erkek arkadaşımla ayrıldık acil yardım aramamak için zor duruyorum :(

madem belirsizlik sana zor geliyo ara yada görüş söylemek istidiklerini söyle bir karşılık bulamzsan boşverirsin birdaha aramazsın böyle belirsizlik yaşamaktansa ilerde keşke arasaydım demektense ara

bence seninki bahane aramış bitirmek için. niyeti ciddi olsaydı seninle yüzyüze uzakta bir yerde, evde vs. vakit geçirmek için çabalardı bence. ama duyulmaması için uğraşmış, seni değil kendini düşündüğünden bence, duyulsaydı senle ciddi düşünmek zorunda kalacaktı belki... bence bu konuya kafa yorma, askıya al, kafanda bitir hatta, KPSS çalış, kimseden fayda yok,emek vermişsin sınava,gerisini getir,az kalmış zaten,son 1 ay çok önemli.sonra olur da barışsanız bile sınav geçmiş olacak,belki barışmayacaksınız,yine sınav geçmiş olacak,o yüzden sınavı kaçırma,sınava odaklan.

haklısın o benimle başka bi yerde görüşmek istediğini söledi ama fırsat olupda ben gidemedim face e giriyo ama hemen çıkıyo o belkide benden bekliyo yazmamı bazen aman boşver diyorum bazende keşke dememek için yazmak istiyorum duyulunca tabi iş ciddiye bincekti çünkü yakın akrabamla arkadaş o yüzden hemen duyulsun istemiyodu çünkü birbirimizi yeterince tanımadan karar vermek istemiyodu

madem belirsizlik sana zor geliyo ara yada görüş söylemek istidiklerini söyle bir karşılık bulamzsan boşverirsin birdaha aramazsın böyle belirsizlik yaşamaktansa ilerde keşke arasaydım demektense ara

bende öle düşünüyorum ama cevap yazmazsa daha beter sinir olurum diye korkuyorum

niyetini sen daha iyi bilirsin sen tanıyorsun sonuçta ama yok yere de terk edip gitmiş işte, 30 yaşında bir de, mantıklı gelmedi bana...

niyetini sen daha iyi bilirsin sen tanıyorsun sonuçta ama yok yere de terk edip gitmiş işte, 30 yaşında bir de, mantıklı gelmedi bana...

haklısınız sizlere çok teşekkür ederim bu zmana kadar çevremde dostlarım arkadaşlarım saolsunlar hep iyi günümde yanımda oldular kötü günümde hep ailem yanımda oldu sizlerin sayesinde sıkıntılarımı paylaşıyorum ayrılık sebebinin aslını merak ettiğim için birazda böleyim nedenin o olduğunu söledi ama asıl nedeni bilemiycem sanırım ders çalışmadığım içinde kızıyodu birde şuan yaşadığımız yer benim doğup büyüdüğüm yer o ise memleketine dönmek istiyo tayin istiyo benim yaşadığım yerden ayrılamayacağımı düşünüyodu tabi bunlar sadece ayrılmak istemesinin nedenlerini kendi kendime düşündüğümde bulduklarım. her olanda vardır bi hayır diyorum Allah onu karşıma çıkarmışsa vardır bi nedeni diye düşünüyorum uzun yıllardır aynı yerdeyiz ama onu tanımadan önce gördüm o beni görüyomuş bilmiyorum bişeyler için tekrar konuşmalımıyım yoksa hiç düşünmemelimiyim(

valla aşkta gurur olmaz gururun oldugu yerdede aşkın son bulur...çocukça guru yapmayada gerek yok aramak istiyosan ara kafanda netleşsin herşey ama bişey beklemeyerek ara sonradan üüzlmemek için

kendımden gururlu ve ınatcısınıda tanmıyorum ama guruurm yüzünden çok iyi insanları kaybettım yaşımda küçüktü ozamanlarr

şimdi olgunlaştım diye düşünüyorum.

seven insan arar gurur kalmaz ozaman hıkaye olur gururda ınatda

ama sevgılının neden ayrıldıgını anlayamadım halaaa facene ilşkisi var yamı dedi yapmamı dedi anlamadım henüz+ bunlar sudan

sebepler bence ,kendıne güvenı yok gibi geldi....çok eskı olucak ama herzaman işe yarar kıskandırma politikasını uygula derim

( facenden silmemeside umut baglatmasın öle dengesizler varki yüzünede tükürsen silmezler ) tecrübeyle sbittir

dün gece yazdı mutlu ol diye ( çok üzgünüm aradı konuştuk inat yaptın sonucuna katlan diyo facede yazdığım içinmiş ama böle olsun istemezdim onca şey yazdım dua edin lütfen hayırlısı olsun düşün dedim düşüncek bişey yok dedi ama o da üzgün bilmiyorum bir sürü şey yazdım o uyudu daha görmedi sanırım inş. şans verir dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu mübarek günde ((((

Öncelikle 1 ay tanıdığın insana gelirim demenle ne kadar cesaretli biri olduğunu anladım... Cocuk ya zor kızlardan hoslanıyor ya da ciddi bir iliski düsünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…