kızlarrrrrrrrrr biraz önce erkek arkadaşımın annesi aradı 1 hafta sonra erkek arkadaşımın kardeşi gelcek hep beraber kahvaltıya gidelim dediiii. olur tabi derken bile nasıl davranıcağımı düşünmeye başladım. yardım edinnn nasıl davranmalıyım ne yapmalıyımmmmm hiç bir fikkrim yokkk
ilk defa mı beraber yemek yiyeceksiniz. benim o zamanlarım aklıma geldi.. erkek arkadaşımın ailesiyle ilk tanışmalar yemek yemeler falan. çok çekinirdim kibar olmaya çalışırdım. onlar ne yapsa yardım ederdim. ama şimdi aradan 4 sene geçtii amaaannn diyorum herşeye canım önce onlar nasıl bir kibarlıkla yaklaşıyorlarsa sende o şekilde yaklaş.. tabi birazcık utanmalar oluyor. ister istemez. mesela çayın bitiyor ama istemeye utanıyorsun.. dogal ve kibar olmaya bak canım.
yok zaten daha önceden tanışmıştık aslında. onların evinde de olmiycak dışarı yapıcaz. ama ne biliyim kardeşini de karşılamaya gideceğimiz için biraz kalabalık olacağız. daha önce hiç o kadar kalabalık kahvaltı yapmamıştık. cook heyecanlıyımmmm kahvaltıyı bile yapamam heyecandan