erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

Aslında şimdi sen çok hassas bir noktaya çok ani giriş yaptın ki yanlış anlaşılabilir bu durum şurada. Tepki alabilirsin de…
Cinsellik sadece erkeklere özel bir şey mi? Kadın bir obje olarak kendini evlenene kadar saklayacak, eli dahi tutulmuş olsa bu tılsım bozulacak mı?
Peki neden aynı özen erkeklerde yok diyerek bir klişeye imza atmadan tamamlayamam bu kısmı ama öyle de!
Kadın namus simgesi evlenene kadar dokunulmaması lazım ki sen burada neyi kime nasıl söyleyebileceğinden bahsediyorsun?
O zaman herkes evlenmeden önce evleneceği insana ” şunun elini tuttum, bunu öptüm, şunun cinsel organına yanlışlıkla dokundum yeminleee” diye şeyler sıralasın. Artık erkeğin inisiyatifine kalmış kabul etmek ya da etmemek.

bazı şeyleri düşünmeden duygularla yaşamak lazım yoksa bir anlamı olmaz ki ...

Ben bu yorumu yaparken lisede olduğunu düşünüyordum. Benim bakış açıma göre konu sahibi lisede olsaydı ben bu şekilde yaklaşırdım olaya..

ayrıca her naneyi yeyip sadece son noktayı koymayandan bir kere yapıp tam yapan namusludur gözümde neler gördük heeyyy.....
zilyon tane adamla orda burda her türlü temasa girip evlenirken koklanmamış çiçek muhabbeti yapanlar vicdanen nası rahat olabiliyo onuda anlamış değilim

Ben bu yorumu yaparken lisede olduğunu düşünüyordum. Benim bakış açıma göre konu sahibi lisede olsaydı ben bu şekilde yaklaşırdım olaya..

liseyle ilgili acıklamanın pesine denk geldigi icin farkedemedim o zaman kusura bakma.
yoksa liseye ilişkin yorumumda bir ustte. yeteri olgunluga gelip gelmeme meselesine dönüyor konu... haklısın.

evet iyi deginmissin. ben kesinlikle boyle gormuyorum. arkadas kadini cinsel obje konumuna koymus malesef ki. ben burda huc soyle bi cumle kurmadim; yok aileme ne derim yok suna ne derim.zaten kendimi rahatsiz hissetmemin sebebi ilerde birilerine hesap verme ya da bekaretim gitti diye naaparim gibi endiseler degil.ben sadece allah korusun bi gun ayrilirsak ustumde onun pismanligini yasamaj istemem.bu kendime olan saygimla alakali bisey.

bu da bi bakis acisi tabi ama ustume alinmiyorum. zaten biseyler yasasam ki yasadigim bu seyin bile yaptim diyebilcek kadar arkasindayim. daha fazlasini yasarsam da kendimi oyle degilmis gibi kimseye lanse etmeye calismam. haklisin onlari ben de anlamiyorum

Sen kendini çok iyi ifade ediyorsun.
Ben yaşa ya da yaşama diyemem sana..
Herkesin kendi hayatı sonuçta. Cinsellik de doğal bir süreç ancak kendi kişiliğinden ve inandıklarından ödün verme diyebilirim ablan olarak.

ipek abla şu yazdığın yazıdan tek bir cümle ima etmedim.

benim demek istediğim.herkes ailesine göre,yaşadığı örfune adetine göre adım atacak.
örneğin benim memleketim çok küçük bir yer ve herkes birbirini tanır.

ben bu yaşıma kadar örneğin ayşeyle&ahmeti hiç sevgili olarak el ele görmedim.
yada bizim orada sevgilisini ailesiyle tanıştıran (emin ol,atmiyorum)hiç yoktur.
bu anlattığım istisna falan değil.Gerçek

nerelisin bilmiyorum ama belkide sizin ailenizde yada yasadiginiz yerde bunlar çok olağan şeyler.

haa şunu da soyleyeyim.eşime de her zaman söylerim
kadının namusu vardır erkeğin de.

yani sen kadınsın yapamazsın diye bir zihniyet taşımıyorum.
sen de erkeksin???

