Erkek arkadaşımin tepkisi

Yengesiyle ile konuştum da
Zamana bırakın dedi sevginizin arkasında durun dedi
Kayınvalide ile oturuyor onlar mi dedirtti bilmiyorum
Benim aklıma gelen şu bence o şekilde söyleyerek aranızı açmaya çalışıyorlar bu arada daha uygun birini bulacaklar tahmin sadece

Benim aklıma gelen şu bence o şekilde söyleyerek aranızı açmaya çalışıyorlar bu arada daha uygun birini bulacaklar tahmin sadece
Bende şöyle düşündüm birisi var onunla görüştürcekler olmazsa tekrar bana geri dönecek öyle düşündüm.

Size cok asık degıl sanırım cok asık olsa kesıp atamazdı böyle
Yası gelmıs evlenmek ıcın uygun gordugu bırıymıssınuz sanırım siz arada bengelemem dedıkce ustune annenız ıstanbulu dusunmuyorduk diyince bunlar sonrada vazgecerler bu işten düşüncesiyle geri cekıldıler sanırıyorum

Bende şöyle düşündüm birisi var onunla görüştürcekler olmazsa tekrar bana geri dönecek öyle düşündüm.
Çünkü benim bir arkadasım yaşamıştı nişanlanacak lardı herseyi hazır çocuk bir anda bıraktı annesi istemedi diye bir yıldır görüşüyorlardı ailemi ikna edecem demişti tam iki gün sonra başka biriyle nişanlandı bir ay sorma evlendi bir erkek isterse bırakmaz hiç kimse engel olamaz

Hatayı annenle onun annesine giderek yapmışsınız
Çok acele davranmışsınız. Hele o tip konusmalar için de annen acele etmis annen.

Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem

Bu ne demek? Hos değil. Ama suda var erkek arkadasin da az degil. Hic arama sorma mesaj atma.

Bence kaç bu ilişkiden. Kesin annesi bir şey dedi seninki vazgeçti. Daha başında bu kadar ciddi adım attıracak kadar etkileyen, evlenince neler neler yaptırtır oğluna.

Bence hevesler fazlasıyla kırılmış..ben karşı tarafa hak verdim açıkçası.siz çocuğun İstanbul'da olduğunu bile biel görüşmeyi kabul etmissiniz ve İstanbul'da yapamam diyorsunuz.annesi size ziyarete geliyor anneniz İstanbul'u düşünmedik diyorlar.ailesi siz aylarca gorustugunuz halde ve çocuğun İstanbul'da olduğunu bile bile böyle bir tepkiye hevesleri sönmüş olabilir.coxuk tarih istiyor onuda vermiyorsunuz.evlilik için çok isteksiz yada iliskinizin arkasında sağlam durmayan biri gibi gördüm sizi.geri çekilmekte haklı buldum karşı tarafı.biranda sebepsiz birakilmamışsınız.

Bence hevesler fazlasıyla kırılmış..ben karşı tarafa hak verdim açıkçası.siz çocuğun İstanbul'da olduğunu bile biel görüşmeyi kabul etmissiniz ve İstanbul'da yapamam diyorsunuz.annesi size ziyarete geliyor anneniz İstanbul'u düşünmedik diyorlar.ailesi siz aylarca gorustugunuz halde ve çocuğun İstanbul'da olduğunu bile bile böyle bir tepkiye hevesleri sönmüş olabilir.coxuk tarih istiyor onuda vermiyorsunuz.evlilik için çok isteksiz yada iliskinizin arkasında sağlam durmayan biri gibi gördüm sizi.geri çekilmekte haklı buldum karşı tarafı.biranda sebepsiz birakilmamışsınız.
İlişkimiz başladı başlayali hep işini buraya almaya çalıştı ama olmadi
Ben İstanbul olursa ayirilirim biter diye de bir şey demedim.
Onlar benden çok şey bekledi, elbette hatam vardır ama ne olursan olsun seni seviyorum senin için ölürüm deyip böyle pat diye terk edilmez,ben ulasmaya çalıştıkça da hep silip engelledi
Yengesine sordum oda zamana bırakın sevginizin arkasında durun dedi.
Tabi benim için net olarak bitti.

Bence kaç bu ilişkiden. Kesin annesi bir şey dedi seninki vazgeçti. Daha başında bu kadar ciddi adım attıracak kadar etkileyen, evlenince neler neler yaptırtır oğluna.
Bende öyle düşünüyorum annesinin dolduruşu ile bitirdi.

İlla ailesinin bir aday bulmasına gerek yok, belki kendisi bulmuştur. Bazı insanların kafası çok çabuk karışabiliyor. Gerçekten seviyorsa 2-3 aya pişman olur. Umarım mutlu olursun.

Hatayı annenle onun annesine giderek yapmışsınız
Çok acele davranmışsınız. Hele o tip konusmalar için de annen acele etmis annen.

Annesine bir konuşma arasında benim annem biz uzak diye biraz düşünüyoruz ama yine gelirsiniz dedi annem

Bu ne demek? Hos değil. Ama suda var erkek arkadasin da az degil. Hic arama sorma mesaj atma.
Bir yıldır görüşüyoz biz annesi bize aylar önce tanışmaya geldi sonra bize davet etti.
Uzun zaman sonra biz gittik,kadin tekrar geldi kisa bir zaman sonra ne olur bu işin sonu diye,
Annem de izne bi gelsin eşim de tanışıp konusmak istiyor dedi
Aslında İstanbul düşünmuyoduk ama nasip işte dedi
Bu laf çok kötü bir lafmi ?

İlla ailesinin bir aday bulmasına gerek yok, belki kendisi bulmuştur. Bazı insanların kafası çok çabuk karışabiliyor. Gerçekten seviyorsa 2-3 aya pişman olur. Umarım mutlu olursun.
Sonra dan geri dönenlere hiç şans vermiyorum,bir kez bittiyse tamam bitmiştir
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

Back
X