Erkek arkadaşın ailesi tarafından istenmemek

ama önemli olan karşı koyup istediğini yaptırması değil ki..
siz olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz..
o ailede sizin bu sevgilinize saygı duyulmuyor ne tercihlerine ne isteklerine..
oğullarına saygı duymayan aile size saygı duyar mı sanıyorsunuz evlenseniz bile inanın bin pişman olursunuz..
üstelik tercihini yapmış bir adam var ortada sizden vazgeçmeyi göze almış..
değerinizin gözünde bu kadar olduğu biri için fazla ısrarcı değilmisiniz size göre de?

Ailem dediğim gibi çekirdek ailem değil ve laf edilen kişilerle zaten görüştüğüm yok aileden saydıklarım değil, yoksa anne yada babama laf edilse tabiki bi saniye durmam

Ailesi sizi istemiyor. Erkek arkadaşınız sizinle evlenmek istemiyor. Yani sizi kimse istemiyor. Niye kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz? Ayrılsanıza. Kendinizi sevdirmeye çalıştıkça iyice değersizleşeceksiniz herkesin gözünde.

Önce kendi kıymetinizi bilin. Seviyorsunuzdur tamam ama kendinizi ondan daha çok sevin. O zaman zaten bu insanları ve bu durumu kendinize layık görmeyip ayrılırsınız.

Dün 2. Senemizi kutladık. Sükür. Her evlilikte olabilcek tartismalar, kavgalar oluyor bizdede mukemmel degiliz ama genel anlamda mutluyuz. Bu yuzden bazen aileleride çokta takmamak lazım.

Ben objektif değerlendiremiyorum tabiki durumu yada doğru yerden bakamıyorum hislerim olduğu için, bunları duymak gözümü açıyor sanırım teşekkür ederim

Yarın sizin de çocuğunuz olacak ya da var bilmiyorum. Size haber vermeden evlense hoş mu? Aileye en azından bir haber vermek onların aklıyla hareket etmek demek değil ki. Yani benim doğurup büyüttüğüm sıpa bana haber verme zahmetine bile girmeden evlense mesaj falan atmam sanırım

Ayy ne bunlar kendileri ne yani?
İmam ı azam hazretleri soyundan herhalde...
Eğitim yeterszmiş dini bilgi yetersizmiş..
Tanışmak isterdim bunlarla.
Sahi neci bunlar??
Kurtul bu çocuktan ailesi cahile benziyor

Henüz sevdirmek veya kabul ettirmek için bir adımım olmadı, olmalı mı diye düşünüyordum, sevgisi için insan bunları göze almalı mı diye, fikirleriniz için teşekkür ederim, kesinlikle haklı olduğunuz çok nokta var, umarım herşey benim için daha güzel olur

Ailem dediğim gibi çekirdek ailem değil ve laf edilen kişilerle zaten görüştüğüm yok aileden saydıklarım değil, yoksa anne yada babama laf edilse tabiki bi saniye durmam

tamamda bunu ona da söylemediniz mi, onlarla zaten görüşmüyoruz diye anlatmadınız mı. Buna rağmen gidip ailesiyle konuşmadıysa ya sizi yeteri kadar sevmiyor ya ailesinin sözünden çıkamıyor. Bana sanki kızlarla takılıp takılıp daha sonra da ailesinin bulduğu el değmemiş kızla evlenecek tiplerden birisi gibi göründü. Sizinle evlenmek istese, onlar zaten o akrabalarıyla görüşmüyorlar demez mi?

Ben objektif değerlendiremiyorum tabiki durumu yada doğru yerden bakamıyorum hislerim olduğu için, bunları duymak gözümü açıyor sanırım teşekkür ederim

aşktan ölen duymadım bugüne kadar..
hem aşkın doğası bu acı çekmekte işin şanından..
ama zaman herşeyin ilacı..

vaktinizi harcamayın bu çocukla bir an önce çıkarın hayatınızdan ..

Çocuk, düşündüğümüz bir konu değil. Teşekkürler. Hangi evrelerden geçip, ne olduğunu burada anlatmadim sonunda yaptığımızı anlattım. Dogru veya yanlış bunun sonuçlarını biz gördük, biz omuzladık neticede sizin veya cevredeki sizi gibi baskalarinin ayiplamasindan cekincek olsak yapmazdik.Sizin cocugunuz yapmaz. Sizde o durumda kalmazsınız.

