Erkek arkadaşımla tatil meselesi

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Günaydın kızlar,

Bayram tatilinin 9 gün süreceğini öğrenmemizle erkek arkadaşıma bir iki gün de biz mi bir yerlere kaçsak teklifi yapmıştım. İkimiz de çalışıyorız ve böyle fırsatlar yakalamak çok zor oluyor diye gezmek istediğimiz hir yeri seçip gezelim diye düşünmüştüm o da çok istekli karşıladı ancak 1 gece ya ilk haftasonu ya son haftasonu olur bana dedi, diğer günler memleketinde olması gerektiğini ailesiyle kalacağını çok özlediğini vs söyledi hak verdim. 1 gecelik yerlere baktık çok sıkışık bir program olacak gibiydi sıkıştırmayalım sonra yaparız sen ailenle git vakit geçir dedim buraya kadar her şey normaldi. Ama bana dün gelip arkadaşlar tatile gidiyormuş perşembeden ben de gideyim diye gelince çok bozuldum, bana niye 1 gece ayırabilirim aileme ayıp diyorsun da arkadaşlarınla 4 gün gidebiliyorsun bana bu seçeneği sunmadın bile diye bastım tribi. O da diyor ki perşembeden gidelim söyleseymişim bana da uyarmış :)) Tribim gereksiz mi olmuş? Dün çok gerildk bu sebeple

izin de verme
daha çok trip yap
senle gitmek yerine arkadaşlarıyla gidiyor olmazzz

Oooo daha neler artık. Öf bu arkadaşlarını sevgilisinin eşinin üstünde tutan erkek tiplerinden gına geldi valla!!!

Bu erkekler gerçekten duygusal zekası olmayan varlıklar. Yahu önceliğini , kimi nereye koyacaklarını bilmiyorlar....yav tatile çıkmasın gezmesinler demiyoruz ama öyle zamanlara denk getiriyorlarki böyle istekleri ellerine yüzlerine bulaşıyor işte. ...sonra biz tripli biz kaprisli; özgürlüğünü kısıtlayan oluyoruz.

İzin verme tatlım. Madem persembeden gidebiliyor senle gitsin.

bazı arkadaşlar izin verme demişler de adamın kalbine girip de isteğini değiştiremezsin. adamın önceliği sen değil arkadaşları olmuş. sal ipini rahvan gitsin
Günaydın!
Aynı fikirdeyim.
İzin muhabbettinden hiç hoşlanmam.
Adam o tatili benimle yapmak isteseydi arkadaşlarıyla konusu bile geçmezdi bence.

Canım o sevgili hiç olmamış. Ailemi özledim vs vs kısmında kıl oldum zaten. 9 gün bu. Git aileni gör 3 gün dön sevgilinle takıl eşek kadar çalışan adam. Bu aileci adamlar evlenince de bi halta yaramiyo aklinda dursun. Arkadaşlarla tatil olayına hiç girmiorum , onda buraya sorulacak bi durum bile yok bence bariz acık adam seni pek sallamio.

Bence o ailesine ne diyeceğini bilememiştir bi bahane uydurmak zor gelmiştir seninle gideceğini söyleyememiştir belki ama şimdi erkek arkadaşları program yapınca onlara bişey demezler onlara uyabilirim hiç yoksa onları bahane edip kız arkadaşımla da gidebilirim diye mi düşündü acaba

bazı arkadaşlar izin verme demişler de adamın kalbine girip de isteğini değiştiremezsin. adamın önceliği sen değil arkadaşları olmuş. sal ipini rahvan gitsin

ben dedim onu izin verme diye :)
bence hem sevgilisyle tatile gitmesin
hem de öyle problem çıkarsın ki adam da gidemesin
tatilde kös kös evde otursun
tatil matil haram ona.

ben olsam yaptığım triple hayattan soğuturdum

Kesinlikle haklisin ama cok fazla uzatma birlikte 1 gun bile tatil yapsaniz acayip keyfli olacaktir emin ol yarin bir gun evlenip balayina ciktiginda bile o kadar tatli gelmicektir tadini cikar gereksiz kucuk ayrintilara takilma

Bence kesinlikle abartmamışsın hatta az bile yapmışsın
Sana gelince 1 gün onlara gelince perşembeden gidebiliyor. Saçmalık!

Şuan fragmanları yaşıyorsunuz. Evlenince film başlıyacak. Hatta perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir vurgu daha yapayım.erkek arkadaşınız sizi önemsemiyor, birlikte vakit geçirmeniz tatil yapmanız çokta umurunda değil,ilerdede tüm bayramları ailesiyle geçirir. İlişkinizi gözden geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…