- 8 Haziran 2011
- 87
- 0
- 46
- Konu Sahibi aslibennington
-
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, fakat benden 17 yaş büyük (ben 22 yaşındayım). Ve benim için dinini değiştirdi Müslüman oldu (Müslümanlık hakkında birşeyler anlatmıştım kendisine) ve kendisi çok az Türkçe biliyor, ana dili İngilizce. Ve ilişkimiz çok ciddi, benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bu konuyu annemle konuşmalı mıyım? Lütfen bana tavsiye verir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden
sen bu arkadaşınla nerde tanıştın?
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, fakat benden 17 yaş büyük (ben 22 yaşındayım). Ve benim için dinini değiştirdi Müslüman oldu (Müslümanlık hakkında birşeyler anlatmıştım kendisine) ve kendisi çok az Türkçe biliyor, ana dili İngilizce. Ve ilişkimiz çok ciddi, benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bu konuyu annemle konuşmalı mıyım? Lütfen bana tavsiye verir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden
ya canım siz nerede nasıl tanıştınız ve uyruğu ne damadımızın
ailenizi en iyi siz tanıyorsunuz. yani böyle din dil ırk ayrımı yapmıyorlarsa söyleyinde yaş her ailede problem olur çünkü 3-5 deil 17 yaş çok fazla. bence sizde çok fazla inanmayın..ne olur ne olmaz..
Merhaba kızlar,
Herhalde rumuzunuzdaki soyisim de "yaklaşık 6 aylık" 39 yaşındaki erkek arkadaşınıza ait...
Nerede tanıştığınızı ben de merak ettim... Din değiştirme konusu ilginç geldi bana; "Benim için dinini değiştirdi" diyorsunuz... Bundan nasıl emin olabiliyorsunuz? Benim aklıma direkt, gerçekten dinini değiştirdi mi ya da bunu gerçekten sizin için mi yaptı yoksa sizi etkilemek için böyle mi söyledi sorusu geliyor... Öyle ya, 6 aylık sevgili için din değiştiren zaten dinden imandan pek anlamıyordur bana göre...
Bu konuyu da geçelim... Bundan nasıl emin olduğunuzu anlamadığım gibi, "İlişkimiz çok ciddi, benimle evlenmek istediğini söylüyor" kısmına da takıldım... Madem böyle söylüyor, elbette annenizle konuşmalısınız... Kaldı ki böyle söylemeseydi de konuşmalıydınız zira her annenin, çocuğunun neredeyse iki katı yaşında yabancı bir damat adayı olduğunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum...
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, fakat benden 17 yaş büyük (ben 22 yaşındayım). Ve benim için dinini değiştirdi Müslüman oldu (Müslümanlık hakkında birşeyler anlatmıştım kendisine) ve kendisi çok az Türkçe biliyor, ana dili İngilizce. Ve ilişkimiz çok ciddi, benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bu konuyu annemle konuşmalı mıyım? Lütfen bana tavsiye verir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden[/QUOTE
valla sizin için niye müslüman oldu onu anlamadım..sonuçta herkesin dini kendine..bir insan evlendiğinde farklı özellikler arar .ten uyumu kafa yapısı ,beklentiler ,bakış açısı,eğlence biçimi..bunlar uyuyorsa niye evlenmeyesiniz..aynı dili konuşan insanlar evleniyorda birbirlerini ömür boyu anlayamıyorlar..farklı dil konuşmak aradaki bağı kopartamaz..fakat 17 yaş çok risk ..bu bile bakış açısının farklı olmasına sebep .siz bilirsini..konuşmanızda hep o istiyor o yapıyor o düşünüyor demşsiniz ..siz kendi fikrinizi hiç beyan etmemişsiniz.bu garip
Aradaki yaş farkı cok büyük, yaş farkını geçtim yabancı biri yani buna anneniz olumlu baksa bile akrabalar bakacak mı yani ne bilim yarın bi gün düğün olursa sizin her şeyiniz farklı olacak. Bunları göz önünde bulundurup, doğru söyleyip söylemediğini de tekrar düşünerek ilişkinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim...:)
Kendisi Amerika'da Müslüman oldu yani resimleri falan var, sertifikası var :S Sanırım en iyisi ilişkiyi gözden geçirmek! Daha geç olmadan...
Bencede yani tekrar bi düşün derim.Hayırlısı olsun her ikiniz içinde.
Rumuzum onun soyismi değil. Benim için dinini değiştirdi diyorum çünkü kendisi bana söyledi. Off açıkcası kafam çok karıştı, annemle arkadaş gibiyimdir ama bu konuyu söyleyemiyorum çok utanıyorum, çünkü bu ilişkide biryerlerde hata olduğunu düşünüyorum (dini ve yaşı) fakat onu çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?