Evlilikle ne alakası var anlattığı şeyin?Evlenmeyi beklemeye ne dersin? Bu arada vajinismus diye bir hastalık var duydun mu bilmem. Baya baş belası bi rahatsızlık umarım oyle bisi yokturdur. Psikolojikte olabilir bu arada.
Kayganlaştırıcıyla denediniz mi ? Bir de gemital lazer öncesi kullanılan uyuşturucu bir krem var en azından sürece alışana kadar onu da deneyebilirsin.herkese merhabalar, ben 26 yaşındayım erkek arkadaşımda 26 yaşında, 4 yıllık ilişkimiz var artık birlikte olmak istiyoruz ailemiz felan her şeyimiz tamam, ancak iş birlikte olmaya gelince ben çok zorlanıyorum, kendisi çok anlayışlı tek parmakla oluyor ama sanki kasılıyorum acıyor 2 parmakta deniyoruz canım acıyor, evde kendim yaparkende acıyor.. tam olarak bu acı ne zaman bitecek, bir kere kendisi denedi ancak başaramadık, neler önerebilirsiniz artık bu durumu aşmak istiyorum
İmza atınca vahiy yoluyla cinsellik yükleniyomuş galibaEvlilikle ne alakası var anlattığı şeyin?
evlenmeden cozse daha iyi degil mi? vajinusmus olarak evlense daha mi iyi?Evlenmeyi beklemeye ne dersin? Bu arada vajinismus diye bir hastalık var duydun mu bilmem. Baya baş belası bi rahatsızlık umarım oyle bisi yokturdur. Psikolojikte olabilir bu arada.
evlenmek ile bağlantısı nedir anlayamadım evlenmeden önce alışayım ki evlenince bunlarla uğraşamamEvlenmeyi beklemeye ne dersin? Bu arada vajinismus diye bir hastalık var duydun mu bilmem. Baya baş belası bi rahatsızlık umarım oyle bisi yokturdur. Psikolojikte olabilir bu arada.
kayganlaştırıcıyı mutlaka deneyeceğiz çok teşekkür ederimVajinismus değil bence öyle olsa hiç yaklaştırmazdın.
Eczanelerde lidokain spreyler satılıyor, giriş 2-3 cmlik kısmına sıkabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanırsan bence üstesinden gelirsin. Kendini kasmamaya çalış ıslaklık mutlaka olsun. Çünkü aynı erkekler gibi biz de ereksiyon oluyoruz aslında :) vajina genişliyor ve uzuyor içeriden.
Tükürük ne gıKayganlaştırıcı veya tükürük
evet parmakta cok rahatsız acaba erkek arkadşaımla denesek daha mı iyi hissederim bilmiyorum bir kere denedik başaramadık, kayganlaştırıcı deneyeceğiz olmaz ise kreme başvuracağız teşekkür ederimBu arada parmak çok daha rahatsız edici gelir başta, çünkü vajinanın asıl duyarlı kısmı ilk 4-5 cm.
Kayganlaştırıcı ve uyuşturucu spreyle ön sevişme ardına direk penetrasyon denerseniz daha kolay aşarsınız fikrimce
kayganlaştırıcı en kısa sürede deneyeceğizKayganlaştırıcıyla denediniz mi ? Bir de gemital lazer öncesi kullanılan uyuşturucu bir krem var en azından sürece alışana kadar onu da deneyebilirsin.
İmza atınca vahiy yoluyla cinsellik yükleniyomuş galibaşimdi bir sürü parametresi var bu işin öncelikle siz o ana kadar sevişip ıslanıyor musunuz? Eger yumusama ön sevişme olmuyorsa acırevet ısla
evet evet önsevişme ıslanma hepsi oljyor hatta ben çok istiyorum da ilişkiye girmek ama bu acı mı artık nedir rahatsız ediyor üstelik çok denedik ne zaman tamamen bitecek bilmiyorumİmza atınca vahiy yoluyla cinsellik yükleniyomuş galibaşimdi bir sürü parametresi var bu işin öncelikle siz o ana kadar sevişip ıslanıyor musunuz? Eger yumusama ön sevişme olmuyorsa acır
ay kesinlikle evlenmeden önce bitsin gitsin evlenince rahat rahat olsun her şeyevlenmeden cozse daha iyi degil mi? vajinusmus olarak evlense daha mi iyi?
Yaranız falan vardır belki, önce bir jinekolog muayenesi olmanız iyi olabilir.evlenmek ile bağlantısı nedir anlayamadım evlenmeden önce alışayım ki evlenince bunlarla uğraşamamevlendikten sonra devam
katılıyorum doktor gözükmekli ama bunun için evlilik şart değil benceYaranız falan vardır belki, önce bir jinekolog muayenesi olmanız iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?