Erkek Arkadaşımız karar aşamasında, yorumlarınızı okutacağız.

ayrilsin ugrasmasin omur boyle gecmez. boyle biro sevilmez. isyerinde herseyini boyle ulu urta yasmasin kendine zarar.

İşyerindeki arkadaşınızın ilişkisini bu kadar ayrıntılarıyla bilmeniz de enteresan.
Çocuk sizin yorumlarınızı istediği için zaten kıza yazdırıyo buraya,ayrıntılı anlatsınki sizde yardımcı olasınız diye.Ne var iş yerinde çok yakın arkadaş olunamıyor mu.Şu saçma yorumlarada hastayım,sizene anlatır anlatmaz dertleşmek istemiş

Akıcı bir dille yazmaya çalıştım umarım başarmışımdır. :)

Kızlar selam, bugün iş ortamımızdan erkek arkadaşımızın yaşadığı bir hususu sizinle paylaşmak istiyorum ve aynı zamanda fikirlerinizi alarak kendisine okutmak istiyorum.
2.5 yıldır görüştüğü bir kız arkadaşı var, ismen kızı tanıyoruz fotolardan ama hiç tanışmadık. Kızla geçmişte bir çok sorun yaşamışlar (birbirlerine karşı güvensizlik, çok sert kavgalar, argo sözler) v.b bir çok şey yaşamışar. Birde bizim ki ayrıldıklarında başka bir kızla da görüşmüş sonra geri barışmışlar bu 2.5 yıllık kız arkadaşıyla.

Bayramda kızın bulunduğu şehre gitti 1000 km. Kızı karşısına aldı açık açık konuştu. Her şeye sıfırdan başlayalım baskıcı tavırlarını bırak v.b bende hatalarımdan pişmanım dedi. Nasıl olsa kopamıyoruz bari tamamen düzeltelim ona göre güzel bir başlangıçla 1 sene içindede ciddiyete bağlayalım demiş.

Kızla bir kaç gündür tartışıyorlarmış, Instagram şifresini vermemiş çocuğa. Sanırım kavgalı oldukları zamanda eski instagramını kullanmış ve takipçisi 300 se 600 e çıkarmış gibi karşılıklı takipler falan. Sanki çocuğa biraz misinleme yapıyor sen iş yerinde kız arkadaşlarınla görüşüyorsun ayrılınca karşı cins arkadaş ediniyorsun bende bunu yaparım gibi.

Bir birlerinden şifre saklamadıkları için çocuk tüm şifrelerini güven vermek adına vermiş. Kız diretmiş 3 gündür.
Sonrada çocuk kızın eğitimi için bir yere kayıt yapacakken maile doğrualama kodu gidiyor kız mail şifresini de vermemiş. Ağır konuşmuş çocuğa.

Bugünde çocuk göreve bizim iş yerinden bayan arkadaşları ile gittiğinde kız arıyor bunu. Çocukta anlatıyor bu var şu var diye. Bir arkadaşımızı kafaya takmış. Sırf çocuk bu kıza bir konuda yardımda bulundu diye ki bu yardımda bulunduğu kişi de sözlü.
Çocğu sürekli görüntülü aramış hani neredeler yanındalar mı v.b
Rahat 40 50 mesaj atmış 10 15 kere ard arda aramış.
Oğlanda görüntülü aramanın birini açıyor kıza yanında bayan arkadaş ve erkek arkadaşları gösteriyor. Yanındakilerde bakıyor ekrana. O kıskandığı kızın elinde YÜZÜK var kız biraz bilerek gösteriyor elini çenesine koyarak sırf yanlış anlamasın araları açılmasın diye.
Çıldırıyor kı yanında ne işleri var gibi ve diğer kıza da instagramdan yazıyor...

Sonuç; bizim çocuk rezil oluyor ve ayrılıyor. 4 5 saattir sürekli oğlanı aramış yelkenleri suya düşürmüş ama OĞLAN TAMAMEN SOĞUDUM BENİ REZİL ETTİ DİYOR. DEFALARCA WHATSAPDAN YAZDIM BEKLE İŞ ÇIKIŞI KONUŞALIM ZATEM ÇOK YORGUNUM ALTTAN aldım diyor. Ama bu kız BİRDEN KISKANÇLIK BASKI KRİZİ TUTUYOR YAPACAĞINI YAPIYOR SONRADA hiçbirşey olmamış gibi davranıyor diyor.

Biliyorum arkadaşımda seviyor bu kızı kopamadılar yıllardır. BELKİ BİR UMUT düzelirmi düşüncesinde biliyoruz seviyorda...
Çocuk NET bir karar vermek istiyor. Biz biraz kendisi ile konuştuk ACELE KARAR VERME Düşün diye.
Sizlerinde düşüncelerini okutmak isterim.

hayırlı akşamlar dilerim.

