- 31 Mayıs 2016
- 36
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Alewalew89
-
O zaman büyük ihtimal çok korkuyo.. bi kere söyle demişti ben seni evlenip uzmekten korkuyorum diye ne kadar dürüst bilmiyorum amaEğer ciddi düşünüyorsa anlatır evlenmeme durumunun genelde iki nedeni vardır
Ya sizinle evlenmek istemiyordur
Ya da evlilikten korkuları vardır evlenmek istemiyordur
Vallahi siz tanıyorsunuz sevgilinizi onun kararını siz verirsiniz açık açık sorun evlilikle mi bir sorunun var yoksa benimle evlenmekle bir sorunun mu var diye içinizden atış olursunuz bu soruyu en azındnO zaman büyük ihtimal çok korkuyo.. bi kere söyle demişti ben seni evlenip uzmekten korkuyorum diye ne kadar dürüst bilmiyorum ama
Haklısınız en mantıklısi o gibi gozukuyorVallahi siz tanıyorsunuz sevgilinizi onun kararını siz verirsiniz açık açık sorun evlilikle mi bir sorunun var yoksa benimle evlenmekle bir sorunun mu var diye içinizden atış olursunuz bu soruyu en azındn
Peki size bi sorum olacak evlilik ile korkusu varsa bunu asma şansımız var mı ya da bunu aşmak için neler yapmam gerekir ?Vallahi siz tanıyorsunuz sevgilinizi onun kararını siz verirsiniz açık açık sorun evlilikle mi bir sorunun var yoksa benimle evlenmekle bir sorunun mu var diye içinizden atış olursunuz bu soruyu en azındn
Umarım içinizi rahatlacak cevabı bulursunuz merakla bekliyeceğim yazarsınız umarımHaklısınız en mantıklısi o gibi gozukuyor
Cevap alır almaz mutlaka yazarım :)Umarım içinizi rahatlacak cevabı bulursunuz merakla bekliyeceğim yazarsınız umarım
Vallahi sorunlarını korkularını dinleyip çözüm yoluna gitmek için ortak noktada buluşmalısınız isteyipte aşılamayacak bir şey yokPeki size bi sorum olacak evlilik ile korkusu varsa bunu asma şansımız var mı ya da bunu aşmak için neler yapmam gerekir ?
İnşallah asabiliriz o zaman bu durumlari :) çok isterim onunla bi yuva kurabilmekVallahi sorunlarını korkularını dinleyip çözüm yoluna gitmek için ortak noktada buluşmalısınız isteyipte aşılamayacak bir şey yok
O zaman konuşup sorunlarınızı aşıp mutlu olmanız dileğiyle cevabını bekleyeceğim ^^İnşallah asabiliriz o zaman bu durumlari :) çok isterim onunla bi yuva kurabilmek
Çok tsk ediyorum inşallah en kisa zmn da güzel haberler yazarim buraya :)O zaman konuşup sorunlarınızı aşıp mutlu olmanız dileğiyle cevabını bekleyeceğim ^^
Peki size bi sorum olacak evlilik ile korkusu varsa bunu asma şansımız var mı ya da bunu aşmak için neler yapmam gerekir ?
Ikimizde 27 yasindayiz 1 yıl beraberlikten sonra 2 yıl ayrıldık şimdi de 8 aydır birlikteyiz.. ama ailesi hala bizi bilmiyo.. erkek arkadaşımin ailesi biraz katı belki bunun etkisi de olabilir bilmiyorumAslimda bunun belli bir kurali yok olamazda.. olgunlasmasini beklemek gerekiyor..
Yaslariniz ve birlikteliginiz ne kadar suredir devam ediyor..erkeklerin büyük bir kismi ciddi dusundukleri insanlari anne babasina anlatirlar.
Ikimizde 27 yasindayiz 1 yıl beraberlikten sonra 2 yıl ayrıldık şimdi de 8 aydır birlikteyiz.. ama ailesi hala bizi bilmiyo.. erkek arkadaşımin ailesi biraz katı belki bunun etkisi de olabilir bilmiyorum
Ondan başkasiyla bi hayat düşünemiyorum.. ki ilk defa evlilik düşünüyorum hayatımdaYas olarak aslinda cok ideal bir yas evlilik icin.. Ve karari ailelere soylemek icin..
gercekten emin misiniz siz beyefendiden.. o olmazsa olmaz mi..
İyi de sanırım o evlilik düşünmüyor.Ondan başkasiyla bi hayat düşünemiyorum.. ki ilk defa evlilik düşünüyorum hayatımda
Galiba bilmiyorum bazen evlilikle ilgili hayallerini anlatiyo kaç çocuğumuz olsun söyle yetiştiririz falan diye sonra konuşunca ben evlilik düşünmüyorum diyo bilmiyorumİyi de sanırım o evlilik düşünmüyor.
Bence kendinizi fazla kaptırmasanız iyi olur.
Hayaller Miami ile olmuyor işte bu işler.Galiba bilmiyorum bazen evlilikle ilgili hayallerini anlatiyo kaç çocuğumuz olsun söyle yetiştiririz falan diye sonra konuşunca ben evlilik düşünmüyorum diyo bilmiyorum
Belki aile yapılarına uygun görmüyor olabilir..Ikimizde 27 yasindayiz 1 yıl beraberlikten sonra 2 yıl ayrıldık şimdi de 8 aydır birlikteyiz.. ama ailesi hala bizi bilmiyo.. erkek arkadaşımin ailesi biraz katı belki bunun etkisi de olabilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?