Erkek arkadasiniz/esiniz in geliri onemli mi?

Erkek arkadasiniz/esinizin maddi geliri onemli mi?

• Tabi ki onemli.Benim maasimdan az olmamali

OY: 92 59,7%
  • Ne onemi var canim, benim param onun parasi ne de olsa.

OY: 49 31,8%
  • Benim icin onemli degil ama ailem ilcin onemli

OY: 16 10,4%

• Ankete Katılan
    154
benim için önemli değil benim veya onun parası farketmez, ben şuan çalışmıyorum eşimin de maaşı iyi allaha şükür.

benim açımdan sorun olmazdı ama o kompleks yapardı sanırım ondan yüksek kazanıyor olduğumda..

benim içinde orta seviyede önemli ama ben onunla tanıştığımda 14 o 19 yaşındaydı o zamanlar bu kaadar olgun düşünülmüyodu ama allah a şükür çalışıyo çalışmayı seviyo ve sorumluluk sahibi muhtaç etmesin yeter......allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın sürekli ettiğim dua da budur....ay ne konuştum yaaaaa

tabi ki önemli benimkinden daha fazla olmak zorunda degil ki benim evlenince calisip calismayacagimda belli degil ama geliri iyi olmasi lazim bir aile gecindirmek zorunda sonucta ve tabi ki ailemide ilgilendiren bir durum calismayan bir insana kiz verilmez bence

en azından birikmişi olsun benim ileride kendi ayakları üzerinde duracak bir bayan olacağım gerçeği de var ailemin geliri gayet yüksek ben kesinlikle iyi standartlara alıştım maddi anlamda daha aşağısında zorlanırım ama herkes alıştığı standardın altına düşünce şaşırır...Allah herkesi alıştığı standartta ve daha iyisiyle yaşatsın inşallah

seven insan maddiyat aramaz. sevgi, hoşgörü, kültür, sadakat arar. maddiyat sonradan elde edilebilir ama maneviyat asla

suan bile tam bilmem ne kadar aldıgını ama neticede calıstıgı yere ve meselege gore cıkartabiliyom az cok asgari ucret en azı zaten bu olsa dahi sorun olmaz imkanı olsa daha fazla kazanmak istemezmi sanki para hersey degil

evet önemli.. ama biz paracı olduğumuz ya da erkeği gelir kapısı gibi gördüğümüz için değil..
çünkü bu hayatta hava ekmek su ve para şart bu bir
ikincisi evini geçirdirecek kadar para kazanamayan erkek ne kendisi mutlu olur ne de kadını mutlu eder.. yoktan huzursuzluk çıkarır.. karısından az kazanan çoğu erkek de bunu takıntı yapar kendini zayıf görür ve ilişkiye bunlar sorun olarak yansır

evlenmeden önce ne önemi var derdim...ama evlendikten ve hele çocuğun olduktan sonra önemini anladım...

Bende babamın evinde çok iyi şartlarda yetiştim.Benim çok zenginlikte gözüm yok...Tabiiki parasız hayat yürümüyor ama kısmet bu işler..Biraz türk filmi gibi olabilir ama ne bileyim çok zengindir batabilir,orta dereceden yükselebilir yani insanın istemesi azmetmesi yeter.Hem samanlık seyran olmuyorsa ,parayla saadette olmaz lmaz: bence ama öyle ama böyle ama birlikte çalışarak bir ev olmalı...Evi olunca bir insanın soğan ekmek yer yine doyar biraz tasarruf eder arttırır bi şekilde geçinir diye düşünüyorum

Miktarı değil , ama kimseye muhtaç olmaması kendi kendine yetmesi anlamında düzenli geliri olması çok önemli..

Eğitim, yetiştirilme tarzı, maddiyat, hayata bakış... ve bunun gibi çoğu şey bana yakın olmalı. denk olmalıyız. benden ileri olabilir ama gerisine tahammülüm yok. allah karşılaştırmasın...

Samanlık seyran olmuyor tabiki.Ama ille'de benden yüksek olacak diye bir kaide yok yani.

valla benden yüksek alsada olur almasada geçinebilecek kadar bi maasımız olsun kavga etmeyelim hangimiz yüksek alırsak alalım hiç bizaman okuyup okumamakla olmuyo para kazanmak ünv mezunu olup iş bulmayıp evde oturanda cok ilkokul mezunu olup evini çok ii geçindirende cok önemli oln çalıskan olması yoksa işi maası sorun değil benim gözümde ve suanda durumumuz öle ben suan sevgilimden düşük maas alıyorum ama devblet memuru olduğumda ondan daha yüksekalıcam

ben şimdiye kadar hep önemli değil derdim ama
gel gör ki şuan iş bulamıyor para biriktiremiyor zor durumdayız

Benim icin önemli. Benim maasimdan az olmamasini tercih ederim. Ben calismiyor olursam eger, o zaman yine önemli olacak cünkü tek basina bir aile gecindirmek zorunda kalacak. Allah hayirli ve bereketli kazanclar nasip etsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…