Konu sahibi bu çocuk sana değer vermiyor. Her ne kadar onu iddia etse de vermiyor. Bir zamanlar benim de böyle bir sevgilim vardı; sözde çok aşık, özde öyle olmadığını geç anladım, ilk erkek arkadaşımdı. Ben ona selam verdigimde kafasını cevirip beni görmezden gelen arkadaşını (kız) savunurdu. Erkek arkadaşlarıyla son dakika buluşması çıktı diye beni yolun ortasında bırakıp gitmişligi vardı. Bensiz yurt dışı dahil pek çok tatile giderdi, benim gelmiyor olmam bir sorun teşkil etmezdi, ben bir ay ne kadar çok diye üzülürken bir aylık yurtdışı tatilini uzatmisligi bile vardı. Kızlarla ilişkisine hiçbir zaman uygun mesafeyi getiremedi. Bu gibi sebeplerden benim pek köşeli jetonum sonunda düşünce ayrıldım. Aradan 3 yıl geçti ve o hıyar güya "sonsuz aşk" diye tabir ettiği şey yüzünden beni unutmamış. Ben ise son sevgilimle bir yıldır çok mutluyum, onu terk ettikten sonra ve çeşitli deneme-yanılmalardan sonra gerçek aşkı buldum, gerçekten deli gibi sevme ve sevilmenin, değer verilmenin ve ruh eşinin ne demek olduğunu anladım. Şimdi sevgilimle el ele mutlu mutlu yürürken bazen o exle karşılaşıyor ve onu orta yerinden çatlatıyorum
E arkadaşlarla yapılan plana siz de dahil olun, olmamı?
ben olsam arkadaşlarıyla ve ailesiyle mutluluklar diler, terkederdim.
sevgilinizin meşhur kız kankileri de mi olacak o tatilde acaba
kendisi bir tatili bile sizle gecirmek istemiyor
az bile tepki vermissiniz
ben dedim onu izin verme diye :)
bence hem sevgilisyle tatile gitmesin
hem de öyle problem çıkarsın ki adam da gidemesin
tatilde kös kös evde otursun
tatil matil haram ona.
ben olsam yaptığım triple hayattan soğuturdum
Emin olamıyorum iyiyken aramız çok değer veriyormuş gibibayramdan sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor falan...
İlk ilişkisi bizimki, o sebeple değer vermeyi mi bilemiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?