Erkek Arkadaşımız karar aşamasında, yorumlarınızı okutacağız.

ayrilsin ugrasmasin omur boyle gecmez. boyle biro sevilmez. isyerinde herseyini boyle ulu urta yasmasin kendine zarar.

İşyerindeki arkadaşınızın ilişkisini bu kadar ayrıntılarıyla bilmeniz de enteresan.
Çocuk sizin yorumlarınızı istediği için zaten kıza yazdırıyo buraya,ayrıntılı anlatsınki sizde yardımcı olasınız diye.Ne var iş yerinde çok yakın arkadaş olunamıyor mu.Şu saçma yorumlarada hastayım,sizene anlatır anlatmaz dertleşmek istemiş

Kıskanç insan evlerden ırak, kadını da erkeği de
Yalnız arkadaş ortamında ilişkisini ifşa eden erkeği de sevmem
Bu ilişki olmaz artık

olmaz bu ilişki yakında olsa darp olayına kadar gider uzaktan rezil eden yakından saldırır da arkana bakma bile kıskançlık bir hastalıktır gittikçe daha kötü olur he derse ben mazoşistim devam edebilir. ama şiddeti artar azalmaz evlenirler 1 yıla kalmadan boşanırlar o sırada da korunmayıp bi çocuk yaparlar olan çocuğa olur

Adam evlense karımla şu sorunu yaşadık diye anlatmaya devam edecek belli.
Kız kıskanç, adam rahat, siz ilişkinin ortasında. Ne bileyim olmaz bu iş.

Mevzu işyerinde arkadaş olmak değil ki, bir erkeğin ilişkisinin her ayrıntısını ne sebeple olursa olsun bu kadar anlatması, bence bir kadın içinde geçerli aynı şey. Bence, benim yorumum bu yani.

İstediğimi yorumu da yapabiliyoruz ayrıca, sizene benim yorumumdan? Konu sahibinin yerine cevap vermesiniz keşke.

Ayrilsin boyle omur de geçmez hic bunun sonu yok
Arada saygı kalmamış ki sevgi olsa nolir

Birde bizim ki ayrıldıklarında başka bir kızla da görüşmüş sonra geri barışmışlar bu 2.5 yıllık kız arkadaşıyla
Burda konular açılıyor ya konuştuğum çocuk soğuk davranıyordu sonra öğrendim ki eski sevgilisine dönmüş diye
Bu da onlardan biri sanırım
İyi olmuş çocuğa müstehak
O öyle kopamazsa kız da böyle rezil eder işte
Oh olmuş hahah

Ikisi de manyak. Senin arkadaşın neden o kadar ısrar etmiş ki sosyal medya hesaplarının şifresini istemekte?
Benim eşim ısrarla istese hayırdır ne oluyoruz derim.

Bence devam etmesinler.

Bende hoşlanmam tabiki anlatılmasından fakat çocuk ne yapacagını bılemedıgınden burdakilerden yorum almak için mecburen anlatmış olabilir kız arkadaşına

B blackgirl06
@blackgirl34
Bunlar da diger hesaplarin. Sen olduguna eminim ben.
Mune lutfen ilgilenir misin? Boyle rahat rahat 2. 3. Hesaplar alabiliyor muyuz?
Arkadas ilk hesabinda erkek kardesim diye anlatip baya bir linc yedi. 2. Ve 3. Kez de baska sekillerde anlatmaya calisiyor.

koşarak uzaklaşsın arkadaşınız bu kişiden , daha sevgili iken bunlar yaşanıyor , güvensizlik ortamı oluşuyorsa bu evliliğin sonuda belli zaten

Bu üyeliğin diğer üyeliklerle somut bir bağlantısı yok, bağlantı olmadan da aynı kişilerdir deyip işlem yapamıyoruz.

evet hikaye sürekli degisiyor.
daha önceki hesaplari da var oldugunu biliyorum..iliski basladi baslayali hemde

alltan alltan kizin kötülenmesi icin ugrasiyor konu sahibi resmen.
Allah yuva yikan insanlarin serrinden korusun herkesi..

Instagram şifresi diye tutturan bir erkekle , görüntülü arayıp tartışan bir kadın arasında hiçbir fark yok.

Uygun oluyorlar birbirlerine bu durumda.

Onların ki bağımlılık , sevgi değil bunun adı.

Sevgi, sevgililik huzuru besler. Huzuru resmen bogazliyor bunlar.

Beyefendi iş yerindeki bütün kızlara, sevgilisiyle olan tüm hallerini anlattığında uzaktaki sevgili rezil olmuyor,
Ama sevgilisi iş arkadaşına mesaj attı diye beyefendi rezil oluyormuş öyle mi ?

Bence kızın bu tavırlarının sebebi erkek arkadaşınızın sizlerle samimi olduğunu hissetmesiydi, o yüzden mesajlar , aramalar oldu.
Lütfen karşı tarafında bu durumu düşünülsün.

Beraberliğe gelince, REZİLLİĞİ BİR KENARA BIRAKALIM "güven" tek kullanımlıktır. Güven yoksa o ilişkiye olacak mı diye yorum bile yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…