erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bir şeyi kabul etmişim gibi yorum yapmayalım lütfen.

Eskiden p....nk denirdi boylelerine.zaten o alageyik çekecegi kadar video çekmiştir.annesi
bacısı yüzünü kapatsin videolarını satsın madem.
Bunun başka adı var ama kesin ban yerim...

Konuya gelince... Demek sevgiliniz sizi sevmiyor.. başka erkekler izleyip zevk almasından sakınmıyor... tüh tüh

Ne berbatt yasamlar varr ozel diye bisey kalmamis sozum size degil sevgilinize

Bu ilişkiden ne beklediğine bağlı, ben sahiplenilmek isterim ve benim beklentime göre evet değer vermiyor demektir.

Ama mesela sen ve sevgilin özgürlükçü olmaktan yanasınızdır. Birbirinize karışmaz ve bu tarz videoları fantezi olarak görürsünüz. Böyle düşünen biri de kendi düşüncesine göre değer veren birisidir. Onun değer verme biçimi farklıdır o kadar.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, çok yakın arkadaşım ahiretligim çok değer verdiği ve aşırı güvendiği modern sevgilisi yüzünden çok ağladı. Bu çocuğa x diyelim. X resimlerini çekmiş kızın gizli, ve bunu hiç bir zaman söylememiş. Ayrıldıktan sonra bu resimleri hava atmak amaclı bir kaç arkadaşıma göstermiş. Daha sonra ahiretligim bu resimleri goren çocuklardan birine aşık olmuştu. Tabi kız durumu bilmiyor. Aslında bu birkac kisi haric kimse bilmiyor. X de resimleri sadece gırgır şamata için gösteriyor. Sonunda ahretligimin begendigi cocuk durumu açıklamıştı ve resimleri gidip sildirdim ama yine de seni uyarmak istedim bir daha dikkatli ol demişti. Çok acı bir tecrübe. Kimselere bu kadar çok güvenme derim ben. Günlerce dizimde ağladı. Bil istedim

Operammm

Yuh diyorum. Ilerde hayatiniza baskasi girer veya evlenirseniz ona haksizlik olmuyacak mi? Kendinizi resmen teshir etmek istiyorsunuz. aman Allahim. Boyle bir teklif gelse bana o an kapiya korum. Yakinda 3lu teklifle gelirse sasirma... bulmus sende o yüzü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…