• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.

Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi. :kızgın:

Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?

Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.

Ben mi abartıyorum acaba?

Güncel 6.sayfada
2 gün aramamak nedir
Kısa da olsa günde 1-2 aranmalı en az

Her ilişki (istisnalar kaideyi bozmaz) aşırı ilgi ile başlar. Karşındaki insanı tanıyabilme için bolca vakit ayırırsın sonra zamanla bi düzen oturur. Belki erkek arkadasının karakteri böyleydi yeni yeni gercek yüzünü gösteriyordur.

Bugün dikkat etti. Ama yine benim için yeterli değil

Tavrınız net olsun zaman verin konuşmuşsnz özür dilemiş bugün dikkat etmeye başlamış şans verin bazen fark etmeden de yogunluktan kaçırabiliyor bazı önemli detayları insanlar Allah daha büyük sıkıntılar vermesin herseyin iyi yönünden bakmaya calısalım ki güzelikleri arkaasından çekebilelim

Asla sık boğaz etmedim, sürekli sabrettim. Ama benim de canıma tak etti.
Düşünsenize birine kızgınsınız ama kızgınlığınızı bir türlü kendisine ifade edemiyorsunuz. Belki düzelir diye başta iyi davranıyorsunuz. Aramıyor, sormuyor, buluşmuyor..Lafa gelince seviyor ama. E ben de seviyorum kalbime söz geçiremiyorum ayrılmak kolay olmuyor :KK43:
Ben bunları hak etmedim, bu muammeleyi hak etmedim. Oysa ne kadar umutlanmıştım mutlu olucam diye. Ben neden diğerleri gibi jest görmüyorum, her kadın bunları hak eder..
Bilmiyorum bir daha sever miyim sevilir miyim.. Yaşım genç ama yoruldum...

Anlıyorum seni ama zamanla anlayacaksın ki değişmeyecek yani bu mümkün değil insanlar değişmez.. hele ilişkinin başında bile böyle olan erkek hiiiiç değişmez.. belki evet tavır yaparsın , küsersin bir hafta yada iki hafta düzelir gibi dikkat eder ama sonra yine özüne dönecek mizacı bu çünkü...

Ama diyorsan ki sevdiğine Emin'im o zaman kabul et onu böyle ablacım sen ara sen mesaj at mecbur kalsın cevap vermeye belki öyle öyle alışır. Ya da hiç uğraşma böyle kabul et

Her ilişki (istisnalar kaideyi bozmaz) aşırı ilgi ile başlar. Karşındaki insanı tanıyabilme için bolca vakit ayırırsın sonra zamanla bi düzen oturur. Belki erkek arkadasının karakteri böyleydi yeni yeni gercek yüzünü gösteriyordur.
Zamanla tanıyorum galiba

Anlıyorum seni ama zamanla anlayacaksın ki değişmeyecek yani bu mümkün değil insanlar değişmez.. hele ilişkinin başında bile böyle olan erkek hiiiiç değişmez.. belki evet tavır yaparsın , küsersin bir hafta yada iki hafta düzelir gibi dikkat eder ama sonra yine özüne dönecek mizacı bu çünkü...

Ama diyorsan ki sevdiğine Emin'im o zaman kabul et onu böyle ablacım sen ara sen mesaj at mecbur kalsın cevap vermeye belki öyle öyle alışır. Ya da hiç uğraşma böyle kabul et
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum. Beklentim falan kalmadı ben günaydın mesaji atıyorum ben gün içinde yazıyorum. Öteki türlü bundan mesaj bekleyince ve gelmeyince sinirim bozuluyo çünkü

ilgisiz ınsanları hep hayatımdan cıkarmısımdır. senın sevgılın gıbı bırı vardı hayatımda aramaz sormaz falan tekmeyı bastım. suan hayatımda bana deger veren baska bırı var. regl oldugumda bıle agrın var mı dıye soran bır erkek. tercıh senın boyle ılgısız cekılmez bırı mı yoksa gercekten de sana deger veren bırı mı olmalı hayatında. senı ne mutlu eder buna gore yolunu cız bence. ben ılgısız bırıne asla katlanamazdım

ilgisiz ınsanları hep hayatımdan cıkarmısımdır. senın sevgılın gıbı bırı vardı hayatımda aramaz sormaz falan tekmeyı bastım. suan hayatımda bana deger veren baska bırı var. regl oldugumda bıle agrın var mı dıye soran bır erkek. tercıh senın boyle ılgısız cekılmez bırı mı yoksa gercekten de sana deger veren bırı mı olmalı hayatında. senı ne mutlu eder buna gore yolunu cız bence. ben ılgısız bırıne asla katlanamazdım
Sizin adınıza sevindim hep mutlu olun:KK200: Şu an için düzelme var, özür dilendi, birdaha yapmayacağım denildi. Bakalım sözünün arkasında duracak mı. Bu tür olaylar onu daha da tanımama, huylarını öğrenmeme vesile oluyor:KK51:

Back
X