Erkek arkadaşımla tatil meselesi

Ne alakası var?

Kızlar şimdi buluşmadan geliyorum. Gitmiycem dedi.
Ama konışmalarından anladığım kadarıyla çok fazla arkadaşçı. Liseden beri yurtta öğrenci evinde kalıyordu ama. Arkadaşları kendi memleketlerine döndüler onlarsız mutsuz olucam umarım ilişkimize de yansımaz falan dedi bir şey diyemedim :S git tatile karışmıyorum dedim

O degil de 'erkek arkadas'la tatil nasil oluyor? Ben dort senedir yurt disindayim, bundan once de esimle nisanliyken bile iki saat gorusebilmeye izin almak icin kirk takla atardim. Ne ara bu kadar marjinal oldu bizim ulkemiz?

O degil de 'erkek arkadas'la tatil nasil oluyor? Ben dort senedir yurt disindayim, bundan once de esimle nisanliyken bile iki saat gorusebilmeye izin almak icin kirk takla atardim. Ne ara bu kadar marjinal oldu bizim ulkemiz?
kusura bakmayın affınıza sığınarak, tatile çıkmanın nesi marjinal ki? bence sizinki sıkıntılıymış üstelik. nişanlıyken bile 2 saat görüşebilmeye izin için kırk takla atmak ne demek? size güvenmiyorlar mıydı?

Sevgiliyken bir ise yaramadikari gibi ayrildiktan sonra da rahatsız ediyorlar engelleyip kurtulmak en güzeli, en iyisini yapmışsın.
Dertlesmek ve kötü tecrübelerde yalnız olmadığını ve bunların er geç aşılacağını anlamak iyi geliyor. Bir derdim var'ın en iyi yanı bu sanirim :)

senn ülkenden haberin yok ellam bunların marjinallikle alakası yok mesela

Adama başbaşa tatil teklif ediyorsun o seni değil arkadaşlarını tercih ediyor.Oysa bu teklifi duyan her erkek hemen atlardı bir şeyler çok fenaa tükenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…