- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.230
- 798
- Konu Sahibi Hopeless love
-
İstediğim tabiki bu değil, ailesine karşı istediği konularda karşı çıkıp isteklerini yaptırabiliyor ama böyle evlilik gibi büyük bi konuda ailesinin fikri daha önemli ailelerinde evlendiğini vs söylüyor, buna katılmasam bile sanırım şuan aşık olduğumu düşünmemin etkisiyle mantıklı hareket edip kendim gibi davranıp resti çekemiyorum
Ailem dediğim gibi çekirdek ailem değil ve laf edilen kişilerle zaten görüştüğüm yok aileden saydıklarım değil, yoksa anne yada babama laf edilse tabiki bi saniye durmamAilenize bu laflar edilmişse neden hala birliktesiniz, sizi yakıştırmıyorlar ve sevgilinizde yüzünüze söylüyor. Sizin arkanızda da durmuyor. Bitirin, bu işin sonu yok. Ne kendinizi ne de ailenizi daha fazla rencide etmeyin.
Yaklaşık 2.5 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi seviyoruz falan erkek arkadaşım sevmenin herşeye yetmediğini çözüm olmadığını söylüyor, ailesi benim ailemin dengesiz olması ailem dediğim çekirdek aile değil, bundan dolayı eğitim ve dini bilgi açısından yetersiz gördükleri için kesin bir dille istemiyor, erkek arkadaşım ailesi ne derse onu yapıyor ben hiç bir zaman aileni benim için karşına al demedim ima bile etmedim sadece onu çok sevdiğimi onun için elimden geleni yapabileceğimi söyledim, şuan ilişkimizin evlilikle sonuçlanmayacağını biliyorum yinede kopamadığımdan devam ettiriyoruz zar zor, sizce ne yapmayalım ailesini ikna etmek için veya erkek arkadaşımı ailesiyle konuşmaya ikna etmek için? Beni insan olarak seviyor ailesi değer veriyor fakat sevgilisi olarak değil normal bir birey olarak, ayrılmalı mıyım? Çok seviyorum ve çok üzgün durumdayım fikirleriniz benim için çok önemli teşekkür ediyorum şimdiden..
Kendisininde kopamadığı noktalar oluyor, ayrı kalmak istemediği, şuan zaten yaşadığımız ilişki karar aşamasında karmaşık
umarım eşinizle çok mutlusunuzdur, imrendim ilişkinize sevginize, maşallah :)
Ben objektif değerlendiremiyorum tabiki durumu yada doğru yerden bakamıyorum hislerim olduğu için, bunları duymak gözümü açıyor sanırım teşekkür ederimama önemli olan karşı koyup istediğini yaptırması değil ki..
siz olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz..
o ailede sizin bu sevgilinize saygı duyulmuyor ne tercihlerine ne isteklerine..
oğullarına saygı duymayan aile size saygı duyar mı sanıyorsunuz evlenseniz bile inanın bin pişman olursunuz..
üstelik tercihini yapmış bir adam var ortada sizden vazgeçmeyi göze almış..
değerinizin gözünde bu kadar olduğu biri için fazla ısrarcı değilmisiniz size göre de?
Kendisininde kopamadığı noktalar oluyor, ayrı kalmak istemediği, şuan zaten yaşadığımız ilişki karar aşamasında karmaşık
Sonu evlilik olsada mutlu bir evlilik olamayacağı gün gibi ortada. Eşim benimle evlenirken kimseye evleneyim mi diye sormadı. Boyle bisey olsa ben onu istemezdim zaten. Nikahımız kıyıldı. Annesinin bile haberi sonradan oldu ve oğlum evlenmissin hayirli olsun diye mesaj atmisti.Sonra dugun dernek zaten.. Ailesinin lafıyla hareket eden cocukla evlenirsen cok aglarsin.
Henüz sevdirmek veya kabul ettirmek için bir adımım olmadı, olmalı mı diye düşünüyordum, sevgisi için insan bunları göze almalı mı diye, fikirleriniz için teşekkür ederim, kesinlikle haklı olduğunuz çok nokta var, umarım herşey benim için daha güzel olurAilesi sizi istemiyor. Erkek arkadaşınız sizinle evlenmek istemiyor. Yani sizi kimse istemiyor. Niye kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz? Ayrılsanıza. Kendinizi sevdirmeye çalıştıkça iyice değersizleşeceksiniz herkesin gözünde.
Önce kendi kıymetinizi bilin. Seviyorsunuzdur tamam ama kendinizi ondan daha çok sevin. O zaman zaten bu insanları ve bu durumu kendinize layık görmeyip ayrılırsınız.