Kıskanç insan evlerden ırak, kadını da erkeği de
Yalnız arkadaş ortamında ilişkisini ifşa eden erkeği de sevmem
Bu ilişki olmaz artık

olmaz bu ilişki yakında olsa darp olayına kadar gider uzaktan rezil eden yakından saldırır da arkana bakma bile kıskançlık bir hastalıktır gittikçe daha kötü olur he derse ben mazoşistim devam edebilir. ama şiddeti artar azalmaz evlenirler 1 yıla kalmadan boşanırlar o sırada da korunmayıp bi çocuk yaparlar olan çocuğa olur

Adam evlense karımla şu sorunu yaşadık diye anlatmaya devam edecek belli.
Kız kıskanç, adam rahat, siz ilişkinin ortasında. Ne bileyim olmaz bu iş.

Çocuk sizin yorumlarınızı istediği için zaten kıza yazdırıyo buraya,ayrıntılı anlatsınki sizde yardımcı olasınız diye.Ne var iş yerinde çok yakın arkadaş olunamıyor mu.Şu saçma yorumlarada hastayım,sizene anlatır anlatmaz dertleşmek istemiş
Mevzu işyerinde arkadaş olmak değil ki, bir erkeğin ilişkisinin her ayrıntısını ne sebeple olursa olsun bu kadar anlatması, bence bir kadın içinde geçerli aynı şey. Bence, benim yorumum bu yani.

İstediğimi yorumu da yapabiliyoruz ayrıca, sizene benim yorumumdan? Konu sahibinin yerine cevap vermesiniz keşke.

Kızlar selam, bugün iş ortamımızdan erkek arkadaşımızın yaşadığı bir hususu sizinle paylaşmak istiyorum ve aynı zamanda fikirlerinizi alarak kendisine okutmak istiyorum.
2.5 yıldır görüştüğü bir kız arkadaşı var, ismen kızı tanıyoruz fotolardan ama hiç tanışmadık. Kızla geçmişte bir çok sorun yaşamışlar (birbirlerine karşı güvensizlik, çok sert kavgalar, argo sözler) v.b bir çok şey yaşamışar. Birde bizim ki ayrıldıklarında başka bir kızla da görüşmüş sonra geri barışmışlar bu 2.5 yıllık kız arkadaşıyla.

Bayramda kızın bulunduğu şehre gitti 1000 km. Kızı karşısına aldı açık açık konuştu. Her şeye sıfırdan başlayalım baskıcı tavırlarını bırak v.b bende hatalarımdan pişmanım dedi. Nasıl olsa kopamıyoruz bari tamamen düzeltelim ona göre güzel bir başlangıçla 1 sene içindede ciddiyete bağlayalım demiş.

Kızla bir kaç gündür tartışıyorlarmış, Instagram şifresini vermemiş çocuğa. Sanırım kavgalı oldukları zamanda eski instagramını kullanmış ve takipçisi 300 se 600 e çıkarmış gibi karşılıklı takipler falan. Sanki çocuğa biraz misinleme yapıyor sen iş yerinde kız arkadaşlarınla görüşüyorsun ayrılınca karşı cins arkadaş ediniyorsun bende bunu yaparım gibi.

Bir birlerinden şifre saklamadıkları için çocuk tüm şifrelerini güven vermek adına vermiş. Kız diretmiş 3 gündür.
Sonrada çocuk kızın eğitimi için bir yere kayıt yapacakken maile doğrualama kodu gidiyor kız mail şifresini de vermemiş. Ağır konuşmuş çocuğa.

Bugünde çocuk göreve bizim iş yerinden bayan arkadaşları ile gittiğinde kız arıyor bunu. Çocukta anlatıyor bu var şu var diye. Bir arkadaşımızı kafaya takmış. Sırf çocuk bu kıza bir konuda yardımda bulundu diye ki bu yardımda bulunduğu kişi de sözlü.
Oğlanda görüntülü aramanın birini açıyor kıza yanında bayan arkadaş ve erkek arkadaşları gösteriyor. Yanındakilerde bakıyor ekrana. O kıskandığı kızın elinde YÜZÜK var kız biraz bilerek gösteriyor elini çenesine koyarak sırf yanlış anlamasın araları açılmasın diye.
Çıldırıyor kı yanında ne işleri var gibi ve diğer kıza da instagramdan yazıyor...

