Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Ister ailesiyle ister arkadaşlarıyla gitsin. Iyi eğlenceler keyfine bak beni düşünme gelirken hediyemi unutma derim. Nitekim her seferinde öyle de yaptım. Eşimde beni istediğim yere gönderir. Arkadaşlarıma da ben eşimi et yere gözüm kapalı gönderirim zaten öyle olmasaydı evlenmezdim der.Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Böle kızların sevgilisi var, ben yalnızım arkadaş..
Ani soyleyis kiskanclik sinir
Bugun benzer cumleyi evli bi kiz icin kurdum. Hayatinda hic yemek yapmamis. Hic sevgilisi olmamis. Okumamis calismamis. 1 yillik evli yemek yapmayi bilmiyo halam bos gelmis bos gidiyo.Bu kiz evde kalmamissa kimse aglasmasin bana evlenemiyorum diye dedim.
Sevgilisi ailesiyle mi yaşıyor acababaşlığı okuyunca verdiğim tepki:
ya kiminle gideceğidi?
Bence ayrılın. Bırakın arkadaşı , eşim bile ailemle yapacağım şeyi ayarlamaz. Ben uygun görürsem giderim. Uygun görmezsem gitmem. Sizle evli olmak nasıl olurdu acaba? İnsan böyle bir kıskançlığa alışabilir mi? Çok zor.Ya da kendinizi onun yerine koyun. Ne yapardınız. Lütfen cevap verin çok merak ettim.Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Hahahaa. Böle bi profilin yemek yapmayı bilmemesi ilginç. hayat gailesi kocasını mutlu etmek olsa gerek.
Hep diyorum yine diyecegim. Kim erkekler sessiz sakin, hanim hanimcik, nazsiz kadinlardan hoslanir diyorsa yalan soyluyor. Bakiyorum etrafima ne kadar partneri tarafindan el ustunde tutulan kadin var hepsi cadaloz, cazgir, kaprisli, tripli, kiskanc.Böle kızların sevgilisi var, ben yalnızım arkadaş..
Kiskanmakta haklisin sekerim. Hani babasiyla gitse neyse, annesi de var grupta. Ne olursa olsun o bir kadin.
Cocuk elinden kacabilir dikkatli ol.Kiz kardesi de var mi? Insallah yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?