Erkek arkadaşınız evlenmek istemezse

Alewalew89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
36
4
1
36
Arkadaşlar ,

Bi sorum olacak bu konuda fikrinizi almak istiyorum . Erkek arkadaşımla hersey yolunda. O beni cook seviyor bende onu.. arada elbette küçük sorunlarımız olmuyo değil. Çok iyi anlasiyoruz birlikteyken zaman nası geciyo farkında bile olmuyoruz. Ama benimle evlenmek istemiyor nedeni sizce ne olabilir? Birde erkek sevdiği kızı ailesine anlatır mi ?

Eğer ciddi düşünüyorsa anlatır evlenmeme durumunun genelde iki nedeni vardır
Ya sizinle evlenmek istemiyordur
Ya da evlilikten korkuları vardır evlenmek istemiyordur
O zaman büyük ihtimal çok korkuyo.. bi kere söyle demişti ben seni evlenip uzmekten korkuyorum diye ne kadar dürüst bilmiyorum ama

O zaman büyük ihtimal çok korkuyo.. bi kere söyle demişti ben seni evlenip uzmekten korkuyorum diye ne kadar dürüst bilmiyorum ama
Vallahi siz tanıyorsunuz sevgilinizi onun kararını siz verirsiniz açık açık sorun evlilikle mi bir sorunun var yoksa benimle evlenmekle bir sorunun mu var diye içinizden atış olursunuz bu soruyu en azındn

Vallahi siz tanıyorsunuz sevgilinizi onun kararını siz verirsiniz açık açık sorun evlilikle mi bir sorunun var yoksa benimle evlenmekle bir sorunun mu var diye içinizden atış olursunuz bu soruyu en azındn
Peki size bi sorum olacak evlilik ile korkusu varsa bunu asma şansımız var mı ya da bunu aşmak için neler yapmam gerekir ?

Peki size bi sorum olacak evlilik ile korkusu varsa bunu asma şansımız var mı ya da bunu aşmak için neler yapmam gerekir ?
Vallahi sorunlarını korkularını dinleyip çözüm yoluna gitmek için ortak noktada buluşmalısınız isteyipte aşılamayacak bir şey yok

Aslimda bunun belli bir kurali yok olamazda.. olgunlasmasini beklemek gerekiyor..
Yaslariniz ve birlikteliginiz ne kadar suredir devam ediyor..erkeklerin büyük bir kismi ciddi dusundukleri insanlari anne babasina anlatirlar.

Aslimda bunun belli bir kurali yok olamazda.. olgunlasmasini beklemek gerekiyor..
Yaslariniz ve birlikteliginiz ne kadar suredir devam ediyor..erkeklerin büyük bir kismi ciddi dusundukleri insanlari anne babasina anlatirlar.
Ikimizde 27 yasindayiz 1 yıl beraberlikten sonra 2 yıl ayrıldık şimdi de 8 aydır birlikteyiz.. ama ailesi hala bizi bilmiyo.. erkek arkadaşımin ailesi biraz katı belki bunun etkisi de olabilir bilmiyorum

Ikimizde 27 yasindayiz 1 yıl beraberlikten sonra 2 yıl ayrıldık şimdi de 8 aydır birlikteyiz.. ama ailesi hala bizi bilmiyo.. erkek arkadaşımin ailesi biraz katı belki bunun etkisi de olabilir bilmiyorum

Yas olarak aslinda cok ideal bir yas evlilik icin.. Ve karari ailelere soylemek icin..
gercekten emin misiniz siz beyefendiden.. o olmazsa olmaz mi..

İyi de sanırım o evlilik düşünmüyor.
Bence kendinizi fazla kaptırmasanız iyi olur.
Galiba bilmiyorum bazen evlilikle ilgili hayallerini anlatiyo kaç çocuğumuz olsun söyle yetiştiririz falan diye sonra konuşunca ben evlilik düşünmüyorum diyo bilmiyorum

Galiba bilmiyorum bazen evlilikle ilgili hayallerini anlatiyo kaç çocuğumuz olsun söyle yetiştiririz falan diye sonra konuşunca ben evlilik düşünmüyorum diyo bilmiyorum
Hayaller Miami ile olmuyor işte bu işler.
Ben olsam adamın hayallerine değil konuşmalarına göre hareket ederdim.

Belki aile yapılarına uygun görmüyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…