Artık görüşmeyeceğinin sözünü verdi.Ben olsam neden inatla eski sevgiliyle arkadaş kalmak için cabaliyor diye dusunurdum? ..
Artık görüşmeyeceğinin sözünü verdi.
Hiç bişey senden önemli değil diyor.
Ve kızla twitterda o kadar çok tweetleri vardı ki. Ben sil dediğimde twitterını kapattı.Mesajları silmek yerine.
Açıklaması ise ortaokulda sadece birkaç gün flört ettik demesi.
Ama işte tamda burada eksik birşeyler var.
Ve ne yapacağımı bilmiyorumBence doğru düşünüyorsun.
Buyuk bir ask ve uzun sureli birliktelik yoksa at tekmeyi gitsin.Ve ne yapacağımı bilmiyorum
Ve karşı tarafta da art niyet olmasa neden kız arkadaşıyla fotoğrafını beğenmek yerine es geçer.Bence hala ona ilgi duyuyor. Bi insan neden deli gibi başkasını takip eder ki? Sıkılır ya hu!
Bakıyorum. Erkek arkadaşım bana mükemmel davranır.Kırmadan incitmeden davranır.Daima beni ne kadar çok sevdiğini,ileride neler istediğinden bahseder. Ama şu bir derdim varı okudukça nelerle karşılaşmıyoruz ki?Senin gibi düşünürdüm.boyle bisey yapiyosa illaki ya size bi kasti vardir yada aralarinda bisey vardir.arastirmalara devam et
5 aylık bir ilişki ve ona karşı büyük bir sevgim var.Ama hislerim doğruysa hiç biri önemli değil,ayrılırım.Buyuk bir ask ve uzun sureli birliktelik yoksa at tekmeyi gitsin.
Ve karşı tarafta da art niyet olmasa neden kız arkadaşıyla fotoğrafını beğenmek yerine es geçer.
Ben tesadüfen olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyada gayet aktif bi kız.
Sadece 3 gün birlikteydik sonra arkadaş grubumuz oldu,çok yakın arkadaş olduk dedi.Diğer konunda da sen bişeyler hissetmişsin, sormuşsun ve haklı çıkmışsın. Oyüzden şimdi de haklı çıkma ihtimalin yüksek.
Bence dürüst olup sevgilinle bu kız hakkın da konuşmalısın, aklında ki boşlukları doldurmalısın.
Duruma göre sonrasında kararını verirsin.
Ben olsam, kabul etmem böyle birşeyi. Çocukluk ayağına yatılacak bir yaşta değil 8. Sınıf.
Bilmiyorum,nasıl davranacağımı gerçeği nasıl bulacağımı bilmiyorumOnda da bir kasıt vardır. Kız sizi begenmemistir falan ya da sen kıskan diye yapiyordur..
Hissediyorum eksik kalan şeyler var yada burayı okuya okuya iyice paranoyak oldumBir kadın yok yere huzursuz olmaz kolay kolay.
Sadece 3 gün birlikteydik sonra arkadaş grubumuz oldu,çok yakın arkadaş olduk dedi.
Ama o gün whatsapp grubunda sadece o kızla konuşuyor olması,birbirlerine sürekli tweet atmaları,birbirlerinin fotoğraflarını sürekli beğenmeleri işkillendiriyor beni
Bu arada erkek arkadaşım benimle birlikte olduktan sonra sadece 1 kez arkadaşına geçmiş olsuna giderken görüştü o kızla.
O arkadaş grubunda sadece iki kız var.Henüz diğerini kurcalamadımValla bilemiyorum, bir insan 3 günlük için nasıl sevgili olupta sonrasında samimi arkadaş topluluğuna dahil oluyor?
Bunun bir öncesi ve bu aşamaya gelebilen sonrası olmalı.
Sadece sanaldan da anlaşılmaz, o arkadaş grubuyla yüz yüze gelsen kimin ne fikirde olduğunu anlarsın aslında.
Sevgilin sadece o kızın mı fotoğraflarını beğeniyor, o arkadaş grubunda ki diğer kızlarınkini de beğeniyor mu?
Kızın, sevgilinle senin fotoğrafını beğenmemesi belki seni tanımadığı içindir. Olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?