- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Ne için böyle bişey söyleyeceğini düşünmek istersin o zamanParayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Sisme bebegi gecemez asla, o bizim goz bebekimiz
Ne saygısı yahu duyar kasmak sizinkine denir. Saygı diye diye içine edildi birçok şeyin!Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.
Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz
Allah iyiliğinizi versin gece gece kahkaha attım@HanimKelesimiGetir abla keleş bazuka atom bombası allah ne verdiyse al gel mevzu derin
erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.
Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz
Yok artık
Yok vallahi bomba paklamaz, içimizdeki beyinsizler yüzünden hepimiz helak olmadan, israfil sura üfürsün kıyamet kopsun bence.@HanimKelesimiGetir abla keleş bazuka atom bombası allah ne verdiyse al gel mevzu derin
Yok ua değer vermez olur mu? İşte bunlar hep aşktan sevgiden. Ya da şöyle mi acaba :erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...
sadece bir tane vardı. onu da ben ayarladım, ben sildim.Bu teklifin devamı gelir hatta çeşitlenerek gelir... bence dikkat edin var olan videoları koymasın sizden habersiz
sadece bir tane vardı. onu da ben ayarladım, ben sildim.
kameradan sildim, hafıza kartını da resetledim. geri gelir mi gerçekten?Sen sildiğini sanıyorsun
Ver bilgisayarını geri getireyim sana videoyu
Buradaki bir çok kadının gayet aydın görüşlü olduğunu düşünüyorum ama bu konu çok farklı. İlişki demişsiniz de hangi ilişki?Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.
Konuyu nereye getirdinNe yok artıkbence herkes istediğini yapabilir. Ben sokakta öpüşenlerden de rahatsız değilim, ucu bana değmiyorsa beni ne ilgilendirir ki. Haddini bilmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?