aradı mı erkek arkadaşın
ne biliyim son durumu arkadaş vasıtasıyla falan öğrenmedinmi napıyomuş görüştüğü falan varmı ki
istese silerdi beni diye düşünüyorum
bence seninki bahane aramış bitirmek için. niyeti ciddi olsaydı seninle yüzyüze uzakta bir yerde, evde vs. vakit geçirmek için çabalardı bence. ama duyulmaması için uğraşmış, seni değil kendini düşündüğünden bence, duyulsaydı senle ciddi düşünmek zorunda kalacaktı belki... bence bu konuya kafa yorma, askıya al, kafanda bitir hatta, KPSS çalış, kimseden fayda yok,emek vermişsin sınava,gerisini getir,az kalmış zaten,son 1 ay çok önemli.sonra olur da barışsanız bile sınav geçmiş olacak,belki barışmayacaksınız,yine sınav geçmiş olacak,o yüzden sınavı kaçırma,sınava odaklan.
madem belirsizlik sana zor geliyo ara yada görüş söylemek istidiklerini söyle bir karşılık bulamzsan boşverirsin birdaha aramazsın böyle belirsizlik yaşamaktansa ilerde keşke arasaydım demektense ara
haklısın o benimle başka bi yerde görüşmek istediğini söledi ama fırsat olupda ben gidemedimface e giriyo ama hemen çıkıyo o belkide benden bekliyo yazmamı bazen aman boşver diyorum bazende keşke dememek için yazmak istiyorum duyulunca tabi iş ciddiye bincekti çünkü yakın akrabamla arkadaş o yüzden hemen duyulsun istemiyodu çünkü birbirimizi yeterince tanımadan karar vermek istemiyodu
niyetini sen daha iyi bilirsin sen tanıyorsun sonuçta ama yok yere de terk edip gitmiş işte, 30 yaşında bir de, mantıklı gelmedi bana...
valla aşkta gurur olmaz gururun oldugu yerdede aşkın son bulur...çocukça guru yapmayada gerek yok aramak istiyosan ara kafanda netleşsin herşey ama bişey beklemeyerek ara sonradan üüzlmemek için
kendımden gururlu ve ınatcısınıda tanmıyorum ama guruurm yüzünden çok iyi insanları kaybettım yaşımda küçüktü ozamanlarr
şimdi olgunlaştım diye düşünüyorum.
seven insan arar gurur kalmaz ozaman hıkaye olur gururda ınatda
ama sevgılının neden ayrıldıgını anlayamadım halaaa facene ilşkisi var yamı dedi yapmamı dedi anlamadım henüz+ bunlar sudan
sebepler bence ,kendıne güvenı yok gibi geldi....çok eskı olucak ama herzaman işe yarar kıskandırma politikasını uygula derim
( facenden silmemeside umut baglatmasın öle dengesizler varki yüzünede tükürsen silmezler ) tecrübeyle sbittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?