erkek arkadasiniz ailesiyle tatile gitse..

Pardonda biz ne karisabilirzki?
sonucta ailesiyle gidiyor arkadaslariyla gitse karisabilir insan ama aile bu gitme diyemessin.
ben esimle sevgili zamanimizdayken ailemle gittim tatile bisey demedi- diyemezdi.
Kendisi de ailesiyle gitseydi bende bisey demezdim.
Bu kadar sıkbogaz etmeyin arkadaslar. Adamin bisey yapacagi yoksa da zorla aklina getirmeyin bazi seyleri..

Bana anneler yalan söylüyor dedirtemezsin.
Kandirdilar bizi kelebek. Sap gecen gunlerimin sorumlusu onlar.
Mesela bir diger mesele de su: Erkekler hep kadinlarin izledikleri dizilerden sikayet ederler, futbol maci varken dizi izlenir mi derler. Lakin bircogu futbol maci izleyen kadinlari itici bulur.
Kadinlar da kocalarinin futbolundan rahatsizdir, ama pembe dizi esliginde aglayan bir erkegi cogu kadin evinin kocasi cocuklarinin babasi yapmaz.

Aynı anda nasıl iki konu? Hem nişanlanıp size geri dönen sevgiliniz mi ailesiyle tatile gidiyor? Hem neden doğru düzgün cevap vermiyorsun?

Hem de ne biçim kandırdılar Milena Bir de terlik giymeyerek geleceğimi kendi elimle mahvettim.

Ne buluyorsunuz 22 adam bir topun peşinde desem, ortamda bayan var beyler seviyeye dikkat olurdu. Len ofsayt tanımını bir tek sen mi biliyorsun? deyince abi getirme bu kızı bir daha dediler Mağdurum, hiç de sevmem futbolu oysa ki.

Bi başka konu daha açmış, Ayrıldığı sevgilisi nişanlanmış ama yine ona geri dönüyormuş falan... Fake kızlar..
Ne zevk alıyorlar anlamıyorum ...

Bu mevsimde tatile gidip ne yapacakmış? Yaz bitti, kar tatilinin de daha zamanı gelmedi. Gerek yok gitmesin. Hem anneyle babayla tatil mi olurmuş. Bunalır sıkılır orda. Yok yok gitmesin. Bak bunların kıskançlıkla hiç bir bağlantısı yok. Tamamen sevgiliyi düşündüğümden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…