erkek arkadaşınız her gün arar mı?

20li yaşlarımdayken sanırım tipin birini terk etme sebebim benden erken uyuyor olmasıydı, ne aramaması ne diyon? :KK70:

Haklısın kız, şimdi aramayacak, mıç mıç bunaltmayacak da 25, 30undan sonra mı ilgilenecek?

28 yaşımda sevgiliyken de aynı işyerinde çalıştığım kocamla bütün gün çat çat mesajlaştığım yetmezmiş gibi akşam da telefonda konuşurduk. :KK37: :KK70:
Hatta ben aramazdım o trip atardı ben aramasam arayacağın yok diye.. :-)

Aramayı bırak sevgiliyken çalıştıgı durumda bile hep mesajlaşır günde 2-3 kez de araşırdık.belki aralarda 10-15 dk duraklama olurdu oda iş dolayısıyla.Şuan nişanlıyız hâla ilk günki gibiyiz asla konusmadan yapamaz nişanlım bende öyle.Suan seni takmayana yol ver gitsin ilerde pişman olursun.Kaçan kovalanır sende atma senin atmadıgın takdirde oda atmazsa yol ver gitsin.

20li yaşlarımdayken sanırım tipin birini terk etme sebebim benden erken uyuyor olmasıydı, ne aramaması ne diyon? :KK70:

Haklısın kız, şimdi aramayacak, mıç mıç bunaltmayacak da 25, 30undan sonra mı ilgilenecek?
Aynen öyle çok haklısınız. Şimdi ilgilenmeyen 30'undan sonra ilgilenir mi?İlgilenmez.

yaşlarımız aynı. sevgilim şimdiden emekli moduna girse ağzına ağzına vururum.

benimki sabah arar,gün içinde görüşmezsek sürekli arar ama görüşürüz her gün. değilse de en azından şurdayım,şunlar var,şuraya gidicez diye haber verir. yahu hiç olmadı instagramda gördüğü bir şeyi atar öğleden beri yazmamazlık etmez. gece de benden önce uyumaz. ben tek yaşıyorum ve korkuyorum. gelemediği günlerde ya telefonla ya da görüntülü arar. ben uyuduktan sonra kapatır. ben uyuyana kadar da konuşur.

yahu daha 21 yaşında böyle mesafeli olmanın ne anlamı var? biz de biraz abartıyoruz kabul ama adamın mizacı böyle çenesi düşük :)
Ah ne güzel sohbetiniz daim olsun imrendim:KK36: Emekli amcalar bile bu kadar değildir, babam emekli yaşında bildiğimiz romantik aşık. Benimki de kalas, odun:mad:

Bence arama sıklığıyla sevgi ölçmek çok manasız ama bazı durumlarda tabiki insan sorgular sen de haklısın. Mesela biz pek aramayız çünkü evde yanımda annem babam olur, dışarıya arkadaşlarımla çıkınca zaten onlarla muhabbet ederim. E okuldayken zaten dersim işim gücüm var.. Ama mesajla mutlaka birbirimizden haberdarızdır.. Bu konudaki bazı yorumlar bana komik geldi açıkçası, ayrıl diyen bile olmuş yani siz sevgiyi bunla mı ölçüyorsunuz Leyla ile mecnun günde birbirlerini kaç kere arayıp kaç sms çekmişlerdir acaba.. Sürekli mesajlaşan birbirlerini arayıp mıç mıç olan çiftlerde aldatma hiç olmamış mıdır dünya üzerinde? Lakin bir kızı göremeden konuşamadan yıllarca bekleyen insanlar da var dünya üzerinde. Konu sahibi sorun aramaması sormaması değil sizin ikinizin beklentileri ve sevgi anlayışlarının, gösterme biçiminin farklı olması bana kalırsa

Güncel: Az önce bugün çok ama çok meşgul olduğunu söyledi. Cevap yazmayı düşünmüyorum..

