Günaydın kızlar,
Bayram tatilinin 9 gün süreceğini öğrenmemizle erkek arkadaşıma bir iki gün de biz mi bir yerlere kaçsak teklifi yapmıştım. İkimiz de çalışıyorız ve böyle fırsatlar yakalamak çok zor oluyor diye gezmek istediğimiz hir yeri seçip gezelim diye düşünmüştüm o da çok istekli karşıladı ancak 1 gece ya ilk haftasonu ya son haftasonu olur bana dedi, diğer günler memleketinde olması gerektiğini ailesiyle kalacağını çok özlediğini vs söyledi hak verdim. 1 gecelik yerlere baktık çok sıkışık bir program olacak gibiydi sıkıştırmayalım sonra yaparız sen ailenle git vakit geçir dedim buraya kadar her şey normaldi. Ama bana dün gelip arkadaşlar tatile gidiyormuş perşembeden ben de gideyim diye gelince çok bozuldum, bana niye 1 gece ayırabilirim aileme ayıp diyorsun da arkadaşlarınla 4 gün gidebiliyorsun bana bu seçeneği sunmadın bile diye bastım tribi. O da diyor ki perşembeden gidelim söyleseymişim bana da uyarmış :)) Tribim gereksiz mi olmuş? Dün çok gerildk bu sebeple
Günaydın!bazı arkadaşlar izin verme demişler de adamın kalbine girip de isteğini değiştiremezsin. adamın önceliği sen değil arkadaşları olmuş. sal ipini rahvan gitsin
bazı arkadaşlar izin verme demişler de adamın kalbine girip de isteğini değiştiremezsin. adamın önceliği sen değil arkadaşları olmuş. sal ipini rahvan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?