erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

Ay onu nasil soylicem sevgilime ayy bunu nasil soylicem ay biraksalar herseye konu acicaksiniz. Direkt soyle kardesim. Adamin cinsel uzvuna dokunurken dusundun mu? Rahatsiz oluyosan da direkt istemiyorum dersin. Ne pasiflik ya

ya gercekten insani cileden cikarirsiniz. saygisizlik etmiyim dedim. herkes istedigini yazar dedim ama. yeter be alla alla. dokunduysam dokundum. bunu hala bi yanlis olarak degil dusuncesizlik olarak goruyorum. ve duzeltilebilir bisey. geri donusu olmayan bisey yapmadim. bu size beni yargilama hakki vermiyo herkes once bi kendine baksin lutfen ya. kendi duygularim kadar sevgiliminkini de onemsiyorum. karsisina gecip gecen yaptigimiz yanlisti bi daha yapmayalim dersem direk kendini cok suclu hisseder ve zaten duygusal biri. onun icin nasil soylesem diye dusunuyorum. nasi konu acicagimi ne danisacagimi sana sorxak degilim

lise mi
ben okudugumda 21 yaş idi... acaba baska bir alıntı ile mi karıstırdım.

konu sahibi,
lisedeysen henuz buna karar verecek olgunluga geldigini dusunmuyorum,
konu sadece cinsellik degil, toplumsal baskıya karsı gogus gerebilmek... kadın cinsellik dısında diger pek cok konuyu da dusunmek zorunda kalıyor.

simdi derslerine odaklan... her seyin bir zamanı var, acele etmemeni oneririm.

ona soyleme kaygisindan cok o beni sikintiya soktugunu dusunup daha kotu hisseder.oyle de hissetsin istemiorum o yuzden.
insanoğlu her nekadar mantıklı olsada bazen içinde bulunduğu zor durumlarda ne yapması gerektiğini bilemez telaşlı ve duygusaldır oysaki başkasına fikir önerilerinde bulunmak istediğimizde okadar seçenek vardırki değilmi bu nedenle iyiki bunu bizimle paylaşmışsın .

hayir canim bunu kim cikardi bilmiyorum ama lisede falan degilim uni 2.siniftayim. uc yillik iliski diyorum lise diyolar. millet bi tarafindan uydurmayi seviyo

Ben de öyle sanmıştım da bir yerde lise olarak gördüm…tamam bu da iç güdüsel bir şey ama çok hızlı koşup, çabuk yorulmak gibi geliyor bana. Hayatta öncelikler olması lazım.

hayir canim bunu kim cikardi bilmiyorum ama lisede falan degilim uni 2.siniftayim. uc yillik iliski diyorum lise diyolar. millet bi tarafindan uydurmayi seviyo

İlk sayfada birileri öyle yazmış..
Ben de oradan okudum..

Sen de ne kadar asabisin herkesin paylıyorsun maşallah. Kimse yorum yapmasın mı?

ben bu yaptigimin bi anlik bi dusuncesizlik oldugunun farkindayim bunu ikeri goturme niyetinde deilim. orda demek istedigim vicdanim ve fikirlerim ayriyeten dini inancim geregi ileri gitmek istemiyorum ama bi yandan da isteklerim ve duygularimla celisiyorum manasindaydi
senin sandigin gibi bisey degil yani. ben burda yaptigim seyden rahatsiz oldugumu dile getiriyorum ilerisini evlenmeden istemiyorum diyorum gelip bana ne kadar ileri diyorsun. neyse sagol yine de sence kendince haklisin

bunda bir yanlışlık yok bence.. oldukça normal bir durum.. ama tabiki senin kendini iyi hissetmen ve birşeylere hazır olman ile alakalı. bence çok acele etme. kötü hissettiysende hiç girme o yollara. ama sana da iyi hissettirdiyse bence hemen çok acele etmeden yavaşça yaklaşabilirsin. cinsel temasın iki kişi arasındaki bağı güçlendirdiğine inananlardanım ben. kendi şahsi fikrim bu. tabi cinsel temas diyorum gidip seviş demiyorum. ama belli noktaya kadar ilerlemek kişiler arasındaki bağı güçlendirir, ne istediğini bilirsin, neyden hoşlandığını bilirsin. çok aşık olduğun adam ile tensel çekimin hiç olmadığını düşünsene. ikiside farklı şeyler çünkü.. aşık olup evlenip o cinsel çekimi yaşayamayan ve sonunda boşanan arkadaşlarım oldu benim... onun dışında tabiki senin kararın

