• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşını takip ediyormuşum

Merhabalar
Benim sormak istediğim bir durum var. Üniversiteden aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşım sevgili idi. Üni den sonrada çok görüşmedik ama Facebook'tan her ikisinde arkadaşımdı. Üniden sonra herkes iş hayatına döndüğü için tabiki ortak alanlar değişiyor ve her ikisiylede görüşmüyordum. Ancak farkettim ki arkadaşlıktan çıkarmışlar. Üstelik instagramdan erkek olanı takip istegi gönderdiği için bende onu takip ediyordum. Oradanda sildiği için ben onun takipçisi konumunda kalmışım haberim bile yok.şimdi kız olan arkadaş mesaj atmış erkek arkım seni takip etmiyor neden takiptesin diye....

cidden çok şaşırdım. İkisine karşıda art niyetim hiç olmadığı halde kızın beni çok sevmediğini ünideyken de farkediyorum. Bu yüzden erkek Arkın'ın ne fotosunu beğendim ne de yorum yaptım. Okuldayken erkek arkadaşı sıradan bir iltifat etse bana durduk yere kavga çıkardığına şahit olmuştum.olabildiğince dikkatli davrandım ikisine karşı da..

Bu olay beni ikikez üzdü çünkü hiç birşey yapmadığım halde hem arkadaşlıktan çıkarmışlar hemde sanki ben hala ısrarla erkek Arkını takip ediyormuşum gibi kız bana mesaj atmış. Ne cevap veriyim bilemiyorum.siz olsanız ne yazardınız?
Şöyle yaz :
Ufff çok sıktın be
Bana takip gelmiş tanıdık diye bende ettim silenimi kontrol edeceğim sosyal medyadan çok önemli işlerim var
Benle bir daha iletişime geçme erkek arkadaşım kızdı yaz

İnstagram muhtarı mısın? Hayırdır senden izin almak mı lazım arkadaşımla takipleşmem için? Ezik... Derdim içimin yağları erirdi:)

Ezik kelimesini çok haketti cidden
Ezik olmasa böyle bir ithamda bulunmazdı.. Kendisi sevgilisini binbir çabayla edindiyse tabi yazık:) ben çok ayar olurum böyle buldumcuklara da tutamadım çenemi:)

Profilim gizli benim. Belliki erkek Arkın'ın takipçi listesine bakmış. Belli de olmaz çocuk da kendince gribe girip ben etmiyorum bile o beni ediyor diye kendi bile göstermiş olabilir. Yoksa ne diye takibi gönderip sonra takipten çıkarmış. Engellese hiç bi sıkıntı kalmaz. 2 iş demi ruh hastası yoksa sıkıntı kızda mı anlamadım.
ikisinde de sikinti var. neyse sallama bosver

İçinde kalıp seni yiyeceğine ver ağzının payını onu yesin :KK6:

Kendine guveninin bu kadar zayif olmasina uzuldum. Her an gidecek gibi anladigim kadariyla)) ergen oldugunuzu bilemedigimden farketmemisim bile beni sildiginizi. Opuyorum canim

Yazardim sanirim

Merhabalar
Benim sormak istediğim bir durum var. Üniversiteden aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşım sevgili idi. Üni den sonrada çok görüşmedik ama Facebook'tan her ikisinde arkadaşımdı. Üniden sonra herkes iş hayatına döndüğü için tabiki ortak alanlar değişiyor ve her ikisiylede görüşmüyordum. Ancak farkettim ki arkadaşlıktan çıkarmışlar. Üstelik instagramdan erkek olanı takip istegi gönderdiği için bende onu takip ediyordum. Oradanda sildiği için ben onun takipçisi konumunda kalmışım haberim bile yok.şimdi kız olan arkadaş mesaj atmış erkek arkım seni takip etmiyor neden takiptesin diye....

cidden çok şaşırdım. İkisine karşıda art niyetim hiç olmadığı halde kızın beni çok sevmediğini ünideyken de farkediyorum. Bu yüzden erkek Arkın'ın ne fotosunu beğendim ne de yorum yaptım. Okuldayken erkek arkadaşı sıradan bir iltifat etse bana durduk yere kavga çıkardığına şahit olmuştum.olabildiğince dikkatli davrandım ikisine karşı da..

Bu olay beni ikikez üzdü çünkü hiç birşey yapmadığım halde hem arkadaşlıktan çıkarmışlar hemde sanki ben hala ısrarla erkek Arkını takip ediyormuşum gibi kız bana mesaj atmış. Ne cevap veriyim bilemiyorum.siz olsanız ne yazardınız?
Hiç bir şey yazmaz ikisini de engellerdim. Terbiyesizler. Muhatap olamam öyle insanlarla.

Back
X