umarım anlatabilmişimdir ipek abla.

canımm kesinlikle sana yazmadım bunları demek istiyorum ki yaşamak istenilen ertelenmeli yaşanmalı, ama içinden geliyorsa..

ee napalım arkadaşım herkesin yaptığı şeyler sanki uzaylının şeyine dokunmuşsun gibi yazmışsın. kimsenin bunu bilmesi gerekmiyor.
hoşuna gidiyorsa devam , gitmiyorsa sınır çek . kocaman insanlarsınız. ( +18 )
kolay gelsin . :)

Canım bak şimdi senden sanırım en az 10 yaş büyüğüm. Yaş da önemli değil yaşadığın çevre, gördüklerin vs vs bunları bilmek yeterli.
Benim de kendime ait düşüncelerim var mutlaka hep kendime saygı duyduğum.. ancak sen bu kadar emin olma, Ayşe ile Ahmet’i hiç ele ele görmedim deme. Cinsellik öyle bir şey ki insan aklına koymaya görsün asansörde çıkarken bile yaşayabilir bunu.
Kaldı ki bundan 20-30 yıl önce köylerde ahırlarda buluşurmuş insanlar.
Yani her zaman hayatın görünmeyen bir yüzü vardır. Sen iyi niyetli birisin ama her gördüğün de bu kadar sığ değil.

Çok abartıyorsun. Kendini kötü hissedeceği bir durum yok merak etme. 3yıl olmuş artık. Derdini, düşünceni ifade edebilmelisin rahatça.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yaşın kaç bilmiyorum, kendine sor bekaret senin için önemli mi? değilse, sevgilinin seni çok sevdiğine inanıyorsan, yaşın küçük değilse sevgilinle beraber ol, bence cinsellik bir ilişkinin en güzel tarafı.
ama bekaret senin için önemliyse ve kafanda ufacık bir şüphe bile varsa sakın sevgilini mutlu etmek için onunla beraber olma,

evet el ele görmemem birşey yapmiyorlar anlamına gelmez
eee toplum baskısı yüzünden bu sefer gizli buluşmalar oluyor

bir kişi onları gordumu bitti.
ayşe de falancanin oğluyla düşüp kalkiyormus(dikkat et,çıkıyorlar,seviyorlar denmiyor)

mesela ben hep baskiyla korkuyla büyüdüm.
sevgilim olmadimi oldu.ama hiç bir zaman kendi kararlarimi veremedim.

zamanı mekanı gerek aileme gerek topluma göre planladım durdum.

trabzon a gittim.kuzenim sevgilisiyle gorusmeye gidecek çoook yakın komşusu soruyor "ne bu süs"direkt söylüyor xle gorusecez diye.
şok olmuştum.demekki böyle şeyler her yerde farklı karşılanıyor.

aslında bunlar cook karışık şeyler.

mesela ben sevgilisini babasıyla tanıştıran kızı anlayamam
o da benim baktığım pencereden bakamaz.

ama şu bir gerçek ki.ben kızımı asla baskiyla büyüyüp yanlış kararlar vermesine sebep olmayacagim.

iradeli bir insansan asla yaşama ikincisini...çok pişman olursun..geleceğiniz olsa da olamsa da bu durum seviyenizi sevginizi ve daha da önemlisi saygınızı etkileyecektir...başlarda hoş gelir ,masum gelir ama ''taviz tavizi doğurur''...
**evlilikte yaşanması gerek bazı şeylerin..----herkes bişeyler yaşıyor elbet ama pişman olmamak için durdur kendini....
inşallah ateşe bi kez yaklaşmıssın tekrarı yaşanmaz umarım...

Hayat senın hayatın arkadaşım .
Canın nasıl ıstıyorsa sonradan pısman olmayacağına ınanıyorsan erkek arkadaşınla herseyı yasayabılırsın bence .
Ama sonradan keşke dıyeceksen uzak dur .
Eger konuyu acarsa
ıckıden dolayı yaptım sanırım bırdaha olmasın lütfen dersın nazık bır dılle .
Olur biter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…