Cocukla muhatap olup olmayacagima sohbet soninda karar vercem bakalim :))ne şimdi bu? kendi ilişkinizin çatırdamasını bana mı mal etmeye kalkışıyorsunuz? bu muydu lütfen lütfen dediğiniz? yaz ve ekran fotolarını hemen şimdi çocuğa at ki kız hesabı kapatmasın. ya da hiç ters yapma hesabı kapatır hemen çocuğa ispiyonla
bi yandan da üzüldüm yazık be seviyo demek ki
Ya canım sen dürüst olmalısın tabi ama sonuçta bitmiş gitmiş böyle kankaya sorar gibi ne senden birseyler bekliyor senin canın aciyacak belki de.Durust olup asla gorusmedigimi ama kendisini bu seviyeye birdaha dusurmemesi gerektiini mi yazsam simdi napcam ben
Vuuuuuuu olay olayyyy
Bence kızı tersle. Senin şu an yaptığın çok ayıp de . Erkek arkadaşına söylersen eğer araları bozulabilir.
Dürüst olursan da kızın içi rahat edecek ne yapsak ki sana kaldı hersey :)
Cok dogruİyi niyetle sormuş gibi. Ama içini rahatlatması gereken siz değilsiniz erkek arkadaşı.
Cevaplari onda aramali sizde degil.
Saçma birşey çıkacak demiştim.Başka birini bulmuştur bile o çocuk.
Evetttt malesef
eziklik kokusu geldi burnuma
ben üzüldüm yaCocukla muhatap olup olmayacagima sohbet soninda karar vercem bakalim :))
Evet cok haklisinizAgzini ariyor ya insan kendini nasil bu duruma dusurur.Cevap verme sorularina cnm zaten bunlari sorduguna gore o iliski biter
Kiz resmen magmada
Ben kizdan ilk mesaji gordugumde acimaya basladi icim hemde aksi gibi en guzel gunler geliyor insanin aklinaYa canım sen dürüst olmalısın tabi ama sonuçta bitmiş gitmiş böyle kankaya sorar gibi ne senden birseyler bekliyor senin canın aciyacak belki de.
Sen ona gerçeği de " benim onla şu kadar oldu biteli gorusmuyorum etmiyorum de"
Sana gelecek olursam da böyle saçma çocukça birsey yaptığının farkında misin acaba yaz . Ben gorusmuyorum onla iliskinizde sorun varsa buda beni baglamaz de bitir konusmayi
Evetben üzüldüm yademek ki unutamadığını anlamış insan kolay kolay sormaz zühre demek ki seviyo ki inanmak istiyo. yazık ya.
Trollugun kitabini yazmis olur :))Acaba o kız değilde eski erkek arkadaşmı kızın hesabı ele geçirip kur yapiyor olmasın bi ihtimal olur mu olur . :))
Aferin canım sen dürüst ol da gerisini boşver daha fazla uzatmasina izin verme . Bi soru falan daha sorarsa benim işim gücüm var kar bakmayın da bunlarla ugrasamam de kapat konuyu .Ben ona detaylıca cevaplar veremeyeceğimi ve her ilişkiye basladigimizda karsimizdakini birden degil zamanla tanıdığımizi sabretmesi gerektigini elimden baska birsey gelmeyecegini yazdim ve boyle biri degildi benim tanidigim insan belki baska dertleri var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?