- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Buraya konu açmasın.Ceksin bize ne. Herkes secimlerini yasar. Ben gunumuz kizlarina hic ama hic acimiyorum.
Baci oyle dedinde beizim orda bir kafin kocasiyla biseler yapiyor kocasi iste boyle yap soyle yap demis o sirda kameraya ckmis sonunu kadr cekmis sonra ne oldu youtuba atti taaa 10 yil once bosandilar gercek bir olayyy adam adinin tekiydiParaya ihtiyacı yok neden parasını da söylüyor madem, seni kendince ikna edecek duruma.
Senin paraya tav olabileceğini düşünüyorsa daha da rezil.
İğrenç bir insan erkek arkadaşın.
Fantezi bile değil amacı bence.
Kocama bile güvenmezdim bu konuda.
Bugün canım cicimsin, yarın it herif olur.
Bu ülkede bunlar hiç olmuyormuş gibi gelip buraya konu açabilecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum.
Bereket de artık bilişim suçları denen bir şey var, müdahale ediliyor.
İzni olmayan kadınların bile başını yakma çabasında olan kekolarla doluyken etraf gelip böyle bir konu mu açtığına inanalım ciddi ciddi
Bi' bırak ya
Alınmışmış akıl almak istemiş
İyi de burda karışan yok ki. Konu sahibini bi şekilde bulup evini basmaya gidecek birinin olduğunu düşünmüyorum, herkes kendi düşüncesini söyledi sadece. Ben de iğrenç bulduğumu söylüyorm ama o sitelerde videosunu koyanlar da umrumda değil. Linç çetesi demiştinz de konu sahibi bunu kendi istemiş, konu açmış siz ne düşünüyorsunuz demiş resmen açık davetiye bu. Aşırı muhafazakar kadın gelip kınar tabi ki, sanal linç de uygular çünkü o kapıyı açan kişi konu sahibi. Yoksa gitsin çeksin aylık 2-3k doları sevgilisiyle ezsinler kim ne diyebilir?Sokakta sevişenleri normal bulmam ama gidip de uyarmam. Başımı çeviririm. Kendimden çok çocuklarım için endişelenirim. Ama bu siteler zaten yetişkin sitesi ve Türkiyeden yasal yollarla girişi yasak. Bir yoruma yazdim size de yazayim.Yani düşünüyorum onlar videoları yükleyince ne olacak diye. Kimseye bir zarari yok. O siteye girenler zaten onu izlemek için giriyor, atan memnun izleyen memnun. Bizi alakadar etmiyor. Kimseyi taciz etmiyor. Kimseyi hedef almıyor. O zaman beni ilgilendirmez diye düşünüyorum. Ve size saygı duyuyorum diyorum. Ama yaptığınızı destekliyorum demiyorum. Yapılanı doğru bulmuyorum ama yine de kimsenin zararsız birine karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır
Acaba??Bunlar hep palevera kimse görmez
Bunu hiç düşünmemiştim. Çok mantıklı bir düşünce. Utanıyorsan yapmamalısınBir de seyi merak ediyorum. Bu konuyu 2. Uyelik ile acacak kadar utangacsin. Hangi akla hizmet ediyorsun da kendimizi izlemeyi seviyorum diyorsun.
Iste anne oldugumuz icin bize tuaf igrenc otesi geliyor egirim sartBu hayatı yaşayan insanların çocukları neyin ilerde benim prensesimin karşısına çıkıp aynı kansız teklifi yapacaklar o yüzden midem kaldırmıyor.
Bugün buna tepki vermezsem yarın olacaklara çanak tutacakmışım gibi
Az daha konuşursak yamultacaklar bizi haAcaba??
Bu daha kötü ya sırf heyecan için... ay iğrenç iğrenç nerden bakarsan bak iğrenç.ya o paraya ihtiyacımız yok. bunu da anlamıyorum. bu adamın gayet düzgün resmi bir işi var. geliri de yüksek.
