bu yüzden ayrılınırmı seven insan kimseden çekinmez gerekirse herkezi karşısına alır arama bence o arasın zaten aramazsa sevmiyodur
bu yüzden ayrıldığını sanmıyorum zaten bu sebep oldu dedim başka bişey mi hayır dedi ama bigün öncesinde tayin istyeceğini söledi benim yaşadğım yerden ayrılamayacağımı düşünüyodu
1 ayda neden sabahlara kadar konuşarak samimi sohbetler ediyorsunuz bu 1. yanlış
kendisi size bana bağlanma demiş zaten siz neden hemen bağlanıyorsunuz bu 2.yanlış
size yapmayın dediği bir şeyi yapmışsınız yani inatlaşmışsınız bu 3.yanlış dolayısıyla aradığı bahaneyi bulmuş ve ayrılmış
görüştüğünüz kişi görmeden evlilik kararı alamam demiş ama ne hikmetse siz hemen evliliği düşünüyordu diyorsunuz
yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar kolay kaptırmayın, evlilik için bu kadar acele etmeyin
ve yazmayın lütfen yazmayın kendinizi bu kadar düşürmeyin
bunu okuyan her bekar arkadaşımız kaale alsın lütfen erkeklerin bu kadar peşinden koş-ma-yınnnn
yanlış anlamazsan senin ve sevgilinin yaşını sorabilirmiyim
27 o 30 yaşadığımız yerde herkes tanıdığı için dedikodu olur diye görüşemiyoduk
ben yşın küçük zannetdim dediğim gibi üstüne gitme olucağı varsa olur aramamak için zor duruyosun belli ama bekle bakalım
aşık oldum onunda beni sevdiğini sanıyodum
kesinlikle aramamalisin karsindaki sahista biseyleri bahane etmise benziyor evlilik dusunupte bi anda ayrilmak bu iliski vasat. kendini uzmene yipratmana degicegini sanmiyorum arkadasim hem ne olduda 1ayda kor kutuk asik oldunuz..
aşık olmak hem güzel hemde can yakar böyle ama biliyomusun bazen aşık olduğun birini bir gün geliyo nefret ediyosun baksana sen ona bütün ömrünü vermeye hazırsın ama o sana bir dakikasını bile vermiyo hakkında hayırlısı madem inatcısı aramamak içinde inat et bakalım
o benden daha inatcı cevap verdiğinizi için teşekkür ederim
evet aşk işte uzun zamandır hayatımda biri yoktu kendimi kariyerim için hep çabaladım sınavlar iş güç hep ikinci plandaydı evlilik arkadaş bir çok kişi evlilik teklif etti ama ben kabul etmedim sanırım büyük konuştumbiz yorum yapıyoruz bağlanma diye canım kızma bize. bağlanmamam gerekirdi diye yazmışın evet bağlanmamamız gerekir ama aşk bu işte beklenmedik bir anda kapını çalıveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?