Görüşmüyor yada ben öyle biliyorum.Bilmiyorum.Kadınlar hisseder
Rahatsızlığını dile getir ve bir daha görüsmemesini söyle
Bilmiyorum.Kesin bisey var belli.
Ama bu bisey sadece kzin platonik askimi.
Yoksa erkek arkdasinda lmi bisey hissediyor bilmiyorum.
Zaten eski sevgiliyle neden gorusulurki hala ya? Anlamis degilim.
katılıyorum haklısın o kız hıc ıyı nıyetlı degıl..İyi geceler hanımlar.
Evet erkek arkadaşımın bana bir konuda yalan söylediğini hissediyorum.
Buraya konu açmıştım erkek arkadaşımın samimi olduğu bir kız arkadaşıyla 7. sınıfta flört etmiş olduğunu.Bana bunu aylar sonra söylemişti. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-kirginim-cok-kizginim.887329/ konu burada okursanız sevinirim.
Olayın üzerinden epey zaman geçti ama bende son günlerde bir his var.
Erkek arkadaşım benimle fotoğraf attığında kız beğenmiyor ama diğer bütün fotoğrafları beğenmiş,gerçekten itinayla tek tek baktım. Bizim fotoğrafımızdan sonra attığı fotoğrafları da beğenmiş. Ama ikimizin olduğu fotoğrafı beğenmemiş.
Garip değil mi ? Koyduğu bardağın bile fotoğrafını beğenen kız yakın arkadaşının sevgilisiyle olan fotoğrafını beğenmiyor.
Ben sadece bu olayla değil genel anlamda erkek arkadaşımın anlattıklarında bir eksik olduğunu düşünüyorum
Ya bu his. Sadece bir olaya dair hissedebildiğim birşey değil.
Sanki bana yalan söylüyor gibi.
Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Bilmiyorum.
İçimden konuşmak dahi gelmiyor onunla.
Sorsam yine aynılarını diyecek biliyorum.
Sormasam kendi kendimi yiyip bitireceğim.
Ona göre 3 günlük birşeymiş.
Ama anlamıyor beni.
Sorun bana söyleme imkanı olan zamanlar o kadar çokken bana söylememesiydi.Ben sorunca bunu açıklamasıydı.
Ya aklım almıyor kesin birşey var diyorum.
Ama bana bu sözleri diyen,beni el üstünde tutan bu adam nasıl bana bunu yapar aklım almıyor
İyi geceler hanımlar.
Evet erkek arkadaşımın bana bir konuda yalan söylediğini hissediyorum.
Buraya konu açmıştım erkek arkadaşımın samimi olduğu bir kız arkadaşıyla 7. sınıfta flört etmiş olduğunu.Bana bunu aylar sonra söylemişti. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-kirginim-cok-kizginim.887329/ konu burada okursanız sevinirim.
Olayın üzerinden epey zaman geçti ama bende son günlerde bir his var.
Erkek arkadaşım benimle fotoğraf attığında kız beğenmiyor ama diğer bütün fotoğrafları beğenmiş,gerçekten itinayla tek tek baktım. Bizim fotoğrafımızdan sonra attığı fotoğrafları da beğenmiş. Ama ikimizin olduğu fotoğrafı beğenmemiş.
Garip değil mi ? Koyduğu bardağın bile fotoğrafını beğenen kız yakın arkadaşının sevgilisiyle olan fotoğrafını beğenmiyor.
Ben sadece bu olayla değil genel anlamda erkek arkadaşımın anlattıklarında bir eksik olduğunu düşünüyorum
Ya bu his. Sadece bir olaya dair hissedebildiğim birşey değil.
Sanki bana yalan söylüyor gibi.
Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Buna gerek kalacaksa zaten bitsin bence.Ben olsam whatsapp yazismalarini takip ederdim. Yemisim ozelini felan.
Whatsapp web indir laptopa izle tum yazdiklarini.
Sorun arkadaşlıkla sınırlı kalıp kalmadığını bilmemem.ben olsam sunu dusunurdum;
buyuk olasilikla genclik flortu olarak kalacak bir arkadaslik icin bu kadar kendinizi yipratmamaniz gerektigini...
Buna gerek kalacaksa zaten bitsin bence.
Çünkü ben koşulsuz yaşamak istiyorum, takip etmek tetikte kalmak beni yorar
Dedim ki sana iki gün süre. Ya bende eksik kalan yerler tamamlanır,inanacağım şeyler söylersin yada bu ilişki biterKiz , erkek arkadasina bos degil.onlemini al.
Bakacağız.ka
katılıyorum haklısın o kız hıc ıyı nıyetlı degıl..
Emin olmadan yapamam.O zmn bitir.
Peki ya benim erkek arkadaşım nedeb bu denli samimiydi onla?Özellikle ikinizin olduğu resimleri beğenmiyorsa şüpheleriniz doğru bence. 3 günlük ilişki olabilir ya da kız sevgiline karşı bir şeyler hissediyor olabilir. Elimden kaçırdım düşünceleri varsa kıskançlık yapıyordur.
Emin olmadan yapamam.
İki gün süre verdim. İki gün sonra ya beni kendisine inandıracak ve o kız hayatımızdan çıkacak ya da ben gideceğim
Bana inandırıcı konuşması lazım,o kız çıkmadan ben Kalmayacağım.Hic sanmiyorum.
Bu kdar kolay kapanmaz.
Dedigini yaparsan tebrik ederim yinede.
İş bu raddeye gelmişsen ben 1 kadın,1 erkek bırakabilirim.uuuv 2 kadın 1 erkek.
kolay gelsin, seni zorlu bir karşılaşma bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?