Erkek arkadaşımla tatil meselesi

sevgilinizin meşhur kız kankileri de mi olacak o tatilde acaba
kendisi bir tatili bile sizle gecirmek istemiyor
az bile tepki vermissiniz

Konu sahibi bu çocuk sana değer vermiyor. Her ne kadar onu iddia etse de vermiyor. Bir zamanlar benim de böyle bir sevgilim vardı; sözde çok aşık, özde öyle olmadığını geç anladım, ilk erkek arkadaşımdı. Ben ona selam verdigimde kafasını cevirip beni görmezden gelen arkadaşını (kız) savunurdu. Erkek arkadaşlarıyla son dakika buluşması çıktı diye beni yolun ortasında bırakıp gitmişligi vardı. Bensiz yurt dışı dahil pek çok tatile giderdi, benim gelmiyor olmam bir sorun teşkil etmezdi, ben bir ay ne kadar çok diye üzülürken bir aylık yurtdışı tatilini uzatmisligi bile vardı. Kızlarla ilişkisine hiçbir zaman uygun mesafeyi getiremedi. Bu gibi sebeplerden benim pek köşeli jetonum sonunda düşünce ayrıldım. Aradan 3 yıl geçti ve o hıyar güya "sonsuz aşk" diye tabir ettiği şey yüzünden beni unutmamış. Ben ise son sevgilimle bir yıldır çok mutluyum, onu terk ettikten sonra ve çeşitli deneme-yanılmalardan sonra gerçek aşkı buldum, gerçekten deli gibi sevme ve sevilmenin, değer verilmenin ve ruh eşinin ne demek olduğunu anladım. Şimdi sevgilimle el ele mutlu mutlu yürürken bazen o exle karşılaşıyor ve onu orta yerinden çatlatıyorum

Emin olamıyorum iyiyken aramız çok değer veriyormuş gibi bayramdan sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor falan...
İlk ilişkisi bizimki, o sebeple değer vermeyi mi bilemiyor acaba?

sevgilinizin meşhur kız kankileri de mi olacak o tatilde acaba
kendisi bir tatili bile sizle gecirmek istemiyor
az bile tepki vermissiniz

Yok hepsi erkek bu sefer :)
Tepkim de aşırı sertti canına okudum aslında. Sinirlenmeden güzel güzel rahatsızlığımı söylüyprdum tek tepkisi "niyetim bu değildi başkalarına senden daha çok değer vermiyorum" diyince çıldırdım

Ben de acayip trip attım gitmiyorum dedi. Ama yine de bir şeyleri triple yaptırmayı dığru bılmuyorum içinden geçmiyor ki triple yaptırsan ne fayda

Trip yapmaya bile tenezzül edilmeyecek bir erkek sevgilin .Ben olsam tek kelime bile etmez ve çıkarırdım hayatımdan. Değer vermediği gibi bir de aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışması çok sinir bozucu.Böyle adamlardan hayır gelmez.

Emin olamıyorum iyiyken aramız çok değer veriyormuş gibi bayramdan sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor falan...
İlk ilişkisi bizimki, o sebeple değer vermeyi mi bilemiyor acaba?

Ara iyiyken herkes cok değer veriyormuş gibi davranır, önemli olan kritik durumlarda neler yaptığıdır. Bazı insanlar sevmeyi bilmez, ilk iliskiyle ilgisi yok. Açıkça size sizin ona verdiğiniz kadar değer vermiyor. Bir şekilde ayrılırsanız ve sonra gerçekten biri sizi severse o zaman anlarsınız aradaki farkı. Aileyle tanıştırmak da aldatan insanların bile yaptığı bir şey, bir değer verme biçimi sayılmıyor pek. Deger vermek demek 4 günlük tatil imkanı varken aklına ilk gelen kişinin siz olması demek, arkadaşları değil.

Merhaba tatlım,

Benim 4 yıllık ilişkim vardi ve geçen hafta bitti.

Iliski yasadigim kisi de tipki senin sevgilin gibi davranirdi. Detaylica anlatmak istemiyorum.

Ama tecrubeme guven bence bu iliski ye ara ver hem de gormus olursun bu sure icinde sana deger veriyormu vermiyor mu...

Sevgilerimle,

sıkıntılı bir durum, yani sizin sunduğunuz tatil seçeneğine havada atlaması gerekirken 1 geceyle sınırlandırmış.Gerçekten istemiyor demek sizinle gitmek.Ben olsam ben de yanlış anlar, bozulurdum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…