Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

Agzini ariyor ya insan kendini nasil bu duruma dusurur.Cevap verme sorularina cnm zaten bunlari sorduguna gore o iliski biter

Cocukla muhatap olup olmayacagima sohbet soninda karar vercem bakalim :))

Durust olup asla gorusmedigimi ama kendisini bu seviyeye birdaha dusurmemesi gerektiini mi yazsam simdi napcam ben
Ya canım sen dürüst olmalısın tabi ama sonuçta bitmiş gitmiş böyle kankaya sorar gibi ne senden birseyler bekliyor senin canın aciyacak belki de.
Sen ona gerçeği de " benim onla şu kadar oldu biteli gorusmuyorum etmiyorum de"
Sana gelecek olursam da böyle saçma çocukça birsey yaptığının farkında misin acaba yaz . Ben gorusmuyorum onla iliskinizde sorun varsa buda beni baglamaz de bitir konusmayi

İyi niyetle sormuş gibi. Ama içini rahatlatması gereken siz değilsiniz erkek arkadaşı.
Cevaplari onda aramali sizde degil.
Cok dogru

Saçma birşey çıkacak demiştim.Başka birini bulmuştur bile o çocuk.
Eger oyleyse kiza uzulurum ne oluesa olsun

eziklik kokusu geldi burnuma
Evetttt malesef

Ha bu arada eski sevgiline de söylersen eğer araları bozulabilir yada oğlan senin onu unutmadigini düşünebilir bır sürü şey

Ne ilginc insanlar var ay. Bence madem erkek arkadasiniza guvenmiyosunuz görüşmeyin yaz.

Agzini ariyor ya insan kendini nasil bu duruma dusurur.Cevap verme sorularina cnm zaten bunlari sorduguna gore o iliski biter
Evet cok haklisiniz

Kiz resmen magmada

Ben kizdan ilk mesaji gordugumde acimaya basladi icim hemde aksi gibi en guzel gunler geliyor insanin aklina

ben üzüldüm ya demek ki unutamadığını anlamış insan kolay kolay sormaz zühre demek ki seviyo ki inanmak istiyo. yazık ya.
Evet gorecegiz
Acaba o kız değilde eski erkek arkadaşmı kızın hesabı ele geçirip kur yapiyor olmasın bi ihtimal olur mu olur . :))
Trollugun kitabini yazmis olur :))

Sen cvp yaz kıza hadi aynen dediğimizi bitti gitti bizim ilişkimiz sizin ilişkinizde beni bağlamaz . Ben önüme bakıyorum iyi geceler yaz

Verdigi cevap
Davranislarindaki tutarsizliklardan kac gecedir uyuyamiyorum şuphelerim var kimseye anlatamıyorum en doğrusu onu taniyan birine sorup konuşmakti caresiz kaldıgımdan yazdım size

Burda kızdan için : ezik diyenleri çok kınadım açıkcası, belli ki zor bir ilişkisi var ve sorduğu sorulara tatmin edici cevaplar alamıyor beyefendi den, bu durumun ne kadar nahoş olduğunun eminim o da farkındadır, ama çaresiz kalmış.

Tam tersi, konu sahibi : sevgilimin telinde hala eski sevgilisi kayıtlı' diye konu açsaydı, kimse ay yazık seni ezik demezdi kanımca.

Konu sahibi bence fazla dallandırıp budaklandırmayın, neticede sohbete giriş yapmadan lütfen aramızda kalsın diye bir rica da bulunmuş kız, bu 'güvenini' su istimal etmek bana göre çok çirkin olur.

Yine de siz bilirsini tabii ki.

Ben ona detaylıca cevaplar veremeyeceğimi ve her ilişkiye basladigimizda karsimizdakini birden degil zamanla tanıdığımizi sabretmesi gerektigini elimden baska birsey gelmeyecegini yazdim ve boyle biri degildi benim tanidigim insan belki baska dertleri var dedim

O cocuk boyle biri değildi sanki onun hakkinda degil elalem hakkında konusuyorum kizla.beni hic uzmedi boyle her sorunu anlattı dinledim oda dinlerdi

Aferin canım sen dürüst ol da gerisini boşver daha fazla uzatmasina izin verme . Bi soru falan daha sorarsa benim işim gücüm var kar bakmayın da bunlarla ugrasamam de kapat konuyu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…