merhaba. Yaklasik 4 aydir bir iliskim var ve 10 gun sonra dogum gunu. Gecen hafta dogum gununde ne yapalim diye bir konusma gecmisti aramizda ve o gun kutlamamiz cok da onemli degil demisti ve ben gununde kutlamak istedigimi dogum gunlerinin benim icin onemli oldugunu soylemistim. Bugun bulustugumuzda arkadaslarinin plan yaptigini sehirdisina gidecegini soyledi dogum gununde. Ben cok bozuldum ve cok uzuldum asla konusmadim gitmek istiyorum dedim ve kalktik. Konusmama sebebim kendimi onemsiz hissettim beni dusunmeden plan yapmasina ve konusursam aglarim diye korktum. Daha sonra aradi konustuk sen bana plan yaptigini soyleseydin zaten onlarla gitmezdim dedi. O gun icin isten izin alip yanina gelecegim birlikte kutlariz yine o gun dedi. Tavrimin tuhaf oldugunu ve bir daha boyle davranmak yerine konusmam gerektigini soyledi ama ses tonu tuhafti nasil desem saskin ve uzgun gibiydi. Sizce haksiz miyim? Yazarken haksizmisim gibi geldi gerci
Beraber kutlamak isteyebilirsin evet ama rahatsız olduğun üzüldüğün şeyi o an söylersen sağlıklı bir iletişim kurarak çözebilirsin.
Susar, pasif agresif olursan daha çok kaosa yol açarsın.
Bir de şöyle düşün, o gün anlayışla karşılasan, "Tamam hayatım git eğlen" desen o adam senden hediye bile beklemez aslında.
Ama o an sinirden aglayip salak gorunmemek icin sustum sonrasinda sakinlesince konustuk arkadaslarinin da haberi yok sanirim iliskisinin oldugundan bunu da dusundum sinirim kat kat artti gozlerimden alevler cikarken yoo sorun yok falan diyebildim ancakHakli olmasina haklisiniz ama bunlari sevgilinizle paylasin. Neye kirilip uzuldugunuzu soyleyin ki bilsin siz susarsaniz nasil anlasacaksiniz :) birbirinizu daha iyi tanidikca bu sorunlari da asmis olursunuz.
haklı olan sizsiniz. kutlamamıza gerek yok demiş, siz de kutlamak istiyorum ben böyle şeylere önem veririm demişsiniz. Daha ne???merhaba. Yaklasik 4 aydir bir iliskim var ve 10 gun sonra dogum gunu. Gecen hafta dogum gununde ne yapalim diye bir konusma gecmisti aramizda ve o gun kutlamamiz cok da onemli degil demisti ve ben gununde kutlamak istedigimi dogum gunlerinin benim icin onemli oldugunu soylemistim. Bugun bulustugumuzda arkadaslarinin plan yaptigini sehirdisina gidecegini soyledi dogum gununde. Ben cok bozuldum ve cok uzuldum asla konusmadim gitmek istiyorum dedim ve kalktik. Konusmama sebebim kendimi onemsiz hissettim beni dusunmeden plan yapmasina ve konusursam aglarim diye korktum. Daha sonra aradi konustuk sen bana plan yaptigini soyleseydin zaten onlarla gitmezdim dedi. O gun icin isten izin alip yanina gelecegim birlikte kutlariz yine o gun dedi. Tavrimin tuhaf oldugunu ve bir daha boyle davranmak yerine konusmam gerektigini soyledi ama ses tonu tuhafti nasil desem saskin ve uzgun gibiydi. Sizce haksiz miyim? Yazarken haksizmisim gibi geldi gerci
Peki bu hareketini nasil yorumlamam lazim? Bana deger vermiyor mu sizcehaklı olan sizsiniz. kutlamamıza gerek yok demiş, siz de kutlamak istiyorum ben böyle şeylere önem veririm demişsiniz. Daha ne???
ne demek plan yaptığını söyleseydin? boş boş konuşma deseydiniz ay sinir olurum böyle şeylere ben.
4 aydır birliktesiniz, benim görüşüm şu;Peki bu hareketini nasil yorumlamam lazim? Bana deger vermiyor mu sizce
Siz önceden bakış açınızı ifade etmişsiniz, bunu bilmesine rağmen arkadaşlarıyla plan yapmış, ben sizin yerinizde olsam kendimi değersiz hissederdimPeki bu hareketini nasil yorumlamam lazim? Bana deger vermiyor mu sizce
Peki bu hareketini nasil yorumlamam lazim? Bana deger vermiyor mu sizce
Dogum gunu kutlamayi sevmem demedi ki. Tarihinden once veya sonra da kutlanabilir o gun icinde kutlamak onemli degil dedi yoksa istemiyorsa zorlamam ogrenci halimle bir suru masraf yaptim onun uzerine baskasiyla plan yapinca bozuldum.İlk okuduğunda ben doğum günü sizin sandım.
Fakat erkek arkadaşınızın doğum günüymüş ve ben kutlamak istemiyorum/hoşlanmıyorum dediği halde "benim için böyle günler önemli, kutlayalım," demek bencilce. Adamın kendi doğum günü bırakın kutlayıp, kutlamama özgürlüğü de onun olsun.
Ben de sevmiyorum doğum günü kutlamalarını ama başkasının doğum günü varsa ve kutlanacaksa özen gösteririm. Doğum günü kutlamayı gereksiz bulan bir insana kutlanacak diye dayatmam. Onu değiştirmeye kalkmam.
Alınmayın ama onun doğum günü sonuçta ve kutlamak istemiyorsa kutlamamalı, istiyorsa da dilediği gibi kutlamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?