Sonuç; bizim çocuk rezil oluyor ve ayrılıyor. 4 5 saattir sürekli oğlanı aramış yelkenleri suya düşürmüş ama OĞLAN TAMAMEN SOĞUDUM BENİ REZİL ETTİ DİYOR. DEFALARCA WHATSAPDAN YAZDIM BEKLE İŞ ÇIKIŞI KONUŞALIM ZATEM ÇOK YORGUNUM ALTTAN aldım diyor. Ama bu kız BİRDEN KISKANÇLIK BASKI KRİZİ TUTUYOR YAPACAĞINI YAPIYOR SONRADA hiçbirşey olmamış gibi davranıyor diyor.

Biliyorum arkadaşımda seviyor bu kızı kopamadılar yıllardır. BELKİ BİR UMUT düzelirmi düşüncesinde biliyoruz seviyorda...
Çocuk NET bir karar vermek istiyor. Biz biraz kendisi ile konuştuk ACELE KARAR VERME Düşün diye.

Ayrilsin boyle omur de geçmez hic bunun sonu yok
Arada saygı kalmamış ki sevgi olsa nolir

Birde bizim ki ayrıldıklarında başka bir kızla da görüşmüş sonra geri barışmışlar bu 2.5 yıllık kız arkadaşıyla
Burda konular açılıyor ya konuştuğum çocuk soğuk davranıyordu sonra öğrendim ki eski sevgilisine dönmüş diye
Bu da onlardan biri sanırım
İyi olmuş çocuğa müstehak :KK53:
O öyle kopamazsa kız da böyle rezil eder işte
Oh olmuş hahah

Ikisi de manyak. Senin arkadaşın neden o kadar ısrar etmiş ki sosyal medya hesaplarının şifresini istemekte?
Benim eşim ısrarla istese hayırdır ne oluyoruz derim.

Bence devam etmesinler.

Mevzu işyerinde arkadaş olmak değil ki, bir erkeğin ilişkisinin her ayrıntısını ne sebeple olursa olsun bu kadar anlatması, bence bir kadın içinde geçerli aynı şey. Bence, benim yorumum bu yani.

İstediğimi yorumu da yapabiliyoruz ayrıca, sizene benim yorumumdan? Konu sahibinin yerine cevap vermesiniz keşke.
Bende hoşlanmam tabiki anlatılmasından fakat çocuk ne yapacagını bılemedıgınden burdakilerden yorum almak için mecburen anlatmış olabilir kız arkadaşına

B blackgirl06
@blackgirl34
Bunlar da diger hesaplarin. Sen olduguna eminim ben.
Mune Mune lutfen ilgilenir misin? Boyle rahat rahat 2. 3. Hesaplar alabiliyor muyuz?
Arkadas ilk hesabinda erkek kardesim diye anlatip baya bir linc yedi. 2. Ve 3. Kez de baska sekillerde anlatmaya calisiyor.

koşarak uzaklaşsın arkadaşınız bu kişiden , daha sevgili iken bunlar yaşanıyor , güvensizlik ortamı oluşuyorsa bu evliliğin sonuda belli zaten

B blackgirl06
@blackgirl34
Mune Mune lutfen ilgilenir misin? Boyle rahat rahat 2. 3. Hesaplar alabiliyor muyuz?
Arkadas ilk hesabinda erkek kardesim diye anlatip baya bir linc yedi. 2. Ve 3. Kez de baska sekillerde anlatmaya calisiyor.
Bu üyeliğin diğer üyeliklerle somut bir bağlantısı yok, bağlantı olmadan da aynı kişilerdir deyip işlem yapamıyoruz.

[USER:KK53:=935835]@blackgirl06[/USER]
@blackgirl34

evet hikaye sürekli degisiyor.
daha önceki hesaplari da var oldugunu biliyorum..iliski basladi baslayali hemde :D

alltan alltan kizin kötülenmesi icin ugrasiyor konu sahibi resmen.
Allah yuva yikan insanlarin serrinden korusun herkesi..

Instagram şifresi diye tutturan bir erkekle , görüntülü arayıp tartışan bir kadın arasında hiçbir fark yok.

Uygun oluyorlar birbirlerine bu durumda.

Onların ki bağımlılık , sevgi değil bunun adı.

Sevgi, sevgililik huzuru besler. Huzuru resmen bogazliyor bunlar.

Beyefendi iş yerindeki bütün kızlara, sevgilisiyle olan tüm hallerini anlattığında uzaktaki sevgili rezil olmuyor,
Ama sevgilisi iş arkadaşına mesaj attı diye beyefendi rezil oluyormuş öyle mi ?

Bence kızın bu tavırlarının sebebi erkek arkadaşınızın sizlerle samimi olduğunu hissetmesiydi, o yüzden mesajlar , aramalar oldu.
Lütfen karşı tarafında bu durumu düşünülsün.

Beraberliğe gelince, REZİLLİĞİ BİR KENARA BIRAKALIM "güven" tek kullanımlıktır. Güven yoksa o ilişkiye olacak mı diye yorum bile yapılmaz.

Back
X