- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Yok bu konu sondan 3. İle ilgiliTürk Dil Kurumu’nun sözlüğünden kopyalıyorum:
Pezevenk: Gizli ve yasal olmayan cinsel ilişki öncesinde aracılık eden kimse, dümbük, godoş, muhabbet tellalı, kavat, astik, dasnik.
Ayy ağzına sağlık ya arkadaşım. Ban yerim diye korktum yazamadım o kadarını. Şu forumda tanışmak istediğim kişilerden birisin vallahi :)Basbayağı g.vat olmuş belli ki
Mümkünse kimse çıkmasın :) teşekkürlerTeşekkür ederim attığınız için ben bulamıyorum profilden bakıp malesef
Buna geçmiş olsun denir mi bilmiyorum ama geçmiş olsun. İyi ki sevmiyormussunuz derin yara açmamış sizde. Karşınıza umarim cok daha iyi insanlar çıkar
NeykiiiiiBunun başka adı var
"her şeyi" konuştuğunuzu anladık zatenbilmiyorum, olamayacağım galiba. aklıma kurt düşürdünüz. biz her şeyi konuşan insanlarız. bilmiyorum şu an.
yasal olmayan herhangi bir şey yok ortada. ısrarla konu başka noktaya çekiliyor. biz öyle insanlar değiliz.
Boşanmak için birkaç ay daha beklemek zorundayım malesef hala bildiğimi bilmiyor bende bu arada yapabildiğim kadarıyla delil toplamaya çalışyorumOoov konuyu hatırladım. Peki sonuç ne oldu?
ben dediydim Mahmut abiSizin için konu burda ama bu konu fake ya benim konudaki yorumlara cok kis fake yazmisti ama gercekti buna nasil herkes inandi hayretle izliyorum hatta hesabim birkac gun banlanmistiwww.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-es-ve-aldatilma.1119554/
Bunun tutkuyla ilgisi yok, baska birseyle ilgisi varHahah, ben severim fantezi falan, dini inanışıma aykırı olduğu için bu toplara giremem. Ama girene de neden koydun demem. Hatta vay be insanlar tutkulu ne güzel seviyor sevişiyor derim
AneemmmOperammm
Durmadan saygı duyalım diyen tipler bana komik geliyor, senden bağımsız bi durum. Ayrıca bu kişileri iki yüzlü buluyorum, çok defa samimiyetsizliklerine tanık oldum. Ben kendi adıma konuşursam saygı duymam, çünkü iğrençlik bence bu. Sokakta öpüşmekle aynı şey değil kesinlikle, mesela büyük ihtimalle sende sokakta sevişilmesini doğru bulmuyorsundur, sokağın ortasında böyle bi çifte denk gelsen saygı duyar mıydın onlara? Tam olarak aynı olmasada kendini internet aracılığıyla kamuya servis eden tipler böyle geliyor bana. Normal olduklarını düşünmüyorum.Ben genel olarak yorumlamıştım. Size özel degildi tam olarak. Burdaki linç timine yazdım. Ayrıca neden saygı duymamalıyız??
Belki de yaptı bunu açıklamanın yolunu arıyorNe geldi aklıma?
Ya siz farkında olmadan çektiyse?
Böyle bir şey teklif eden biri, gizli çekim de yapar bence.
Simdi burda sohbete giresek mune bizi bamlarr:)iyisindir insallah durumlarda gorusuruzAneemmm
Valla sevdicegin gayet de oyle bir insan. Yakinda grupda teklif ederse sasirma. Sapigin tekiyle berabersin bil de hani.yasal olmayan herhangi bir şey yok ortada. ısrarla konu başka noktaya çekiliyor. biz öyle insanlar değiliz.
Yarinda yapmamaya karar verdim deyip konuyu kapattirip, sonrada konunu actirip 1. Uyeliginle cevap yazarsin. Sizi bize sayiyla mi verdiler?ikinci üyeliğim ve adminlerin haberi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?