• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız ,eşiniz sizi güzel bakımlı gördüğünde davranışı daha farklı mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benimki hiç bi zaman iltifat etmez..ne yalan söyleyeyim.e çirkin bi kadında değilim şükür ama etmez işte...

benimki bi cins. ben makyaj yaptım mı giyindim mi biraz abartırım. yani bambaşka biri olurum. herkes diyo bunu bana. yani normalde de çirkin değilim ama makyaj yapınca çok değişiyorum.

adamın umrunda bile değil ama. hep yanaklarımı falan sıkıyor, sevmeye çalışıyor normal günlerde de çok süslü olduğum günlerde de.

"bana en çok hangi makyajım, kıyafetim, saçım, yakışıyo?" diye sordum buna. en sade halimi söyledi. sanırım adam sadelikten hoşlanıyor.

hoşlarına gittiği bir gerçek bayanssulusmile erkekler bakımlı bayan seviyorlar.. doğal halinizi de sevicek tabiki ama arada yapılan hoş rütuşlarında günü ve ilişkiyi renklendiği bir gerçekk kaydirigubbakcemile2

ya benimkide sadelikten yana bende abartılı yapmam makyaj o zamanda hoşuna gider ama sade sever saçımı boyatmıyor 21 yaşındayım hala doğal rengi uzun bir sürede ikna edemem heralde ama napim aşkım öle seviyoooyerimseniben

Çok makyaj yaptıgımda kızıyor bana
hafıf yaptıgımda cok begenıyor bıde makyajsız daha da cok sevıyor

Benimki hemen kızar ne bu süs kime beyendircen kendini diye sana diyorum olsun ben seni her halinle seviorum böyle süslenme diyo odun askım benim :D

Biz uzaktayız birbirimizden..Ben süsü,püsü çok severim..Bazen sırf onun için süsleniyorum..Bilgisayarda görüştüğümüzde..Hayırdır dışarı mı çıktın diyor..Yoo senin için diyorum:)) Ama olmadı ki böyle benim seni yemem lazım şimdi küçük püsküütüm diyor:)) Yiyemen ki falan derken muhabbet böyle sürüp gidiyor:))

onunlayken makyaj yapamıyorum malesef normaldede yapmamı istemiyor zaten pek sevmiyorum ama bazen onun farkedemiceği kadar yapıyorum...Nedendir bilmem saçım başım birbirine girmişken kendim bile yüzüme bakmaya korkuyoken bana daha çok iltifat ediyor bendemi bi tuhaflık var anlmadım kiohaoldumsmile

benimki de fardan nefret eder bu yüzden far kulanmam göz kalemini de pek sever gözlerini ortaya çıkarıyo der anlıyo yani :d ama bende şunu farkettim gün boyunca makyajlıyken sorun yok ama saat ilerleyince askım yüzünü yıka der belirli saaatten sonra o da ben de makyajın yüzümde kalmasından nefret ediyoruz guclubacismile

Back
X