İyi de burda karışan yok ki. Konu sahibini bi şekilde bulup evini basmaya gidecek birinin olduğunu düşünmüyorum, herkes kendi düşüncesini söyledi sadece. Ben de iğrenç bulduğumu söylüyorm ama o sitelerde videosunu koyanlar da umrumda değil. Linç çetesi demiştinz de konu sahibi bunu kendi istemiş, konu açmış siz ne düşünüyorsunuz demiş resmen açık davetiye bu. Aşırı muhafazakar kadın gelip kınar tabi ki, sanal linç de uygular çünkü o kapıyı açan kişi konu sahibi. Yoksa gitsin çeksin aylık 2-3k doları sevgilisiyle ezsinler kim ne diyebilir?bir de o kimseye zararı olmadığı sürece istediğini yapsın demen çok başka uçlara gidiyor, biraz düşün hak vericeksin.
3. Soruyu yarin soracagim seni ozelden bilgilendirecegimo zaman bir soruversene kk olarak birkaç şey takıldı aklımıza
1)aynayı nasıl temizliyo zor olmuyor mu?
2)ayna işin ortasında kafalarına iner paniği yaşıyorlar mı?
3)aynayı soran akrabalara nasıl açıkladılar?
Öyle valla ama bu eşşeklerde değil eğitim hiçbir şey etki etmezIste anne oldugumuz icin bize tuaf igrenc otesi geliyor egirim sart
Ve sen ne yapacagini bize mi soruyorsun ? Pes yani gercekten dunyanin çivisi çıkmış !!merhaba kızlar, bu benim ikinci üyeliğim, adminlerin haberi var. hemen konuya giriyorum. bir yıllık ilişkim var. erkek arkadaşımla aramızda cinselllik var. neyse geçen erkek arkadaşım bir şeylerden bahsetti. hani şu you..be'un c*nsel versiyonu olan bir site var "po..hub", çiftler falan orada kendilerine hesap açıp video atarak izlenme sayısına göre para kazanabiliyorlarmış. bir kaç hesap gösterdi. bayağı profesyonel kameralarla kendileri tarafından çekilmiş, yüzler kapalı veya açık video çeken bir sürü hesap var. 15-20milyon izlenmeler söz konusu.1- 2 milyonluk bir kaç video ile 2-3 bin dolar gibi paralar kazanılabliyormuş. erkek arkadaşım bana şakayla karışık, biz de yüzümüz kapalı video çekelim bence dedi. ben bayağı şaşırdım. insanlar tanır dedim, önlem alırız, yabancı hesap gibi açarız dedi, güldüm geçti ama ciddi de gibiydi. o günden beri sürekli bu konuyu açıyor şakayla. profesyonel kamerası falan da var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. erkek arkadaşım şaka mı yaptı yoksa cddi miydi? ciddi ise ne düşünmeliyim, kendimizi izlemeyi seviyorum ama yüzümüz olmasa bile başkalarının bizi izleyecek olması fikri bana çok tuhaf geldi. kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi? beni mi deniyor, yoksa teşhirci bir sapık mı kafam çok karışık, lütfen bana bir yardımcu olun.
sizce ne yapmalıyım? size eşiniz/sevgiliniz böyle bir teklifle gelse ne yapardınız?
NOT: paraya ihtiyacımız yok, ikimizin de iyi gelirli resmi işleri var.
kimmiş bu eşşekler bir söyler misiniz?Öyle valla ama bu eşşeklerde değil eğitim hiçbir şey etki etmez
işte bu konuya dedim zaten.Çok belli erkek bu konuyu yazanİşte bu konu tam olarak öyle bence
Ama haksızlık etmişsiniz
Söyleyemem çok gizli şşşşkimmiş bu eşşekler bir söyler misiniz?
İyi olur, memnun oluruz bizde.aşırı yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederim. konu kapanabilirMune
İyi de burda karışan yok ki. Konu sahibini bi şekilde bulup evini basmaya gidecek birinin olduğunu düşünmüyorum, herkes kendi düşüncesini söyledi sadece. Ben de iğrenç bulduğumu söylüyorm ama o sitelerde videosunu koyanlar da umrumda değil. Linç çetesi demiştinz de konu sahibi bunu kendi istemiş, konu açmış siz ne düşünüyorsunuz demiş resmen açık davetiye bu. Aşırı muhafazakar kadın gelip kınar tabi ki, sanal linç de uygular çünkü o kapıyı açan kişi konu sahibi. Yoksa gitsin çeksin aylık 2-3k doları sevgilisiyle ezsinler kim ne diyebilir?bir de o kimseye zararı olmadığı sürece istediğini yapsın demen çok başka uçlara gidiyor, biraz düşün hak vericeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?