- 14 Ağustos 2016
- 11
- 3
- 6
- Konu Sahibi Hopeless love
-
erkek arkadaşım ailesi ne derse onu yapıyor
Ayrilmak
Siz berabermisinizki suan.
Ailesi aileni dengesiz ve kendilerine yeteraiz goruyo.
Beyfendi gelip bunu bam bam yuzune soyluyo.
Efendim siz seviyorsunuz oylemi
Pes
Haklısınız, onun bir çabasını göremiyorumSeni istemeyeni sen hic isteme! Erkek arkadasin da adam olsaymis ailesini karsisina alir iliskisini savunurmuş. Demekki hayati boyunca boyle olacak sen tırmalayacaksın ama o kılını kıpırdamayacak soyleyip soyleyip izleyecek. Boyle bir adamla hayat geçmez istedigin kadar askindan yan tutus o imzalar atildigi anda bircok sey degisir.
Benimde sinir olduğum konu dini bilgiyi bile geçtim, başka aile bireylerinin yaptığı hatalar yüzünden bedel ödemek, ben birşey yapmamışım bi hatam bi kusurum bi saygısızlığım olmamış ailesi kötü bunun olmaz diyerek itelenmek gurur kırıcı, bütün bunlara rağmen sevmek zaten beni bitiriyorailelerin gereğinden fazla karışması beni deli ediyor.
kültür falan onları bile tam anlayamazken dini bilgiye karışmak ne.sevabı günahımı yazacaklarmış.kimseyi ikna etmek için uğraşmayın.kendiniz olun.özellikle sevgilin bir şey yapmıyorsa.
gece gece sinir oldum.
Siz kpamadığınızdan mı birlikte kopamadığınızdan mı? İkili ilişkilere aile tarafların izin verdiği ölçüde müdahil olur. Eğer sevgiliniz ailesine söz geçiremiyorsa sizin bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Bundan sonrası için gururunuzu muhafaza etmeniz gerekir.yinede kopamadığımdan devam ettiriyoruz
İstediğim tabiki bu değil, ailesine karşı istediği konularda karşı çıkıp isteklerini yaptırabiliyor ama böyle evlilik gibi büyük bi konuda ailesinin fikri daha önemli ailelerinde evlendiğini vs söylüyor, buna katılmasam bile sanırım şuan aşık olduğumu düşünmemin etkisiyle mantıklı hareket edip kendim gibi davranıp resti çekemiyorumcevap burada işte..
erkek arkadaşın daha büyümemiş ailesinin sözünden çıkamayan bir çocukken sen neden onunla evlenmek istiyorsun ki ..
hayatın boyunca bu çocuğun ailesi tarafından mı yönetilmek istiyorsun?
bütün ömrünü kendi kararlarını bile alamayan bir adamla geçirmek isteyecek kadar cesurmusun gerçekten?
Kendisininde kopamadığı noktalar oluyor, ayrı kalmak istemediği, şuan zaten yaşadığımız ilişki karar aşamasında karmaşıkSiz kpamadığınızdan mı birlikte kopamadığınızdan mı? İkili ilişkilere aile tarafların izin verdiği ölçüde müdahil olur. Eğer sevgiliniz ailesine söz geçiremiyorsa sizin bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Bundan sonrası için gururunuzu muhafaza etmeniz gerekir.
umarım eşinizle çok mutlusunuzdur, imrendim ilişkinize sevginize, maşallah :)Sonu evlilik olsada mutlu bir evlilik olamayacağı gün gibi ortada. Eşim benimle evlenirken kimseye evleneyim mi diye sormadı. Boyle bisey olsa ben onu istemezdim zaten. Nikahımız kıyıldı. Annesinin bile haberi sonradan oldu ve oğlum evlenmissin hayirli olsun diye mesaj atmisti.Sonra dugun dernek zaten.. Ailesinin lafıyla hareket eden cocukla evlenirsen cok aglarsin.
Bnce hıc kedını uzmeye sıkmaya gerek yok.Aynı olayların yasandıgına sahıt oldum sonu evlılık oldu.Fakat zamanla erkek hep esının yuzune vurdu zaten aılem senı ıstemıyodu dıyerek ondan uzaklastı ve bosandılar.Eger caba sarf etmıyosa sızın cabalarınızı da haketmıyodur.Yaklaşık 2.5 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi seviyoruz falan erkek arkadaşım sevmenin herşeye yetmediğini çözüm olmadığını söylüyor, ailesi benim ailemin dengesiz olması ailem dediğim çekirdek aile değil, bundan dolayı eğitim ve dini bilgi açısından yetersiz gördükleri için kesin bir dille istemiyor, erkek arkadaşım ailesi ne derse onu yapıyor ben hiç bir zaman aileni benim için karşına al demedim ima bile etmedim sadece onu çok sevdiğimi onun için elimden geleni yapabileceğimi söyledim, şuan ilişkimizin evlilikle sonuçlanmayacağını biliyorum yinede kopamadığımdan devam ettiriyoruz zar zor, sizce ne yapmayalım ailesini ikna etmek için veya erkek arkadaşımı ailesiyle konuşmaya ikna etmek için? Beni insan olarak seviyor ailesi değer veriyor fakat sevgilisi olarak değil normal bir birey olarak, ayrılmalı mıyım? Çok seviyorum ve çok üzgün durumdayım fikirleriniz benim için çok önemli teşekkür ediyorum şimdiden..
Benimde sinir olduğum konu dini bilgiyi bile geçtim, başka aile bireylerinin yaptığı hatalar yüzünden bedel ödemek, ben birşey yapmamışım bi hatam bi kusurum bi saygısızlığım olmamış ailesi kötü bunun olmaz diyerek itelenmek gurur kırıcı, bütün bunlara rağmen sevmek zaten beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?