Ailem dediğim gibi çekirdek ailem değil ve laf edilen kişilerle zaten görüştüğüm yok aileden saydıklarım değil, yoksa anne yada babama laf edilse tabiki bi saniye durmam
Ben objektif değerlendiremiyorum tabiki durumu yada doğru yerden bakamıyorum hislerim olduğu için, bunları duymak gözümü açıyor sanırım teşekkür ederim
Yarın sizin de çocuğunuz olacak ya da var bilmiyorum. Size haber vermeden evlense hoş mu? Aileye en azından bir haber vermek onların aklıyla hareket etmek demek değil ki. Yani benim doğurup büyüttüğüm sıpa bana haber verme zahmetine bile girmeden evlense mesaj falan atmam sanırım
Annesi ve babasıda iyi üniversitelerde okumuş statü olarak yüksekte insanlar, ailesine kötü birşey söylemiş olmak istemiyorum insanlık okumakla olmuyor, önlisans mezunuyum neden lisans değilmişAyy ne bunlar kendileri ne yani?
İmam ı azam hazretleri soyundan herhalde...
Eğitim yeterszmiş dini bilgi yetersizmiş..
Tanışmak isterdim bunlarla.
Sahi neci bunlar??
Kurtul bu çocuktan ailesi cahile benziyor
Yaklaşık 2.5 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi seviyoruz falan erkek arkadaşım sevmenin herşeye yetmediğini çözüm olmadığını söylüyor, ailesi benim ailemin dengesiz olması ailem dediğim çekirdek aile değil, bundan dolayı eğitim ve dini bilgi açısından yetersiz gördükleri için kesin bir dille istemiyor, erkek arkadaşım ailesi ne derse onu yapıyor ben hiç bir zaman aileni benim için karşına al demedim ima bile etmedim sadece onu çok sevdiğimi onun için elimden geleni yapabileceğimi söyledim, şuan ilişkimizin evlilikle sonuçlanmayacağını biliyorum yinede kopamadığımdan devam ettiriyoruz zar zor, sizce ne yapmayalım ailesini ikna etmek için veya erkek arkadaşımı ailesiyle konuşmaya ikna etmek için? Beni insan olarak seviyor ailesi değer veriyor fakat sevgilisi olarak değil normal bir birey olarak, ayrılmalı mıyım? Çok seviyorum ve çok üzgün durumdayım fikirleriniz benim için çok önemli teşekkür ediyorum şimdiden..
Daim olsun mutluluğunuz, ben erkek arkadaşımın böyle bişeye yeltenebileceğini düşünmüyorum malesefBenim kv kp de beni insan olarak çok seviyorlardı fakat iş gelin olmama gelince ortalığı Yıktılar ailemize layık değil başı açık din bilmez adap bilmez yıllarca İstanbul'da yalnız yaşamış ne bok yediği belli değil dedilereşime eğer devam edersen seni sileriz dediler. Benim eşimde siz bilirsiniz dedi bizde gittik ikimiz Başbaşa nikah kıydık bi güzel evliliğimizin tadını çıkardık 1 ay sonra da biz evlendik diye haber verdik. Sülalesi yerinden oynadı eşimin bizi sildiler kafalarına göre sonra barıştılar bizimle Biz hep sakin olduk. Bizim hayatımız bu gelene kapımız açık gelmeyene saygımız sonsuz dedik. . Ha hala değişmedim hala başım açık din konusunda onlar gibi asla düşünmüyorum düşünmemde. Öyle iki büklüm de duramam karşılarında yok gelin herşeyi yapar hizmetlenir kafasında bir sülaledir ama hiç oralı olmam. Sonuöta ben aileye layık İstanbul'da bne bok yediği belli olmayan bir insanım di mi kocamla gayet mutluyuz bide çocuk yapıyorum şimdi ohhhhh sefam olsun. Tabi bunların hepsi eşim sayesinde oldu. Eğer o benim yanımda durmasaydı asla olmazdı bunlar. Yani kuzum iş erkek arkadaşında bitiyor. Öyle kabul edeceklerini sanmıyorum anca böyle nikah kıyıp haber vereceksiniz de mecburen kabul edecekler
Annesi ve babasıda iyi üniversitelerde okumuş statü olarak yüksekte insanlar, ailesine kötü birşey söylemiş olmak istemiyorum insanlık okumakla olmuyor, önlisans mezunuyum neden lisans değilmiş
26 yaşındaYa pardon da erkek arkadaşınız kaç yaşında? 25 üstüdür heralde evlilik düşündüğünüzü göre kendi aranızda.
Koskoca herif ben bu kızı istiyorum diyemiyorsa pes. Kendi kararlarını kendi alamayan evleneceği yatağına alacağı hatunu kendi karar veremeyip, ailesinin ağzının içine bakan bir tipten kimseye hayır gelmedi bdv de. sana da gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?