Erkek arkadaşımla aşamadığım konu..

Bu konu dışında her konuda anlayabiliyoruz birbirimizi
Olumlu yönleri olumsuz yönlerinden çok daha fazla.
İlişkinin sorumluluğunu da alıyor ama işte bu konu da çok zayıf.
Ama artık bir dur demenin vakti geldi.
Bende kafama göre dışarıda olacağım sadece ve sadece haber vereceğim
Eminim ki 1 ay dolmadan düzeltmek isteyecek.

Onun yaptığını yap... Anlasın bakalım nasıl oluyormuş...

İşte bu konu da o kadar genel ki sadece bu mevzuda sorun yaşamanız başlı başına sıkıntı çünkü alt başlık ne olursa olsun "sen istersen karışma ben karışırım" diyor, sizde görmek istemediği bir tutumu kendi sergileyebiliyor.

Ama madem "dur demenin vakti geldi" diyorsunuz, sağlam bir duruş sergileyeceksiniz demektir.

Fakat bu doğrultuda kafanıza göre dışarda olma fikrinizi beğenmedim çünkü o bunu misilleme olarak algılayacak ve sorunun odak noktası kayacak, onunla zıtlaşmak istediğinizi ve güç gösterisinde bulunduğunuzu iddia ederek kendini haklı çıkarmaya çalışacaktır.

Bunun yerine dikkati gece gezmesinden ziyade sizde hoş karşılamadığı şeyi kendisinin de yapmaması gerektiğine çekerek onun çifte standardından rahatsızlığınızı ifade eden ciddi bir konuşmanın daha uygun olacağını düşünüyorum, böyle yaparak ileride de böyle tutarsız davranışlar sergilemesinin önüne geçmiş olursunuz.

Onun yaptığını yap... Anlasın bakalım nasıl oluyormuş...
Aslında sadece olması gerekeni yapsam yeterli.
Yani kendime saat 10 u uygun mu buluyorum tamam 10da çıkayım ama 12 geç bir saat 12de evimde olayım. Basit ve mantıklı olur diye düşünüyorum

Ben bu konuşmayı çok yaptım ona bu şekilde anlamıyor.
Bunun yerine 10da dışarıda olmak istersem 10da çıkayım ama 12 uygun değil bana göre de o saatte bulunmayım.
Bir şekilde anlayacak mecburen bu kez de bu yolu deneyeyim

Birde buna sürekli alkol kullananları eklemek istiyorum
Yok alkol kullanmıyor.
Benim de böyle insanlara karşı güvenim olmaz ama kimlerle oturduğunu biliyorum nerede oturduğunu biliyorum.
Yani aldatma potansiyeli olacak hiç bir hareketi olmadığına da eminim. Zaten ufacık bir şüphem olsa birlikte olmam ayrılırım
Benim problemim uyguladığı çifte standart

Canım benim sen yine de o kadar emin olma, yaşın kaç bilmiyorum ama gel beni dinle.

Bu konuşmayı çok kereler yaptıysanız ve anlamamaya devam ettiyse, sizi zıtlaşmaya mecbur bıraktıysa "bu konu dışında sorunumuz yok" cümlesinin içi boşalıyor işte.

Bu kadar net, adaletsizce bir çifte standardı kabullenmiyor, gereğini yapmıyor adam daha ne olsun.

Hayırlısı hakkınızda.

Ben erkek arkadaşınıza söylemedim bunu yazan arkadaşın fikrine katılıyorum ondan ekledim
Bende eşimle sevgiliyken akşam yürüyüşe çıkmamdan çok rahatsız olurdu ama onu zorla meyhaneye götüren bi abisi vardı( öz değil)
Tavrını koy dedim zamanla o abisini çıkardı hayatından
Artı kıyafetlerime çok karışırdı sevgiliyken evlendıkten sonra benim yanımda istediğini giyebilirsin derdi
Şimdi istediğimi giyebiliyorum
Ama bizim karşılıklıydı bende fedakarlıklar yaptım oda şimdi evliyiz çok şükür çok mutluyum
Sevgilinin amacı gerçekten seni üzmemek Mutlu etmekse çıkmaz zamanla yener bu alışkanlığını..

O saatte dışarıda olmasına müsaade etmezdim, herşey karşılıklı öyle bir dünya yok yani

Herşey karşılıklı olması gerek işte .
Ben mi baskıcı biriyim diyorum ama yok yani burada herkes bana hak verdi.
Ciddi ciddi bir hamle yapmam g erekiyor artık
Kesinlikle yapman gerekiyor bence o rahatlığı verme ona , sen 10da gir onun kafası rahat olsun ama o o saatlerde takılsın, bi yere gitmiyorlar tarzı düşünme bence, bişey yapıyordur diye demiyorum ama erkek kafası o saatte nereye gider o saatte nereler açık olur, göz ardı etmemek lazım.

O yapıyor ben de yapacağım demek yerine onun bu kadar kısıtlayıcı olmasına müsade etmemekle başlayın bence.
Yok fikrim o yönde zaten.
Eşit olmak istiyorum sadece
Ben istemiyorsam o da olmayacak o saatte dışarıda benim içim rahat edecek onun da ettiği gibi yada geniş alanlar yaratıp özgür bırakacağız birbirimizi p

Hic bi zaman arkadaşlarıyla o saatlere kadar gezen adamlara güvenmedim, hic de yanılmadım.

Birde buna sürekli alkol kullananları eklemek istiyorum

Genellemeyin insanları yahu. Bekarken gece dışarı da çıkıyorduk alkol de alıyorduk. Aynı şeyleri hala yapıyoruz, gayet güzel bir evliliğimiz de var. Herkes evlendikten sonra ev gezmesine çay içmeye gitmiyor. Karakterler farklı, ilişkiler farklı, ilgi alanları, eğlence anlayışları farklı. Genellemeyiiiin!!!!

Konu sahibi size gelince. Ne kısıtlayın ne sizi kısıtlamasına izin verin. Ama bunu misilleme olarak yapmayın. Oturun konuşun. Bir birey olduğunuzu, eve ne zaman girip ne zaman çıkacağınıza kendiniz karar verebildiğinizi, buna müdahale etmeye hakkı olmadığını, bu konuda taviz vermeyeceğinizi söyleyin. Kararlı olur, bu konuda dik durursanız ister istemez kabullenecektir bu tutumu.

Bunu biz de yapıyorduk, hala da yapıyoruz, ama birlikte. Ha bekârdır, sevgilisi de yoktur o da tamam o durumlarda ben de yaptım, ama sevgilisi varken,e sen dur ben biraz bakinayim, ne şiş yansın ne kebap. Ayrıca o şekil adamlar arkadaşlarından kopamaz ileride de.

Bunu biz de yapıyorduk, hala da yapıyoruz, ama birlikte. Ha bekârdır, sevgilisi de yoktur o da tamam o durumlarda ben de yaptım, ama sevgilisi varken,e sen dur ben biraz bakinayim, ne şiş yansın ne kebap.

Hayır hayır öyle değil.
Ben kendi arkadaş grubumla gece çıktım, hala çıkıyorum. Eşim de aynı şekilde. Göbeğimiz birlikte kesilmedi ki her yere birlikte gidelim. Bunu yapıyoruz diye her çıktığımızda farklı insanlara asılmıyoruz sonuçta. Ya da kolumuza birini takıp eve getirmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…