Evet bana da onceden plan varmis da saklamis geldi ilk basta. Neler neler dusundum de sinirlendim. Yilbasinda da ilk basta arkadaslariyla plan yapmisti sonra o iptal olunca benimle gecirmisti mesela. İkinci planda olmak uzdu hem de ben ne yapalim diye sorarak kutlamak istedigimi belli etmisken gitmis plan yapmis.Size kutlamaya gerek yok diyip arkadaşları ile program yapıldı ise o program sizinle konusmadan önce olmuştur. Yani program bellidir üzerine siz sorunca kutlama gereksiz demiştir. Kaç yaşında insanın böyle emrivaki yapması komik. Belki aranizdaki ilişki yeni olduğu için söylememiştir. Erkekler bazen kendi aralarında da takılabilir takılmalı ama böyle saklamalı bir şey olunca insan şüpheleniyor .
Evet bana da onceden plan varmis da saklamis geldi ilk basta. Neler neler dusundum de sinirlendim. Yilbasinda da ilk basta arkadaslariyla plan yapmisti sonra o iptal olunca benimle gecirmisti mesela. İkinci planda olmak uzdu hem de ben ne yapalim diye sorarak kutlamak istedigimi belli etmisken gitmis plan yapmis.
Burda doğum günü çocuğun ama :)bir arkadaşım da böyle bir şey yaşadı. sinirden ağlama krizi geçirdi. sonra kuzenleri biraz rahatlasın diye onu cafeye götürdü. bir de ne görsün meğerse sevgilisi süpriz yapacakmış, çocuk elinde pasta ve balonlarla masaya gelmiş
Burda doğum günü çocuğun ama :)
Ayy cok tatliymis ama bubir arkadaşım da böyle bir şey yaşadı. sinirden ağlama krizi geçirdi. sonra kuzenleri biraz rahatlasın diye onu cafeye götürdü. bir de ne görsün meğerse sevgilisi süpriz yapacakmış, çocuk elinde pasta ve balonlarla masaya gelmiş
Sonraki bulusmamizda normal bir sekilde hediyesini vermeyi dusunuyorum. Dogum gunun kutlu olsun simdiden arkadaslarinla iyi eglenceler diyecegim. Daha fazla tripli davranmak istemiyorum ama acikcasi hevesim kacti oyle pasta mum falan ugrasmak istemiyorum. Hatta hediyesini onceden almistim onu da degistirip kendime bir sey almayi dusunmedim degilben onu şimdi anladımo zaman ayıp etmiş sana. belki de gitmez ve seni kızdırmak için söylemiştir. bence hiç umrunda olmamış gibi davran. hatta azıcık soğuk ol. bak bakalım nasıl davranacak.
Sonraki bulusmamizda normal bir sekilde hediyesini vermeyi dusunuyorum. Dogum gunun kutlu olsun simdiden arkadaslarinla iyi eglenceler diyecegim. Daha fazla tripli davranmak istemiyorum ama acikcasi hevesim kacti oyle pasta mum falan ugrasmak istemiyorum. Hatta hediyesini onceden almistim onu da degistirip kendime bir sey almayi dusunmedim degil
Ablacım, verme o hediyeyi.Sonraki bulusmamizda normal bir sekilde hediyesini vermeyi dusunuyorum. Dogum gunun kutlu olsun simdiden arkadaslarinla iyi eglenceler diyecegim. Daha fazla tripli davranmak istemiyorum ama acikcasi hevesim kacti oyle pasta mum falan ugrasmak istemiyorum. Hatta hediyesini onceden almistim onu da degistirip kendime bir sey almayi dusunmedim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?