aslinda dedigin gibi konusmadan olayin ustunu kapatadabilirim tekrarlamayarak. sagol canim

demin biri sinirimi firlatti o yuzden. yoksa asabi degildim. yorumlara acigim ama olayi benim anlattigimin disina carpitiyolar.haliyle bozuldum

Aslında sen kendini iyi ifade etmişsin. Ne istediğini ne istemediğini biliyorsun sanırım. O halde olayın tekrarlanma olasılığı mı seni tedirgin ediyor?
Eğer öyleyse o tür bir yaklaşım hissettiğin an olmaması gerektiğini ima edersen 3 yıl bu konuda kendini dizginleyebilen biri için sorun olacağını sanmıyorum.

evet eger yine olursa diye endiseliyim. acaba simdiden net bi sekilde konusup sikintimi dile mi getirsem yoksa eger tekrar boyle bi yaklasim sezersem mi konussam. bilemedim.

kardeş dert ettiğin şeye bak.
cinsellik planlı projeli olan birşey değil bu 1.herşey doğaçlama gelişir.
2ncisi ise.bunu yaşaman için.ailen-yaşın-toplum vs düşünüp öyle yaşayacaksın.
toplum baskısını karıştırmayın diyon ama.

afedrsin bu adamla birşeyler yaşadın ve ilişkin bir şekilde bitti.

yarın bir gün gelip burada konu acmiyacakmisin.."eyvah,aileme ne derim vs."diye.
yoksa ailene yada evleneceğin adama dürüstçe herşeyi söyleyecekmisin.

Son düzenleme:
evet eger yine olursa diye endiseliyim. acaba simdiden net bi sekilde konusup sikintimi dile mi getirsem yoksa eger tekrar boyle bi yaklasim sezersem mi konussam. bilemedim.

Hayır konuşman doğru olmaz. Yani çok tutarsız olur, ne istediğini bilmez gibi olur. Her şeyi doğaçlama yaşamak en güzeli. Yeri ver zamanında müdahale…

ben de bunun bizi birbirimize daha cok bagladigi dusunuyorum ama daha okullarimiz biticek falani filani derken onumuzde bussuru yil var. evlenicegimiz kesin olsa bile benden sikilmasindan korkuyorum :/ kendimi hazir hissetmeden cinsel bi yaklasimda bulunmamak en guzeli sanirim. icimdeki celiskilerin tartismalarin haddi hesabi yok

ateşle barut misali kız ve erkek biraraya geldimi illaki bu gibi şeyler olacak.ve kim nerse desin herkeste hoşlanır herkeste etkilenir.erkek arkadaşın seni göğsüne ellese sende aynı duyguları hissedersin yani.ha ne yaparsın edersin bilmem ama dediğim gibi bu kişiyle evlenmesende başkasıylada bu duyguyu yaşasan yine aynı duyguyu yaşayacaksın emin ol

Ben de öyle sanmıştım da bir yerde lise olarak gördüm…tamam bu da iç güdüsel bir şey ama çok hızlı koşup, çabuk yorulmak gibi geliyor bana. Hayatta öncelikler olması lazım.

bir kadının cinselligi yaşaması, hayattaki önceliklerini belirleyemeyecegi anlamına gelmiyor bence.
hicbir seyi dusunmeden sadece ic gudusel olarak yasayıp sonra da naaptım ben bekretim gitti evlenmek zorundayım demesin tabi ki.
fakat bunu sorun etmeyecekse, istedigi gibi yaşasın, karışamayız ki, sonucta kendi kararlarını verebilecek yaşta.
hem 2-3yaşında cocugu olan akranları bile var. anne olunabilen yaş, cinsellik icin neden erken olsun ki.
onemli olan kendi deger yargılarını olusturabilmiş olması bence, bunu yapabilmişse onceliklerini de belirlemistir zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…