Ayy ne bunlar kendileri ne yani?
İmam ı azam hazretleri soyundan herhalde...
Eğitim yeterszmiş dini bilgi yetersizmiş..
Tanışmak isterdim bunlarla.
Sahi neci bunlar??
Kurtul bu çocuktan ailesi cahile benziyor
Annesi ve babasıda iyi üniversitelerde okumuş statü olarak yüksekte insanlar, ailesine kötü birşey söylemiş olmak istemiyorum insanlık okumakla olmuyor, önlisans mezunuyum neden lisans değilmiş

Benim kv kp de beni insan olarak çok seviyorlardı fakat iş gelin olmama gelince ortalığı Yıktılar ailemize layık değil başı açık din bilmez adap bilmez yıllarca İstanbul'da yalnız yaşamış ne bok yediği belli değil dediler eşime eğer devam edersen seni sileriz dediler. Benim eşimde siz bilirsiniz dedi bizde gittik ikimiz Başbaşa nikah kıydık bi güzel evliliğimizin tadını çıkardık 1 ay sonra da biz evlendik diye haber verdik. Sülalesi yerinden oynadı eşimin bizi sildiler kafalarına göre sonra barıştılar bizimle Biz hep sakin olduk. Bizim hayatımız bu gelene kapımız açık gelmeyene saygımız sonsuz dedik. . Ha hala değişmedim hala başım açık din konusunda onlar gibi asla düşünmüyorum düşünmemde. Öyle iki büklüm de duramam karşılarında yok gelin herşeyi yapar hizmetlenir kafasında bir sülaledir ama hiç oralı olmam. Sonuöta ben aileye layık İstanbul'da bne bok yediği belli olmayan bir insanım di mi kocamla gayet mutluyuz bide çocuk yapıyorum şimdi ohhhhh sefam olsun. Tabi bunların hepsi eşim sayesinde oldu. Eğer o benim yanımda durmasaydı asla olmazdı bunlar. Yani kuzum iş erkek arkadaşında bitiyor. Öyle kabul edeceklerini sanmıyorum anca böyle nikah kıyıp haber vereceksiniz de mecburen kabul edecekler

Daim olsun mutluluğunuz, ben erkek arkadaşımın böyle bişeye yeltenebileceğini düşünmüyorum malesef

Annesi ve babasıda iyi üniversitelerde okumuş statü olarak yüksekte insanlar, ailesine kötü birşey söylemiş olmak istemiyorum insanlık okumakla olmuyor, önlisans mezunuyum neden lisans değilmiş

senide beğenmiyorlar işte..
bunu sana sevgilin mi söyledi ?
gerekli cevabı verip onları susturmamışta gelip sana böyle böyle mi dediler dedi..
ve sende hala beni seviyor diyorsun gerçekten sevginden göremiyorsun ..

Sevgilinile konus yani sonucta uzun bi iliskiniz var ileriyi dudunuyorsaniz cocuk ailesiyle konussun ikna etsin yok ama dudunmuyorsaniz ayrilin bnce

26 yaşında

Afedersin ama adam olan, seven, erkek gibi ben bu kizi seviyorum, hope benim evlenicegim kiz o kadar der kimseye soz hakki tanimaz..ailesinin sizi de begendgni disunmiyorum ben..dine egtme vs baktklarina gore baya tutucu insanlar.ben olsam kosarak uzaklasirim..sevgilin dogru soylemis malesef evlendgnde ailelrle de evleniyosun.asla rahat brakmazlar.inan evlendgnde karailascaklarindan sora o duygularina lanet edeceksin..ayrlrsan en fazla 1 yil uzulursun ama karsina sana uygun ve oldugun gbi kabul edecek birisi ckacaktr..ama evlenip bosanirsan senim icin cok daha ypratici olur.malum ulkedeki algi da ortada..lutfen kendizi degersizlestrmeyin ezdrmeyin su erkeklere..beni istemyosan ailene laf gecremiyosan gule gule de gec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…