilmiyorum diye bana seyler söyledi
Kızdım ona görüşmeyelim dedi bana engelle o zaman dedim gerçekten de engelledi bir daha asla görüşmedi benimle
Bu arada annesi bize geldi biz onlara gittik annemle
Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem
Bu söz üzerine benden uzaklaştı erkek arkadaşım
Bu kadar çok severken nasıl böyle yapıyor
Acaba ailesi başka bir adaymi buldu
Konuşmak istedim asla konuşmuyor
Böyle hiç yapmadı bana bir yıldır
Ne yapmalıyım bilmiyorum çok üzgünüm ailemde şok oldu![]()
İlk terk eden kişi beni sevmediğini söyledi terk etti 9 ay sonra geri döndü ben pişmanım seni çok seviyorum senin gibi biri yokOnlar da böyle uzun mesafe ilişkisiyken mi ayrıldı? Veya ilişkilerinizin ortak noktaları neydi? Fazla mı iyi davranıyorsunuz? Veya hep benzer kişilikteki insanları mı seçiyorsunuz acaba?
Bende anlamadım açıkçasıBen konudan bir şey anlamadım. Sevgiliniz sizi tam olarak neden terk etti?
İlk terk eden kişi beni sevmediğini söyledi terk etti 9 ay sonra geri döndü ben pişmanım seni çok seviyorum senin gibi biri yok
Sürekli tehditler yağdırdı
Herkese beni sevdiğini anlatıp beni rezil etti
İkinci kişi ile sadece bir kez oturduk çok olumlu düşündüğünü söyledi günlerce
Bir gün evlilik düşünüyorum dedi tamam dedim
iki ay sonra aradi açmadm
bu ikisi yakın mesefa ilişkisiydi
şimdi de bu neden böyle oluyor anlamadım
Bende anlamadım açıkçası
İstanbul da ben yapamazmisim gibi şeyler söyledi.
Bilmiyorum inanin ki bu durum beni çok yiprattiÖyle denk gelmiş. Ama hep böyle gidecek diye bir şey yok. Bundan sonra daha bir dikkat edersiniz, iyice emin olmadan hayatınıza almazsınız.
İlişki bir sonuca bağlanmadı diye böyle yaptı sanırım yengesine sordum merak ettim deYani durduk yere hiç bir şey olmadan size bu cümleyi kurup
sizi terk etti? Doğru mu anladım?
İlişki bir sonuca bağlanmadı diye böyle yaptı sanırım yengesine sordum merak ettim de
Evet bir yıl boyunca konuştukOlayı çok karışık anlatıyorsunuz. Kusuruma bakmayın anlamakta epey zorlanıyorum.
Bir yıldır görüştüğünüzü yazmışsınız, o süre zarfında sürekli evlilikten bahsettiniz mi?
Ve bu konuşmalarda siz istanbulda yaşamaktan zorlanacağınızı söylediniz mi?
Konuyu anlamadan etmeden bir şey diyemem.
Yengesine sordum bu ilişki bir sonuca bağlanmadi diye böyle yapmış ailesinin istedi böyle olmasını anladığım kadarıylaBence birini bulmuş...
Evet bir yıl boyunca konuştuk
Arkdas vasıtasıyla ile tanıştık
Evlilik amaçlı görüştuk
İşini buraya almaya çalıştı hep
Ben de İstanbul da yaşamaktan korkutgumu söyledim
Beni telkin ederdi
Şimdi yengesine sordum niye terk etti diye
İliskimiz bir sonuca bağlanmamis.
Evet tam anlattığıniz gibi oldu yıllık izne gelcekti bir ay sonra o zaman yavaş yavaş bir şeyler olacaktıBiz sizin anlattığınız kadarını biliyoruz. Belki de sizin anlamadığınız ama
onu rahatsız eden bir şeyler vardı. Siz istanbuldan korktuğunuzu nasıl söylediniz
ve bunu kaç defa dile getirdiniz bilemem. Belki de sizin bu tavırlarınızdan çok sıkıldı
ve sürekli ben orada yaşayamam dediğiniz için size güvenemedi. Durduk yere size sen istanbulda yapamazsın
demiş olamaz. Siz de kızmışsınız bunun üzerine, o da görüşmeyelim deyince siz engellemesini istemişsiniz.
Sonra da beni gerçekten engelledi diye şaşırıyorsunuz. İstemediğiniz şeyleri söylemeyin.
Bir erkek benimle bir sene görüşse ve sürekli aynı şeyleri söyleyip dursa, benim de ona güvenim kalmaz. Sizin ki görücü usulü ile başlayan bir durum gibi bir şey. Yani bir sene aslında evlenebilmek için görüşmüş ama bir sonuca varamamışsınız. O da anladığım kadarıyla bu durumdan sıkılıp bu işe bir son vermek istedi.
Niyetim sizi suçlamak falan değil elbette ki ama bu kadarcık anlatımla adamın
da hakkında kötü şeyler yazıp hakkına giremem.
Yengesine sordum bu ilişki bir sonuca bağlanmadi diye böyle yapmış ailesinin istedi böyle olmasını anladığım kadarıyla
Evet tam anlattığıniz gibi oldu yıllık izne gelcekti bir ay sonra o zaman yavaş yavaş bir şeyler olacaktı
Bunu söyledim hep benden net bir tarih istedi
Babam henüz hiç görmedi tanımadı bende tarih veremedim.
Demekki sevmiyormuş bahane bulmuş seven biri bu şekilde davranmazOldukça dürüst biriydi üzülsem üzülürdü
Beni sevdiginden emindim fakat annesi ne dedi napti bilmiyorum.
Yengesiyle ile konuştum daDemekki sevmiyormuş bahane bulmuş seven biri bu şekilde davranmaz