- 21 Eylül 2017
- 2.795
- 6.957
- 158
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Durmadan saygı duyalım diyen tipler bana komik geliyor, senden bağımsız bi durum. Ayrıca bu kişileri iki yüzlü buluyorum, çok defa samimiyetsizliklerine tanık oldum. Ben kendi adıma konuşursam saygı duymam, çünkü iğrençlik bence bu. Sokakta öpüşmekle aynı şey değil kesinlikle, mesela büyük ihtimalle sende sokakta sevişilmesini doğru bulmuyorsundur, sokağın ortasında böyle bi çifte denk gelsen saygı duyar mıydın onlara? Tam olarak aynı olmasada kendini internet aracılığıyla kamuya servis eden tipler böyle geliyor bana. Normal olduklarını düşünmüyorum.
Para değil fantazi için istedi böyle bir iğrençliği ne farkeder ki? Adam g.vat arkadaşım, ha sen hala ilişkinin gidişatını düşünüyorsun sana da birşey demeyeyim senin de ne olduğun ortada oluyor!yani sizleri anlıyorum hakaretleriniz dışında, haklı şeyler söyküyorsunuz ama, para mevzusunu hiç yazmasaydım da mı böyle düşünecektiniz? çünkü herkes bunun üzerine yoğunlaştı ama ben erkek arkadaşımın böyle bir paraya ihtiyacı olmadığını biliyorum, söyleyiş tarzı da öyle değildi. sadece fantazi olarak düşündüğüne yemin edebilirim. sizden bu konyda akıl almak istemiştim.
Ben unuttum o işleri değişik fikirler öğreniyorum burdanBen kendimi kaybediyorum aynayı mı görürüm ya
Bunlar hep palevera kimse görmezBen unuttum o işleri değişik fikirler öğreniyorum burdanayna mayna götünmez zati
Buna o kadar çok katılıyorum ki. Keşke hiç bulunmasaydıSu internet cikti zaten hersey pislik oldu
Amannn boswrrr kuzumm herkesin hayati kendine kendi dusen aglamazCanım benim bu kardeş abla tavsiyesi alacak olsa ilk sayfadan tamam derdi nadıl savunuyo görmüyo musun oorrr... Desem ben kaka olurum
Ben orrrranj dedim kabul ediyorumya herkes bana yüklendi, bana niye hakaret ediyrsunuz? bana hakaret ettiğiniz için savunuyormuşum gibi gözüküyor. offff
Neden cunku muhatabimiz sensinya herkes bana yüklendi, bana niye hakaret ediyrsunuz? bana hakaret ettiğiniz için savunuyormuşum gibi gözüküyor. offff
İşte bu konu tam olarak öyle benceben dediydim Mahmut abidiye
ya herkes bana yüklendi, bana niye hakaret ediyrsunuz? bana hakaret ettiğiniz için savunuyormuşum gibi gözüküyor. offff
Bu hayatı yaşayan insanların çocukları neyin ilerde benim prensesimin karşısına çıkıp aynı kansız teklifi yapacaklar o yüzden midem kaldırmıyor.Amannn boswrrr kuzumm herkesin hayati kendine kendi dusen aglamaz
doğrudan değil ama genel olarak küçük düşürücü şetler yazıyorsunuz beni kastederek.Neden cunku muhatabimiz sensinbirde fikir istiyorsun guyya. 1 tane bile hakaret yok benim sana soylediklerimde dislike yapip duruyosun. Benim icin onemsiz ama... birde erkek arkadasini savunman trajikomik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?