Bence arama sıklığıyla sevgi ölçmek çok manasız ama bazı durumlarda tabiki insan sorgular sen de haklısın. Mesela biz pek aramayız çünkü evde yanımda annem babam olur, dışarıya arkadaşlarımla çıkınca zaten onlarla muhabbet ederim. E okuldayken zaten dersim işim gücüm var.. Ama mesajla mutlaka birbirimizden haberdarızdır.. Bu konudaki bazı yorumlar bana komik geldi açıkçası, ayrıl diyen bile olmuş yani siz sevgiyi bunla mı ölçüyorsunuz Leyla ile mecnun günde birbirlerini kaç kere arayıp kaç sms çekmişlerdir acaba.. Sürekli mesajlaşan birbirlerini arayıp mıç mıç olan çiftlerde aldatma hiç olmamış mıdır dünya üzerinde? Lakin bir kızı göremeden konuşamadan yıllarca bekleyen insanlar da var dünya üzerinde. Konu sahibi sorun aramaması sormaması değil sizin ikinizin beklentileri ve sevgi anlayışlarının, gösterme biçiminin farklı olması bana kalırsa
Sizinki de farklı bir bakış açısı teşekkür ederim. Birbirimize sevgiyi gösterme açısından farklıyız evet. Benim işim olduğu halde, çok meşgul olduğum halde onunla iletişim kurmaya çalıştım, hep ilgilendim. Ama o birazcık azıcık işi olsa bile yazmadı. Yazmasın mıç mıç olmayalım tamam, ama biz buluşmuyoruz da. Buluşsak, en azından haftada bir görsem aramamasını, yazmamasını sorun etmezdim. Hem görmüyorum, hem mesaj atmıyor, artık sevgilimin olduğunu bile hissetmemeye başlayacağım...
Bazı arkadaşlarım onu sen düzelteceksin diyor, uğraşacaksın diyor. Ama benim eyvallahım kalmadı. Beni şu son 2 3 haftadır inanılmaz yordu. Dediğiniz gibi beklentilerimiz farklı

Sizinki de farklı bir bakış açısı teşekkür ederim. Birbirimize sevgiyi gösterme açısından farklıyız evet. Benim işim olduğu halde, çok meşgul olduğum halde onunla iletişim kurmaya çalıştım, hep ilgilendim. Ama o birazcık azıcık işi olsa bile yazmadı. Yazmasın mıç mıç olmayalım tamam, ama biz buluşmuyoruz da. Buluşsak, en azından haftada bir görsem aramamasını, yazmamasını sorun etmezdim. Hem görmüyorum, hem mesaj atmıyor, artık sevgilimin olduğunu bile hissetmemeye başlayacağım...
Bazı arkadaşlarım onu sen düzelteceksin diyor, uğraşacaksın diyor. Ama benim eyvallahım kalmadı. Beni şu son 2 3 haftadır inanılmaz yordu. Dediğiniz gibi beklentilerimiz farklı

Neden görüşmüyorsunuz arada ne kadar mesafe var merak ettim

normal degil , insan merak eder sesinj duymak ister hatta görüntülü gorusmek ister. yani triple gitmede , acikla merak etmiyor musun, ozlemiyor musun? cevaba gore davran

Bende mic mic olayim isterim. Hergun arasin mesajlasalim falan calisinca olmuyor iste onceki konunuda biliyorum. Bu adam seni pek önemsemiyor. Ondan oyle.

normal degil , insan merak eder sesinj duymak ister hatta görüntülü gorusmek ister. yani triple gitmede , acikla merak etmiyor musun, ozlemiyor musun? cevaba gore davran
Ah onu da yaptım. tabi ki özlüyorum, tabi ki seviyorum cart curt. Artık konuşmak dahi istemiyorum bıraktım telefonu

21 yaşındayken günün imkan olan her saati konuşup gece de telefon açık uyuyorduk. kulaklıkla yapışık yaşıyordum.

Back
X