Kendisinin iyi hissetmesi, ezik hissetmemesi adına eşit olmasını isterim gelirimizin.Yoksa benim param onun parası.Ama kesinlikle evlendikten sonra.Sevgiliyken durum değişir tabi.
önemli bence
kadının yapısı yıpranmaya daha müsait, oldu da 5 sene sonra ben artık çalışamicak duruma geldim bi bezginlik bi yorgunluk var, o çalışıp bana bakabilmeli
veya bebeğim oldugunda onu güvenilir bi bakıcı bulup bırakamadım bu yüzden calışma imkanım olmadı, yine eşim bize bakabilmek zorunda
şimdi farketmez benim param onun parası ama ilerde değişiyo bence durumlar
iş yerimde iğrenç bi kadın var.Eşiyle sürekli tartışıyor maaşı ondan az diye adamı aşağılıyor saygı duymuyor.Bu arada adamın mesleği mühendislik maaşı az değil inanamıyorum.Ne demek seninki benden çok böyle şey olur mu!az ya da çok yuva kurmuşsun herkes birbirine destek olucak hayatta her şey olabilr..Nasıl bu kadar hissizleşebiliyorlar bir süre sonra kadınlar inanamıyorum size!..
Bir yere kadar elbette önemli. Sonuçta evi beraber çekip çevirebilmemiz, fatulraarı düzenli ödeyebilmemiz, çocuğumuz olursa ona iyi bir gelecek sağlayabilecek durumda olmamız önemli bana göre.
Önce aşk gelir diyoruz biz kadınlar ama buradaki olayları okuduktan sonra tamamen bu düşüncem değişti..
Önce Saygı sonra Maddiyat,sonrada Sevgi gelmeli..
Günümüz şartları ne yazık ki öyle..
Aşk evliliğini savunduğum için benim için önemli değil.Zaten aşık olunca mantık ikinci planda kalıyor.Gerekirse ikimizde çalışırız ama evliliğimizde asla maddiyat ön planda değildir...
benim maaşımdan nekadar fazla ya da az kazandığı önemli değil.hayat muşterek sonucta.ama illaki kaliteli bi hayat içinde iki tarafında iyi bi maddi durumunun olması hiç fena olmaz gelecekleri için..
benim için önemli değil ama BİZim için önemli
çünkü biz bir sürü hayal kurduk ve bu hayallerin gerçekleşmesi için maddiyata ihtiyacımız var
o yüzden ikimizin de yeteri kadar para alması gerekiyor
ama aşktan önemli değil tabii ki..
hayallerimizi haftada bir değil de ayda bir gerçekleştirsek de olur
yeter ki o hayali gerçeğe dönüştürürken aşkın dibine vuralım